Print on fabric

The Original designs voor spijkerjasjes

 

Op deze pagina kom je niet zomaar, dit is de tuin van AIM your WEDDING vol prachtige boeketten, composities en

het verbaast me dat je ze nog niet ruikt!

 

AIM your WEDDING kan naast het beschilderen van jasjes ook steeds meer een persoonlijke touch geven aan spijkerjasjes door het Print on fabric concept. Dit concept houdt in dat de designs helemaal origineel van de hand van AIM your WEDDING zijn en dat ze geprint worden in een professionele textieldrukkerij op jouw spijkerjasje. Geen folie of strijkbout, maar the real work voor het beste en langst houdbare resultaat in al zijn details en kleuren.

 

Allereerst een aantal toepassingen op jasjes van klanten. Deze bloemcomposities kunnen ook een idee geven voor beschilderde jasjes, natuurlijk kan ik andere plaatjes als inspiratie nemen, maar het geeft wel een beeld.

Inmiddels zijn er al meer dan 60 jasjes bedrukt en dat sinds de ontwikkeling van deze tool zomer 2020.

 

Het proces

Het Print-on-fabric proces wordt hier beschreven, maar in het kort komt het hierop neer:

  • contact, bespreken welke bloemgroep, welke tekst of nieuwe bloem tekenen
  • jij stuurt jouw gewassen jasje
  • na ontvangst kan het jasje binnen 3 à 4 weken klaar zijn
  • eerder nodig? geef het aan
  • jasje wordt verstuurd in een cadeauverpakking

Maar eerst mag je snuffelen en genieten van de predesigned bloemgroepen, ik heb ze 'Fields' genoemd.

 

Welke bloemen mogen er op jouw spijkerjasje komen?

 

 

 De talloze predesigned fields vol prachtige bloemcomposities zijn onderverdeeld in groepen naar hoofdkleur van de bloemgroep.

Maak je keuze en sla daarna gerust een ander pad in in mijn tuin om te vergelijken! Je wilt toch de mooiste bloemen plukken voor je trouwdag?

Loop je mee door de velden en pluk gerust ook een boeketje!

Hieronder het complete overzicht, maar dat wijzigt met de maand, houd Instagram in de gaten Hoogtepunt 'to print' voor de laatste updates.


Natuurlijk geef ik niet alle geheimen van tuinieren prijs, dus als je twijfelt tussen twee predesignes, laat het mij weten dan verstuur ik ze groter naar je toe.

Op alles geldt uiteraard copyright, dat zeg ik omdat er mega veel uren, gerust weken aan werk in zit! Maar je voelt vast de liefde waarmee het gemaakt is, het is zo geweldig om te maken en om jou daarmee een groot plezier te doen!