Customized trouwjasjes

"super bedankt voor het geweldige jasje, ik kreeg zoveel leuke reacties en ik draag hem nog geregeld!"

beschilderd bruidsjasje aim your wedding
Fotocredits: Aletha Buitink Fotografie

 

 >>> "...en dan de weersvoorspellingen:  wisselvallig weer, met hier en daar een bui, 's avonds koelt het snel af..." <<<  Oh nee! Dit hoor je liever niet!

 

Je hebt je voorbereidingen goed op orde, maar wat trek je aan over je trouwjurk tijdens de shoot of 's avonds bij het buitenfeest? Kou lijden is niet wat een bruid wil ervaren en zich zeker niet wil herinneren.

 

Naast deze praktische kant is een customized bruidsjasje vooral erg tof voor je instant coole bridal looks. Het staat zo geweldig hip, je voelt je zelfverzekerd en het maakt je optisch wat langer.

Bovendien kan je de toevoeging super persoonlijk maken, helemaal laten aansluiten bij je bruidsboeket en de styling en heb je de meest originele toevoeging in bruidsmode die je ook nog daarna door kunt dragen!

 

 Heb je dit al eens gezien bij een bruid?

 

 

 Er zijn twee technieken waar je voor kunt kiezen:

  • bedrukte spijkerjasjes (vanaf €150,- tot €250,- en met flinke korting voor bruidsmeisjes)     
  • handbeschilderde jasjes (vanaf €150,- tot €650,-)

Ware schilderkunst op leer, vegan leer*, suède* of spijkerstof  

Beide technieken zijn van hoogstaande kwaliteit en watervast. De bespreking voor jouw jasje kan via e-mail of via een zoomgesprek 'Bloomtalk'. Mijn missie is om jou te laten stralen in je pure kracht en jullie Lovestory te vangen in een exclusief ontwerp.

 

 

Verkrijg meer informatie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

je kunt alles laten personaliseren
Diverse customized toepassingen

Inspiratie (kijk vooral op @aim_your_wedding)ReviewsBruidsmeisjes

 

Dat je als bruid er mooi en hip uit wil zien en aan alle bruidsmode items hebt gedacht is dit misschien net iets wat nieuw voor je is. 

En wist je dat de mogelijkheden enorm groot zijn en het contact zeer persoonlijk, dat kan ook voor jou een prachtig customized jasje worden vol liefde en passie gemaakt.

 

Zelfs de bruidsmeisjes kunnen in deze dress code mee doen en ieder een eigen customized jasje ontvangen. Als cadeau, dan is er meteen een leuk aandenken bedacht!

 

En natuurlijk kan alles gepersonaliseerd worden. De laatste tijd worden ook hoeden voorzien van naam en of bloemen. De verf is watervast.


Het blijft altijd spannend om zoiets kunstzinnigs uit handen te geven. Je trouwt maar één keer en wilt een hele fijne dag beleven die tot in de puntjes uitgewerkt is. Veel bruiden vergeten daarbij aan zichzelf te denken.

 

Natuurlijk is de trouwjurk, de standaard accessoires, het kapsel, de make-up voor de hand liggend. Dat is ook niet iets nieuws. Je zult er stralend, op je knapst uitzien, maar denk je ook aan je lijf?

Aan wat comfort? Of moeten die blote schouders en armen zich maar zelf warmhouden en het rillen probeer je te negeren? Of is ook hier een oplossing voor, kies je ook voor wat comfort? Ben je lief voor je lijf?

 

Natuurlijk wil je dat, maar de omslagdoeken, stola's, furbontjes zijn echt not done!

Kijk dan turnen we een casual jasje toch om tot een kunstobject?! Jouw jasje wordt mijn 'canvas', als het ware mijn schildersdoek. En samen bepalen we wat er op komt en niet alleen de rugzijde is the point of view, ook de mouwen, voorzijde, zelfs onder de kraag, binnenzijde manchetten of revers kunnen meedoen. Het maakt niet uit, je mag het zelf invullen. Als je mij je budget en wensen geven vertel ik wat mogelijk is voor jouw trouwjasje en wat hele originele ideeën zijn. 

 

Oké dan is na zo'n fijne tijd de trouwdag ten einde gekomen. Jullie trappen de schoenen uit en ruimen de volgende dag alles op. De trouwjurk bedank je voor jullie super mooie verschijning en stop je zorgvuldig terug in de hoes. op hanger in de kast of naar de stomerij.

De eventuele sieraden gaan in het doosje voor special occasions net als de pumps. Haaraccessoires zal je niet snel meer dragen en het bruidsboeket laat je gieten in epoxyhars of drogen. 

 

En dan....het bruidsjasje...wauw, dat kan je gewoon vandaag aantrekken op je spijkerbroek of leuke zomerse jurkje!

Dat voelt cool! Je gaat een laatste boodschap doen voor de honeymoon of nog even na kletsen bij de ouders en je ziet de mensen kijken of ze stellen vragen, ze feliciteren je.....je blijft je nog een tikkeltje in de wedding vibes staan!

 

Dit jasje is je grote vriend geworden en mag ook mee op honeymoon en het zal de rest van je leven een bijzonder kledingstuk blijven.

 

Had je dat gedacht toen je hem naar mij stuurde?