High class instant cool jasje

vanaf €500,- tot €650,-

Lovestory van het bruidspaar: wandelen graag in de bergen, houden van wildparken in Zuid-Afrika, reizen graag, avontuurlijk ingesteld, houden van buitenleven.

Van lovestory naar design

Praktisch gecombineerd met kunst.

Je kiest een jasje om goed voorbereid te zijn op slecht weer, maar ergens is het nóg leuker om met een stukje kunst op jouw jasje te lopen. 

 

Je kunt kiezen voor een customized jasje, maar ook voor een high class instant cool customized jasje. Wat is het verschil?

 

Er worden jasjes aangeboden met patches of beplakt met opgestreken flock folie dat beide óp de stof ligt en gemakkelijk los kan raken.

 

De verf die bij AIM your WEDDING gebruikt wordt hecht zich op én in de stof en ook de high tech inkt die gebruikt wordt voor de bedrukte jasjes is trekt in de stof voor een vakkundig en zeer gedetailleerde afwerking.

 

 

Daarnaast is het design compleet naar wens, maatwerk en ik kan zelfs jullie lovestory vertalen naar een ontwerp waar je van te voren niet aan gedacht had. Zo uniek en gepersonaliseerd.

 

Kalligrafie gecombineerd met Fine Art transformeert jouw casual jack tot een origineel bruidsjasje als ware eyecatcher met een ongeëvenaarde waarde voor het leven! 

 

AIM your WEDDING heeft als doel (aim) om jullie trouwdag extra pit en beleving te geven mét een tastbare herinnering die je door kunt dragen of mooi in het zicht kunt hangen. 

 

Koester dit cadeau aan jezelf, het maakt echt het verschil!

Of kijk je ouders lief aan, misschien geven zij dit stukje kunst jou cadeau!


gallery pakket goud & platina

Hieronder vind je een aantal jasjes vallende in pakket goud of platina. Er zit dermate veel tijd in, maar tevens persoonlijke elementen die jullie twee doen samensmelten in een ontwerp. Een toelichting op een aantal jasjes:

Lovestory 1: vogels verwijzen naar de achternaam, bloesemtak verwijst naar ouders

Lovestory 2: bruidegom van italiaanse komaf

Lovestory 3: bergwandelingen en reizen

Loverstory 4: duif verwijst naar opa, maan naar plek 1e ontmoeting, bloesem naar grootouders, lettertype naar geliefde band

voor gratis Bloomtalk

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.