Customized trouwjasjes

beschilderd bruidsjasje aim your wedding
Fotocredits: Aletha Buitink Fotografie

 

 

 

Je hebt je voorbereidingen goed op orde, maar wat trek je aan over je trouwjurk tijdens de shoot of

's avonds bij het buitenfeest? Kou lijden is niet wat een bruid wil ervaren en je wilt je zeker niet herinneren dat je het zo koud had!

 

Naast deze praktische kant is een customized bruidsjasje vooral erg tof voor je stoere bridal looks. Het staat zo geweldig hip, je voelt je zelfverzekerd en het maakt je optisch wat langer.

Bovendien kan je de toevoeging super persoonlijk maken, helemaal laten aansluiten bij je bruidsboeket en de styling en heb je de meest originele toevoeging in bruidsmode die je ook nog daarna door kunt dragen!

 

Heb je er al zin in?

 

 

Verkrijg meer informatie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

je kunt alles laten personaliseren
Diverse customized toepassingen

INSPIRATIE    (kijk vooral op @aim_your_wedding)ReviewsBruidsmeisjes

 

 

Verzamel je vriendinnen, zussen en laat ze je ondersteunen op jullie trouwdag. 

Ook de bruidsmeisjes kunnen in deze dress code mee doen en ieder een eigen customized jasje ontvangen.  Leuk om als cadeau te geven!

 

En natuurlijk kan alles gepersonaliseerd worden. Er zijn vele ideeën om jullie Crew goed te matchen bij jou als bruid.

 

 


Het blijft altijd spannend om zoiets kunstzinnigs uit handen te geven. Je trouwt maar één keer en wilt een hele fijne dag beleven die tot in de puntjes uitgewerkt is. Je wilt origineel zijn met een tof aandenken aan de dag.  Ik kan je ontzorgen op dit gebied, want met jarenlange ervaring en al ruim 200 jasjes verder weet ik wat ik voor je kan betekenen!

 

 

 We laten de omslagdoeken, stola's, furbontjes voor wat ze zijn en gaan voor dat jasje met een grenzeloze meerwaarde dan je je kunt bedenken.

 Jouw jasje wordt mijn 'canvas', als het ware mijn schildersdoek. En samen bepalen we wat er op komt en niet alleen de rugzijde is the point of view, ook de mouwen, voorzijde, zelfs onder de kraag, binnenzijde manchetten of revers kunnen meedoen. Het maakt niet uit, je mag het zelf invullen. Als je mij je budget en wensen geeft vertel ik wat mogelijk is voor jouw trouwjasje en wat hele originele ideeën zijn. 

 

 

Weet je wat mijn passie is? Jou gelukkig maken met een heel waardevol, persoonlijk jasje. Waarmee jij mooie opmerkingen zult ontvangen en er heel stoer en modern in zal stralen. 

Dit jasje zal je grote vriend worden en mag mee op honeymoon en het zal de rest van je leven een bijzonder kledingstuk blijven.

 

 

 Plan een Bloomtalk in door contact op te nemen!