Gepersonaliseerde Kimono

Satijnen Kimono's in de kleuren Blush of Champagne. Dat 'get ready'-moment op jullie huwelijksdag ga je al stralend tegemoet in een gepersonaliseerde kimono. Uniek in Nederland en België. Hoge kwaliteit, full color bedrukt.

W E B S H O P

A A N V R A A G   I N F O R M A T I E   K I M O N O' S

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Extra informatie *

bruid in get ready moment op huwelijksdag in satijnen kimono met gepersonaliseerde bedrukking en bloemen

 

N I E U W      

 

Zeer speciale, unieke satijnen kimono's voor het "get ready" moment op jullie huwelijksdag. Het satijn is mooi dik, glanzend en voelt zacht en chique.

 

Kleur:

  • Blush 
  • champagne in maten S-M-L, vallen normaal

Keuze uit drie ontwerpen die verder te personaliseren zijn met tekst in onderstaand lettertype.

  • cirkel met bloemen, tekst naar keuze
  • alleen zacht roze/witte bloemen, tekst naar keuze
  • alfabet hoofdletter in lettertypes zoals afgebeeld, tekst naar keuze

 

Ook voor niet-bruiden, bruidsmeisjes, moeder van de bruid etc.

 

Tijdelijke prijs €69,95

 

Wordt het exacte design gebruikt dat op eventueel je spijkerjasje wordt gedrukt, dan is de kimono €55,-

Dat moment op jullie trouwdag dat je in de make-up gaat, je haren worden mooi gemaakt, de muah zet nog een veeg rouge op je wangen en draait een krul en je hebt nog even een rustig moment van verzorging zonder performance. Heerlijk om dit te doen in een mooie, zachte kimono, eentje speciaal voor dit moment, want het is een gepersonaliseerde kimono.  De trouwjurk hangt al klaar, de pumps staan eronder en alle accessoires zijn met zorg geselecteerd, maar nog even je me-time moment op deze dag, die verder veel van je gaat vragen, hoe bijzonder en liefdevol ook.

 

Geweldig om jezelf cadeau te doen, want alleen al kijkend naar dit mooie, luxe satijn doet je al verlangen naar dit moment. Natuurlijk gaat de kimono daarna mee de koffer in op honeymoon en ook daar is het heerlijk om te dragen, zelfs loshangend over je bikini is het al een eyecatcher! 

Als moeder van de bruid is dit ook een heel speciaal bruidscadeau om te geven in de aanloop naar de trouwdag. Vergeet ook niet de mogelijkheid om de getuige hiermee te vragen of de bruidsmeisjes een kimono te geven. Geweldig als jullie nog een weekendje weggaan, naar de wellness gaan en hem allemaal kunnen dragen. Die foto kan je je al voorstellen! Bride's crew building!

 

De kimono is gemaakt van 95% polyester en 5% elastan en de maattabel kan je raadplegen, maar hij valt normaal op maat, maar een maat groter kan geen kwaad, het is een overslag model. 

 

Binnenkort verschijnen er foto's van modellen die besteld zijn, zo krijg je een indruk hoe de diversiteit gaat worden. Volg mij op instagram, iedere maand geef ik een korting van €15,-, alweer meer richting die unieke kimono voor jezelf of iemand die je er blij mee kunt maken.

 

Heb je al een spijkerjasje besteld die je in huis hebt of laat bedrukken, dan is een kimono met dezelfde print een extra verrassing voor je aanstaande, je krijgt korting op dit exemplaar als dezelfde print wordt gebruikt. Lijkt dit je wat, je kunt hem bestellen in de webshop, de verzendkosten worden nog niet in rekening gebracht, tegelijk met het jasje wordt hij verstuurd. Heb je al een jasje in huis en heb ik de print nog, dan kan ik de kimono nasturen. 

 

Let's customize together!

 

P O R T F O L I O