· 

Blog #10. Ricon fotografie

RiCon Fotografie  -  Rika Conradi  

Willen jullie een bruidsfotograaf die met jullie meedenkt?

 

Mijn naam is Rika. Met mijn man Dik op de achtergrond runnen we RiCon Fotografie, een bedrijf voor jullie Bruidsreportages, maar ook Loveshoots, Bridal Boudoir Fotosessies en Familiereportages. RiCon Fotografie is in 2004 opgericht en sindsdien hebben we honderden bruidsparen op hun mooiste dag mogen fotograferen. En daar zijn we supertrots op!  Want ook al kunnen we voorbeeld albums laten zien en is er ook een website vol met foto’s, bruidsparen moeten het ons wel toevertrouwen om de mooiste momenten voor ze vast te leggen. Zo’n dag is een beleving die je niet zo 1-2-3 over kunt doen. Emotie en sfeer is daarbij bepalend.

 

In de loop der jaren ben ik geïnspireerd door veel collega-fotografen, maar heb wel mijn eigen stijl ontwikkeld. Ik werk graag samen met andere leveranciers uit de trouwbranche, zo heb ik ook kennis gemaakt met de prachtig beschilderde jasjes van Sabrina. Jasjes die niet standaard zijn en daar hou ik van! Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk: als bruidsparen voor een kennismakingsgesprek langs zijn geweest, zit hun hoofd vol ideeën die ze verder uit willen werken. Omdat ik graag out-of-the-box denk en goed naar de klant luister, komen daar vaak geweldig mooie dingen uit.

Mooie foto’s horen in een prachtig album. Dat is wat ik vind, maar bruidsparen zijn vrij om hierin hun eigen beslissing te nemen. Ik werk samen met een hele goede albumleverancier waarbij de communicatie heel goed is en dat vind ik ook belangrijk. Kwaliteit, maar ook goede afspraken kunnen maken. Als iets grafisch mooi is vormgegeven, kan ik daar zo van genieten. De foto’s van de bruiloft komen daarom op een online gallery die er heel gelikt en overzichtelijk uitziet.

Vanaf 1 mei 2020 pak ik mijn camera weer op. In deze coronatijd, waarin veel bruidsparen de trouwdag verzetten naar later dit jaar of volgend jaar, had ik even tijd nodig om alles op een rij te zetten en goed te bedenken wat ik dan WEL zou kunnen doen. Het is de MADLY IN LOVE fotoshoot geworden: een Loveshoot van jullie samen op een te gekke buiten locatie, zodat ik jullie kan laten genieten van de liefde die er tussen jullie is. Een heerlijke ervaring met daarbij ook nog een prachtig luxe mini album van 20x20cm met 16 van jullie favoriete foto’s.....

Zijn jullie nog MADLY IN LOVE en zien jullie zo’n fotoshoot helemaal zitten? Bel me dan of stuur me een mail.....  06-46398890       -------     info@riconfotografie.nl  ----------  @riconfotografie.....www.huwelijksfotografe.nl

 

Liefs,  Rika

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden