LET'S CONNECT


Nieuwsbrief

Iedere maand wordt een korte Nieuwsbrief gemaakt, zodat jij een kijkje in het atelier ('keuken') kan krijgen.

De making of van een jasje wordt uitgelicht, er wordt iets anders uitgelegd aangaande AIM your WEDDING en twee leveranciers uit de trouwbranch  hebben een stukje mogen insturen met foto's. Kortom laat je inspireren!

 

Via het contactformulier kan je aangeven of je een nieuwsbrief wilt ontvangen. Binnen 48 uur ontvang je hem in je inbox en vervolgens ontvang je, tot afmelding weer via het contactformulier, iedere maand een nieuwsbrief.

 

veel leesplezier!

Prijsopvraag

Wil je een exacte prijsindicatie krijgen dan wordt deze bepaald aan de hand van jouw wensen.

 

 

 Neem contact op via onderstaand contactformulier voor al je ideeën en vragen en wij helpen je graag verder!

 

Je mag natuurlijk ook een e-mail sturen

mocht je een foto willen bijsluiten van een idee,

een voorbeeld, jouw boeket, jurk en/of trouwkaartje,

stuur die dan het liefst in een bijlage naar:

Mail@aimyourwedding.com

 

 

 

CONTACT FORMULIER:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Voor iedere stijl een passend ontwerp.

Van de meest romantische rozen tot de meest persoonlijke tattoos,

alles is te vangen op jouw jasje!

Privacy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

 

 1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: AIM Creations, handelend onder de naam AIM your WEDDING

Website: http://www.aimyourwedding.com

Inschrijfnummer KvK: 76320170

BTW-nummer: NL03074573B09 (vanaf 2020)

 

 1. E-mailadres

Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

 

 1. Postadres

Wij gebruiken uw postadres (ontvangen in het kader van een opdracht) niet voor verdere informatie verstrekking.

 

 1. Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

 

 1. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

 1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor een opdracht/verkoop
 2. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
 3. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
 4. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
 5. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

 

 1. Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

 

 1. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens
 2. Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;
 3. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie of gezondheidsinformatie, gebruiken wij een beveiligde server. U wordt hiervan op de hoogte gesteld via een scherm dat afgebeeld wordt op onze site (pop-up);
 4. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

 

 1. Veiligheid opslag van gegevens

Veiligheidscriteria:

 1. Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.
 2. Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.
 3. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.
 4. Het verzenden van persoonsgegevens per e-mail gebeurt via een beveiligde verbinding.
 5. Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau en laten onze site periodiek toetsen.
 6. Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

 

 1. Toegang tot uw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

 

 1. Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:  op het volgende e-mailadres: mail@aimyourwedding.com

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Commentaren: 21
 • #21

  Manon (zaterdag, 11 juli 2020 19:03)

  Gisteren mijn super mooie spijkerjasje mogen dragen! Ontworpen door Sabrina! Het open maken van je pakketje (ruim voor de bruiloft) was een klein feestje met confetti. De communicatie liep soepel over de mail!
  Gisteren tijdens de bruiloft zoveel mooie reacties gehad op mijn spijkerjasje! Ik was echt heel blij en zeer tevreden!!
  Dank je wel

 • #20

  Marianne de Jong (vrijdag, 10 juli 2020 19:25)

  Vandaag kwam dan het zo naar uitgekeken jasje bij de post.
  Wat is ie mooi geworden! Er zat een Heel mooi lief kaartje bij en als klap op de vuurpijl had Sabrina nog 5 kleine toevoegingen gemaakt op het jasje. Zo lief!
  Ik kan niet wachten tot ik het jasje mag dragen...nog heel even geduld...21-08 mag ie shinen op onze dag.
  Dank je wel Sabrina! Dikke virtuele knuffel

 • #19

  Odile Kruisman (woensdag, 17 juni 2020 13:07)

  Wil je iets unieks, apart, eigentijds....dan ben je hier echt op het goede adres!
  Al vanaf het eerste moment liep het mailcontact snel en soepel. Met zoveel liefde, passie en vooral ook geduld heeft Sabrina voor mij een waanzinnig stoer jasje beschilderd. Ze denkt mee en gaat geen uitdaging uit de weg. Bij het hele proces word je betrokken, van begin tot eind. Maar toen ik het jasje weer terug had ontvangen was het nóg mooier dan op de foto’s.
  De bruiloft hebben we even uit moeten stellen, dus helaas duurt het nog even voordat ik het jasje op de grote dag kan gaan dragen.
  Het is het wachten waard.
  Super bedankt voor de fijne samenwerking
  Groetjes,

  Odile

 • #18

  Pauline vd Berg (donderdag, 14 mei 2020 14:30)

  Als je echt wat anders wilt als je gaat trouwen, moet je dit doen! Je jasje kan je zelf uitzoeken, om daarna super gaaf beschilderd te worden. Hele prettige communicatie, en eindresultaat is nog mooier dan verwacht! Mijn dochter heeft zelf via insta iets moois uitgezocht. Echt super blij mee!
  Nogmaals bedankt voor het mooie eindresultaat.
  Groetjes Pauline

 • #17

  Marianne de Jong (zondag, 12 april 2020 10:45)

  Op insta al overlegd met sabrina:
  Mt 39 klompjes sanita.

  Graag pioenrozen tattoostijl...dus zwartwit...mag beetje watercolor inzitten. Niet tuttig maar stoer. Is voor Manon...mijn stoere dochter.

  Groetjes
  Marianne de Jong
  Westerbork

 • #16

  Marieke (dinsdag, 14 januari 2020 08:55)

  We zijn ondertussen een half jaar getrouwd. Ik denk dat er geen week voorbij gaat zonder dat ik mijn jasje aanheb. Zowel op de trouwdag als nadien prachtig. Sabrina heeft zowel voor mij als voor mijn twee bruidsmeisjes en mijn petekindje een prachtig jasje geschilderd. Helemaal naar onze wens. De kwaliteit is echt schitterend gezien mijn jasje al een aantal keer gewassen is en nog steeds heel mooi is. Ik zou het elke bruid aanraden. De jurk draag je vaak maar 1 dag maar zo een gepersonaliseerd jasje gaat nog lang mee!

 • #15

  Anne (woensdag, 20 november 2019 13:02)

  Op het moment dat ik de jasjes van Sabrina voorbij zag komen op instagram wist ik: dit wil ik ook voor mijn trouwdag.
  En wat een prachtig resultaat! Ik heb gigantisch veel complimenten gekregen van de aanwezige familie en vrienden en het jasje werd door bijna iedereen wel op de foto gezet.
  Het mailcontact verliep zeer snel! Op het moment dat ik antwoordde op een mail, kreeg ik nog geen uur later een mail met foto van hoe het jasje op dat moment uitzag.
  Wat een supermooi jasje heb je gemaakt, Sabrina. Heel erg bedankt, ik ga het jasje nog vaak met veel plezier dragen!

 • #14

  Marloes en Floor (donderdag, 31 oktober 2019 22:21)

  Wat ben ik blij dat ik door Sabrina een jasje voor mij en mijn dochter heb laten beschilderen voor een hele bijzondere dag! We hebben twee jeansjasjes opgestuurd voordat we op vakantie gingen! Vanaf het begin tot het eind was het een feestje om met Sabrina samen tot een mooi ontwerp te komen. We hebben heel wat heen en weer gemaild, en het resultaat is uiteindelijk super geworden! De jasjes werden als een cadeautje thuis gestuurd met een lief kaartje erbij! Wat was het moeilijk om deze verassing te bewaren maar, 4 oktober was de dag dat we ze eindelijk mochten dragen. Toen konden we onze jasjes aan iedereen laten zien! Stoer en chique met onze mooie jurken erbij! Kortom een aanrader voor iedereen, en we dragen ze nog steeds! Nogmaals dankjewel voor deze mooie toevoeging op “onze” dag, liefs van ons

 • #13

  Sanne Postma (zondag, 30 juni 2019 19:34)

  Wat ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om mijn jasje door AIM your wedding te laten beschilderen. Het is zo mooi geworden! Ik heb heel veel leuke reacties gehad.
  Ik vond het contact dat ik met Sabrina had erg prettig en ze zorgt er echt voor dat jouw product perfect en naar jouw wensen wordt gemaakt. Aanrader voor iedereen die iets speciaals wil en een aandenken voor na de bruiloft.

 • #12

  Patricia (maandag, 06 mei 2019 10:07)

  Ik heb mijn jasje door jullie laten beschilderen. Ik ben er super blij mee en kan niet wachten tot de grote dag. Ontzettend fijn contact gehad via de email. Niets is teveel voor ze en deze vrouwen hebben echt gevoel in mijn jasje gelegd. Het zijn echt kunstenaressen wat dat betreft. Hartstikke bedankt Foto's volgen na de grote dag.

 • #11

  Lesley (donderdag, 25 april 2019 07:14)

  Vanaf het begin al wist ik dat ik een custom jasje wou om mijn eerder simpele bruidsjurk meer kracht te geven. Na een half uurtje googelen vond ik jullie en het gevoel zal meteen goed. Je begreep wat ik zocht, ik had er alle vertrouwen in en je vertaalde mijn wensen tot het meest geweldige ontwerp dat ik had kunnen dromen! Intussen zijn we 21 dagen gelukkig getrouwd, maar er zijn weinig dagen geweest dat ik mijn jasje niet gedragen heb. Zo blijft het een zeer tastbare herinnering aan een prachtige dag, waarvoor ik je tot in de eeuwigheid dankbaar ben!

 • #10

  Gioya Quijs (dinsdag, 23 april 2019 18:04)

  Ik heb mijn jasje aan jullie toe vertrouwd, en WOW! Mooier had ik niet kunnen dromen, het zal moeilijk worden om hem tot de grote dag in de kast te laten hangen.. Hij is gewoon magisch�. Jullie hebben vakwerk geleverd, een dik verdiend compliment!

 • #9

  Dineke (maandag, 19 november 2018 20:41)

  Al lang had ik in mijn hoofd dat ik gepersonaliseerde schoenen wilde hebben voor mijn bruiloft. Op de meeste sites op internet vond ik schoenen, die ik te druk vond of niet mooi genoeg om op mijn grote dag aan te doen. Toen werd mij Aim your Wedding geadviseerd.

  Ik heb het contact als erg prettig ervaren. Ik kon mijn wensen doorgeven en de schoenen zijn prachtig beschilderd! Ook werd er met mij meegedacht. De kleur die ik in gedachten had, zou te hard zijn geweest, dus is de keus gemaakt om een zachtere kleur te gebruiken. Het resultaat is geweldig! Ik kan iedereen Aim your Wedding aanraden! �

 • #8

  Gülhan (vrijdag, 05 oktober 2018 11:41)

  Iedere dag mag ik tussen de mooie trouwschoenen werken maar toen ik vorig jaar zelf ging trouwen vond ik het toch echt heel erg moeilijk kiezen.
  Aimee is bij bij langs geweest en heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor mijn schoenen.
  Ze begreep helemaal wat ik wilde en toen ik ze binnen kreeg was het dan ook echt een feestje toen de doos openging.
  De schoenen prijken nog altijd op een speciaal plekje in mijn winkel en ik zag dat ze hier ook op de site staan ;-)
  Dank jullie wel voor de goede zorgen.
  Liefs Gülhan
  TSJARI Trouwschoenen

 • #7

  Thirza van Harten (maandag, 24 september 2018 14:06)

  Vorig jaar voor mijn bruiloft heeft Aimee mijn bruiloftpumps helemaal beschilderd. Een stukje stof gestuurd voor de kleur en een aantal details (naam, datum en vlinders) Verder heeft Aimee het zelf ontworpen! De hele dag zo ontzettend veel leuke reacties op mijn schoenen gehad! Nu staan ze nog steeds, na 1,5 jaar, te pronken in de kast!

  Bedankt!!
  Much love<3
  Thirza

 • #6

  Anouk (zondag, 23 september 2018 19:16)

  Vorig jaar heb ik mijn witte Allstars laten personaliseren door Take Your AIM voor mijn bruiloft. Ik was erg blij met de uitvoering Aimee hield mij op de hoogte van het proces en ze begreep mijn wensen goed. Helaas heeft de fotograaf geen foto gemaakt van mijn schoenen op de dag zelf, maar ik heb er van gasten wel veel leuke reacties op gehad. Echt een toevoeging aan onze mooiste dag en nu nog steeds een mooie herinnering!

 • #5

  Joyce van de Loo (zondag, 23 september 2018 10:34)

  Helemaal in love met mijn en mijn dochters gecustomized jasje door Aimée � niet normaal zo ontzettend mooi wat deze moeder en dochter voor je kunnen creëren! Een echte aanrader!!!

 • #4

  Johanneke Vreeswijk (zondag, 16 september 2018 14:46)

  “Details are not the details, they make the design”!!
  Mijn spijkerjasje stal de show op onze bruiloft en ik voelde mij er fabulous in. Vanaf het moment dat ik met jullie in contact kwam was het goed. We mailden behoorlijk wat heen en weer, waarbij jullie mijn ideeën en wensen creatief vormgaven. Gedurende deze zoektocht en jullie teken- en ontwerpwerk kwamen we uiteindelijk bij het final ontwerp, waarna ik mijn jasje naar jullie opstuurde. Jullie hebben gedurende het schilderproject steeds wat foto’s gestuurd om af te stemmen of we nog steeds hetzelfde voor ogen hadden, dit vond ik super fijn! Je had nog een goed spontaan idee voor details op de manchet, en dit vond ik uiteindelijk bijna het mooist Het uiteindelijke resultaat was fantastisch. Het ontvangen van het pakketje was een heerlijk moment, wat hadden jullie dit feestelijk ingepakt.
  De complimenten op onze trouwdag (14.9.18) waren overweldigend. “Dat is echt kunst”, heb ik vaak gehoord!! Dankjewel voor het zo ontzettend creatief kunnen vertalen van mijn wensen op mijn jeansjasje. Ik zeg het voort! –X- Johanneke

 • #3

  Lotte (zaterdag, 15 september 2018 19:15)

  Ik heb bij Sabrina mijn leren jasje laten beschilderen en hij is perfect geworden! Het is altijd even spannend om je dure leren jasje uit handen te geven met een idee wat je alleen in je hoofd hebt gezien. Sabrina voelde heel goed aan wat mijn wensen waren en ik draag mijn jasje nog dagelijks, ook al ben ik in mei getrouwd. Zowel op de bruiloft als in het dagelijks leven kreeg en krijg ik veel complimenten erover!

 • #2

  Madelon (zaterdag, 15 september 2018 11:30)

  Iets moois, wat ik na onze grote dag ook nog aankon... dat was in mijn ogen toch wel echt een leren jasje! En man, wat is hij mooi geworden! Sabrina wist precies hoe ze mijn ideeen moest omzetten in realiteit. Je ziet gewoon hoeveel precisie en handwerk er in de beschildering zit. En hij gaat mega leuk staan op mijn trouwjurk op Ibiza! Can’t thank you enough!

 • #1

  Sandy (vrijdag, 14 september 2018 19:52)

  Stoer en romantisch, dat wilde ik! Ik kwam via google bij Aim Your Wedding terecht. Ik mailde en kreeg heel snel een leuk mailbericht terug. Heel enthousiast hebben we een paar keer over en weer gemaild met onze ideeën en het eindresultaat.... PRACHTIG!


Commentaren: 5
 • #5

  Sanne Meul (woensdag, 01 april 2020 20:10)

  Ik heb vandaag mijn jasje ontvangen en ik vind het écht PRACHTIG !! Ook de manier hoe het is ingepakt als een echt cadeautje, met het kaartje bij. Echt een fijne verassing!

  Ik wil je ook nog bedanken voor het fijne en persoonlijke contact!

 • #4

  Marieke (zaterdag, 20 april 2019 21:38)

  Voor mijn dochter en mijzelf heb ik Sabrina gevraagd spijkerjasjes te beschilderen. Ze zijn werkelijk prachtig geworden! Heel veel dank! Ook na de bruiloft zullen wij met veel plezier de jasjes gaan dragen..
  Echt een aanrader ❤️

 • #3

  Jessica Wittenberg (donderdag, 10 januari 2019 11:55)

  Wauw wat een plaatje. In het begin vond ik het zeker spannend komen mijn gedachtes wel uit. Sabrina heeft veel mailcontact met mij gehad en was heel lief in het mee denken.
  Door omstandigheden is onze trouwdatum vervroegd maar toen stond de verkeerde datum er dus op. Met wat aanpassingen staat nu de juiste datum erop en wat ben ik er blij mee.

 • #2

  White Wedding Chairs (donderdag, 01 november 2018 17:07)

  Ik heb mij bedrijfsnaam en logo op mijn spijkerjasje laten schilderen: helemaal leuk! Het is erg mooi geworden, en ik had mijn jasje heel snel weer terug. Ik ben erg blij met het resultaat!!

 • #1

  Marlous (vrijdag, 26 oktober 2018 20:43)

  Vorig jaar Juni ben ik getrouwd en heb ik door Sabrina mijn spijkerjasje laten beschilderen. Ik wilde iets stoers voor op mijn witte trouwjurk ipv iets standaards. Het contact was zo gelegd. Er is veel over en weer gemaild tijdens het beschilderen van het jasje. Elk idee werd besproken en uiteindelijk is een heel persoonlijk jasje gemaakt. Ik draag het jasje nog regelmatig en het is me erg dierbaar. Ik zou iedereen Aim your wedding aanbevelen!