Customized jasjes

beschilderd bruidsjasje aim your wedding
Fotocredits: Aletha Buitink Fotografie

 

De weersvoorspellingen zijn wat wisselvallig en 's avonds koelt het snel af...

 

Je hebt je voorbereidingen goed op orde, maar wat trek je aan over je trouwjurk tijdens de shoot of 's avonds bij het buitenfeest? Kou lijden is niet wat een bruid wil ervaren en zich zeker niet wil herinneren, toch?

 

Naast deze praktische kant is een customized jasje vooral erg leuk voor je instant coole bridal looks.

Het staat zo geweldig hip, je voelt je zelfverzekerd en het maakt je optisch wat langer.

Bovendien kan je de toevoeging super persoonlijk maken, helemaal laten aansluiten bij je bruidsboeket en de styling en heb je de meest originele toevoeging in bruidsmode die je ook nog daarna door kunt dragen!

 

 

 

 

 

Er zijn twee technieken:

  • beschilderde jasjes (vanaf €150,- tot 650,-)

                leer, vegan leer, suède of spijkerstof

  • bedrukte jasjes (vanaf €150,- tot €250,- en met flinke korting voor bruidsmeisjes)         

Beide technieken zijn van hoogstaande kwaliteit en watervast. De bespreking voor jouw jasje kan via e-mail of via een zoomgesprek 'Bloomtalk'. Mijn missie is om jou te laten stralen in je pure kracht en jullie Lovestory te vangen in een exclusief ontwerp.

 

Verkrijg meer informatie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

je kunt alles laten personaliseren
Diverse customized toepassingen

InspiratieReviewsBruidsmeisjes

 

Dat je als bruid er mooi en hip uit wil zien en aan alle bruidsmode items hebt gedacht is dit misschien net iets wat nieuw voor je is. 

En wist je dat de mogelijkheden enorm groot zijn en het contact zeer persoonlijk, dat kan ook voor jou een prachtig customized jasje worden vol liefde en passie gemaakt.

 

Zelfs de bruidsmeisjes kunnen in deze dress code mee doen en ieder een eigen customized jasje ontvangen. Als cadeau, dan is er meteen een leuk aandenken bedacht!

 

En natuurlijk kan alles gepersonaliseerd worden. De laatste tijd worden ook hoeden voorzien van naam en of bloemen. De verf is watervast.