Let's Bloom talk

Vrijblijvend Zoom gesprek

Yeahh, heb je er ook zo'n zin in?! In  een zoom gesprek kunnen we kennismaken en bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een exclusief, zeer persoonlijk design. Wil je liever bellen, dat kan natuurlijk ook! Vul ook dan het formulier in, dan zorg ik dat ik met al mijn aandacht voor je klaar zit.

Daag mij uit to Rock your Wedding!

(alleen voor te beschilderen jasjes, voor bedrukte jasjes graag hier connecten)

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Beschilderde jasjes

Het beschilderen van jasjes helemaal naar jouw wens, of met een gezamenlijk ontworpen design, wordt in Nederland niet veel aangeboden. AIM your WEDDING is de expert in het verzorgen, ontzorgen, van een zeer unieke toevoeging aan jouw bridal looks. De communicatie is helder, er wordt goed geluisterd en in het proces word je meegenomen, zodat je de kans hebt nog iets te kunnen toevoegen of aan te passen waar mogelijk.

Een beschilderd jasje kan stoer zijn, maar net zo goed heel romantisch, in bohostijl of lijkt een festivalstijltje jou meer passen dan zorgen we ervoor dat de beschildering daar bij matcht. Geen uitdaging ga ik uit de weg en mijn creatieve geest kan jou helpen af te tasten wat JIJ mooi vindt.

 

Menig stoere bruid heeft haar jasje laten customizen en er is zelfs een bruid geweest waarmee wel meer dan 80 mails over en weer zijn gegaan met steeds weer toevoegingen aan het schilderwerk. Het resultaat was zo uniek, zo apart en compleet passend bij die persoon dat zij deze review plaatste:

Avontuurlijke bruid

Wat kan je verwachten tijdens de Bloom talk? Het is een goede kennismaking. Als ik weet voor wie ik het jasje mogelijk mag beschilderen dan helpt mij dat in mijn creatieve proces. We bepreken wat jouw wensen zijn en of er nog persoonlijke toevoegingen aangevuld kunnen worden. Zelf zou je soms niet eens op die ideeën komen. Maar hoe leuk is het als vooral ook je man, maar ook de gasten jullie herkennen in het design op het customized jasje?! Net als bij een tatoeage zijn de keuzes weloverwogen, ook voor het leven, maar niet op de directe huid, maar een laagje daar buiten.

Vele bruiden dragen hun jasje door en met een goede quote is dit ook zeker heel goed mogelijk. 

 

Zo sprak ik in het voorjaar een bruid-to-be die vertelde dat ze samen van wandelen in de natuur, in de bergen houden en zo kwam ik op een doorkijkje over een kabbelend bergriviertje richting een stenen bruggetje met de bergen en dennenbomen op de achtergrond. Vaak probeer ik kleine verrassende details toe te voegen, wat roofvogels in de lucht en steenbokjes op de helling, dat maakt het compleet en zo leuk! De bruid was zo verrast en vertelde dat het leek alsof ze ooit in dit landschap geweest was, een groot compliment!