CUSTOMIZED  TROUWJASJE

"super bedankt voor het geweldige jasje, ik kreeg zoveel leuke reacties en ik draag hem nog geregeld!"

WAT  TREK  IK  AAN OVER MIJN TROUWJURK?

Het klimaat bij ons laat soms te wensen over, met gemiddeld 135 dagen regen is het slim om je daar op in te stellen. Het koud hebben als bruid is absoluut niet nodig. Zijn bolero's, stola's, bontjes of omslagdoeken niks voor jou dan is er iets anders, iets moderns.

Vraag de gratis e-book(s ) aan als jij je wilt oriënteren op de laatste trends en mogelijkheden.

INTRODUCTIE  TROUWJASJE

trouwjasje custom jasje voor de hippe bruid trouwen op het strand
Fotocredits: Ilona Veldhoven

 

Je begrijpt dat we met dat extra laagje een customized trouwjasje bedoelen.

De stijl van dit jasje kan zeer divers zijn net als de toevoeging erop, alles is geheel afhankelijk van jouw stijl, jouw unieke behoefte.

 

Op deze pagina bespreken we beide soorten van jasjes:

 

 • handbeschilderd maatwerk, prijs vanaf €200 tot €750 ♥♥♥
 • inkt bedrukt met een handgetekend, digitaal design, prijs vanaf €75 tot €350 ♥

 

We gaan de tradities eens opschudden!

 

 

Oriënteer je goed met het gratis e-book

GRATIS E-BOOK

beschilderd trouwjasje bruidsjack trouwvest jasje pimpen gepimpt jasje

Vraag gratis aan en haal er je informatie & inspiratie uit!


bedrukt trouwjasje moderne bruid bolero omslagdoek hippe bruid

Vraag gratis aan en haal er je informatie & inspiratie uit!


Waar kies jij voor?

Of download ze beide, pak een pot warme thee en wat chocolade truffels en trek je terug op de bank!

NIEUWE BRIDAL LOOK

Je bent geen prinsessenbruid, maar een bruid met een wild bohemian soul die bewust kiest voor een apart, soms edgy randje, iets in festival of bohostijl! Je wilt jouw, nee jullie love story laten terug komen op het jasje, iemand eren in de vorm van een symbool. Er is zoveel mogelijk, je leest het in de e-books.

M A A T W E R K

AIM your WEDDING streeft naar persoonlijke (maatwerk) customized jasjes.

Alle designs zijn handgeschilderd of digitaal getekend. Van hoog kwalitatief niveau en met de zekerheid dat er naar jouw wens geluisterd wordt. 

Jouw unieke stijl wordt overgenomen in het ontwerp. 

Samen creëren we een uniek ontwerp, waar jij je krachtig en zelfverzekerd in voelt op jullie trouwdag en ver daarna. Het jasje versterkt de mooiste versie van jou!

 

Voor zowel de boho- als de highclass traditionele bruid is een karakteristiek jasje te customizen, het mooie van mijn vak!

 

 

Let's customize together! 

VERSCHILLEN  BESCHILDERD  VS  BEDRUKT

HANDBESCHILDERD

 • Materiaal: Leer, denim, vegan leer, suède, katoen
 • precies naar wens
 • prachtige kwaliteit en uitvoering 
 • persoonlijk 
 • authentiek, exclusief, luxe en uniek
 • overal te beschilderen: mouwen, kraag, voorzijde
 • hogere prijs
 • meestal lange levertijd
 • VIP behandeling is mogelijk voor een korte levertijd

      

BEDRUKT

 • materiaal:  (spijker) jasje, max. 6%  polyester
 • beperkte keuze in bloemen
 • persoonlijk te maken
 • reproduceerbaar (met name geschikt voor bruidsmeisjes)
 • lagere prijs     
 • snellere levertijd  
 • flinke korting voor extra jasjes met bijna zelfde print
 • kan ook op een LTB spijkerjasje van AIM your WEDDING
 • extra toevoeging onder de kraag, op voorzijde of mouwen kan met een meerprijs, dit wordt namelijk geschilderd.

Welk customized jasje past bij jou?

CONTACT   -  INFORMATIE

Herinnering aan jullie trouwdag

Wist je dat zo'n customized jasje naast al het beeldmateriaal ook een fijne tastbare herinnering is? 

De prachtige trouwjurk verdwijnt in de kast, maar jouw jasje kan je fijn doordragen. Hij kan mee op honeymoon en zal nog vaak van pas komen. Als je hier bewust rekening mee houdt kies je een tekst die tijdloos is. Zo'n tijdloze tekst vind je op Pinterest bijvoorbeeld, maar ik kan je ook een lijst geven, misschien inspireert het jou om tot jouw droom jasje te komen. De tekst op het jasje mag ook uit een liedje komen, misschien is het wel jullie openingsdans of jullie lievelingsliedje dat kan terug komen op het jasje. 

 

Je merkt met zo'n gepersonaliseerd jasje kan je veel meer kanten op en maak je zoveel meer indruk mee dan met een stola, bolero, omslagdoek of bontje, niet te vergelijken! 

bloemen op jasje van de bruid

Google houdt van veel tekst, goed voor je vindbaarheid, dus hier komt een grote dosis tekst met zoekwoorden! Ik ben er maar eerlijk over.

De trend om een trouwjasje te dragen op je trouwjurk in Nederland en België is groeiende en dat is niet zo gek. De moderne bruid wilt de mooiste versie van haarzelf laten zien en dat stopt niet bij de trouwjurk en accessoires. Die verwacht men wel, wat niet verwacht wordt is een hip jasje en al helemaal niet dat hij beschilderd is met persoonlijke wensen. Een beschilderd jasje, van leer of spijkerstof of een bedrukt spijkerjasje, het kan allemaal voor de bruid van nu. 

 

Bloemen op de rug precies zoals ze in het boeket zitten en in de styling gebruikt gaan worden. Een quote of one liner of Mrs+ nieuwe naam op de rug, soms met een trouwdatum erbij of de GPS-coördinaten van de plek van ontmoeting of waar je ten huwelijk bent gevraagd. Initialen van eventuele kinderen of kleine symbooltjes. Het kan het trouwjasje zo'n persoonlijke lading en waarde geven daar sta je nu nog niet bij stil. 

 

Een bloem, vlinder, vogeltje of hartje dat symbool staat voor een overleden dierbaar persoon die er ook bij had moeten zijn. Dat soort dingen maakt de beleving in keuzes maken bijna alsof het een tatoeage betreft. Zorgvuldig overwogen zodat jouw buitenkantje klopt met jouw binnenkant. Ik noem dit soort jasjes een Love story jasje, met elementen uit jullie beider leven, van roots tot hobby's, van lievelingsplek tot jullie passie voor iets, alles kan vertaald worden naar een zeer persoonlijk ontwerp voor op dat enige echte trouwjasje, spijkerjasje of leren jasje.

 

Het is ook een trouwjasje voor jouw mooiste dag in jullie leven en dan mag je uitpakken en er het mooiste uithalen. De trouwjurk gaat daarna de kast weer in, maar jouw jasje wordt aan de kapstok gehangen en gaat zo weer aan op een jurkje of broek! Dat is het leuke van een customized trouwjasje, je hebt er nog jaren plezier van en je zult nog lang opmerkingen krijgen en dat is geweldig leuk! Je blijft je er speciaal in voelen. Een herinnering en aandenken waar je van blijft genieten nog ver na de trouwdag!

 

Deze bijna onmisbare toevoeging van dit stukje comfort en zekerheid in ons klimaat zal je koesteren bij fris weer op je trouwdag en je zult erin stralen als natuurlijk ook het zonnetje schijnt, want vele bruiden dragen hem voor de geweldige foto's toch,  ook al is het te warm?  Even die mooie stoere foto laten maken voor in het trouwalbum voor later. Kijk mama in haar stoere jasje!

 

Naast het duurdere concept van uiterst uniek schilder maatwerk kan je ook kiezen voor standaards prints voor op jouw spijkerjasje. Deze digitale composities met bloemen en tekst worden met een printer op jouw spijkerjasje geprint, geen folie, geen risoco van loslaten, maar kwaliteit.

Ik heb het Blue Print genoemd en het concept bevat steeds meer standaards prints die aan te passen zijn met je nieuwe achternaam. Wil je hier van afwijken, dan kom je in het maatwerktraject voor bedrukte spijkerjasjes, ook hier krijg je alle aandacht en zijn de mogelijkheden eindeloos!

 

Overtuigen hoef ik je niet met woorden, ik schrijf ze om mijn vindbaarheid op Google te verhogen ;-), de trouwfoto's van vele bruiden in een customized jasje spreken voor zich. De zelfverzekerdheid, het zich heel speciaal en op hun gemak voelen straalt van de foto's af, heerlijk, mijn benzine! Steeds weer die enthousiaste reacties zijn voor mij de drijfveren om er steeds weer iets bijzonders van te maken.

 

 Ik geef veel van mijn liefde in het product en daarmee een stukje liefde door. De vergoeding is een ruilmiddel voor mijn tijd en waarde en daarmee blijft het leuk om dit voor nog meer bruiden te mogen doen. Ieder compliment is fijn te horen, iedere aanwijzing maakt ruimte voor groei. Geef mij kritiek en ik doe er wat mee. Zelfkritiek is er voldoende, geloof mij,  en dat is goed om mijzelf scherp te houden en jou als moderne bruid steeds meer waarde te kunnen geven. 

 

Zal Google nu tevreden zijn met alle zoekwoorden omtrent trouwen, bruiden en customized trouwjasjes?

Mij lijkt het voldoende. Vraag lekker de e-books aan, het zijn eerder e-magazines vol inspiratie over trouwjasjes in al hun materialen en vormen en verdiep je erin, dan sta ik straks klaar om ook voor jou een ware eyecatcher te maken!

En mocht je zelf over een dosis creativiteit te beschikken, vraag dan de DIY Box aan. Een doosje met de fijnste materialen om zelf een jasje te gaan beschilderen. Dit kan je alleen doen of tijdens je vrijgezellendag of weekend. Je kunt zelf jouw eigen jasje voorzien van teksten op manchetten, onder de kraag, op de mouw en mij de rest laten doen, of je schildert alles zelf! Er zijn diverse templates en deze worden steeds weer uitgebreid. Zowel om jouw spijkerjasje  als jouw  (vegan) leren jasje te gaan beschilderen. 

Het is echt niet moeilijk, aan de hand van korte video's wordt het stap voor stap uitgelegd. Een online cursus waar je écht verschil mee maakt. Ook voor niet-bruiden natuurlijk!

 

Let's customize together!