ABOUT


 

Over mijn persoontje gesproken, ik ben graag op mijzelf of 

een op een met iemand in gesprek, bijvoorbeeld tijdens

een wandelling. De natuur vind ik heerlijk, vooral de zee, 

het strand en de duinen hebben mij altijd al aangetrokken!

Ook steden met idyllische straatjes vind ik prachtig, sfeer proeven

en daarna een theetje of in de winter een warme chocomelk op een terras.....mmmm!

 

Ik ben echt een sfeermens, creëer altijd gezelligheid en niet alleen met hapje en drankje,

daar draait het soms teveel om, maar met een fijne plek thuis maken, aandacht en harmonie.

 

Ik let erg op wat ik eet, het liefst glutenvrij, want daar voel ik mij stukken beter bij en eet veel groenten en liefst alles vers en met kruiden, zonder pakje/zakje.

 

Mijn guilty pleasure is toch wel chocola, heerlijk met hazelnoot en over hazelnoot gesproken, alles met hazelnoot is heerlijk, hazelnootschuimgebak, hazelnootijs....!

 

Ik stop maar snel om over lekker eten te praten, want ik krijg er zin in!

 

Ik zit in de fase dat de kinderen het huis uitgaan, op kamers wonen

met nog een zoon thuis (en hond Pip) . Aan de ene kant mis ik de gezelligheid en aan de

andere kant geeft het mij de ruimte mij te focussen op mijn 

nieuwe kind 'AIM your WEDDING', dat zoveel tijd en aandacht vergt!

 

Tijd zit hem in schilderen, ontwerpen, al het super fijne mailverkeer met klanten, 

social media aantrekkelijk houden, website bijhouden etc etc.

Ik sta ermee op en ga ermee naar bed, alleen maar passie

voor dit 4e kind, heerlijk om dat te zien opgroeien en

 

zin alweer in een nieuw trouwseizoen van 2021!

. creatie creëren, vervaardigen van een uniek kledingstuk, leren jasje voor de bruid of suède suede of een imitatie leren jasje vegan noemen ze het ook. Prijs, lagere prijs voor bedrukt jasje ook voor bruidsmeisjes volwassen of kleine kinderen, bruidskinderen in spijkerjasje stelen de show, oogappels,  getuige en bruidegom. weddingplanner trouwfotograaf vele mogelijkheden speciaal voor jou gemaakt, uniek voor het leven en dragen op je honeymoon een daarna. Geweldige reviews goede commentaren speciale berichten e-mail sturen contact leggen iets speciaals voor jezelf gun het jezelf. Sexy stoer edgy rock rocking rock that wedding  sex verras je gasten 


customizen jouw bruiloft als je gaat trouwen heb je een trouwplanning met al die trouwplannen kom je tot een perfect wedding jouw trouwjurk uit een bruidswinkel met trouwjurken vind je jouw trouwstijl en naar trouwbehoefte draag je een spijkerjasje mooi beschilderd of bedrukt  zeker Customized. Leren jasje of lerenjasje of jouw vegan leren jasje is uniek en een eyecatcher voor de gasten de bruiloftsgasten ze zien je stralen en shinen in jouw authentieke unieke couture bruidscouture. aparte stijl bohemian of rock of romantisch en lieflijk maar comfortabel.