A good, sympathetic review is always a wonderful surprise

Commentaren: 4
 • #4

  Manon (zaterdag, 10 april 2021 11:04)

  Sabrina tovert jasjes om in een persoonlijke eyecatcher. Het contact is erg fijn en Sabrina kan na een aantal keren heen en weer mailen, precies ontwerpen wat jij in je hoofd had. Een gewoon jasje wordt zo een topstuk als aanvulling voor (een koudere) trouwdag, maar kan nog jaren worden door gedragen. Nogmaals super bedankt lieve Sabrina, de foto´s volgen na de bruiloft.

 • #3

  Mireille (vrijdag, 05 maart 2021 15:00)

  Zojuist heb ik mijn zwart leren jasje met rozen ontvangen. Wow, het jasje is zo ontzettend gaaf geworden. Nog veel mooier dan ik had verwacht.
  Het contact met Sabrina is ook zo prettig. Super vriendelijk, meedenkend en zelf ook zo enthousiast. Echt een absolute aanrader voor als je een special jasje wil.

 • #2

  Alizia (donderdag, 25 februari 2021 14:34)

  ik twijfelde eerst of ik contact zou opnemen om mijn jasje te laten beschilderen, meer omdat ik niet wist hoe de communicatie zou gaan en hoe ik mezelf duidelijk moest maken over mijn wensen. maar ben erg blij dat ik het toch gedaan heb, het mailen over en weer ging eigenlijk heel erg goed en prettig, alsof ik met een vriendin aan het mailen was opgegeven moment. ze begreep snel wat mijn wensen waren en kwam zelf ook met goede suggesties. het opsturen was eigenlijk ook heel makkelijk en kreeg hem ook gauw weer terug opgestuurd, en wauw wat een eind resultaat, een jasje die ik met trots vaker ga dragen.

 • #1

  Malou Reuver (donderdag, 25 februari 2021 11:17)

  Ik had dus echt een super vet spijkerjasje voor mezelf en mijn 4 jarige tweeling op onze bruiloft. Dat maakte mijn trouwjurk helemaal af. En die van mijn meisjes aas echt super super qute. Sabrina en aimyourwedding leveren echt fantastisch werk af en schakelen in het proces super snel, zijn heel flexibel en meedenkend. Aanrader als je net wat anders wil op je bruiloft!

Commentaren: 9
 • #9

  Tamara (woensdag, 30 september 2020 13:41)

  Vorig jaar nam ik contact op met Sabrina voor het beschilderen van een leren jasje voor mijn bruiloft. Ik was er op tijd bij, waardoor ik ook een aantal keer van gedachten veranderd ben wat ik ermee wilde. Ze dacht met me mee en stuurde regelmatig foto's met updates toen mijn jasje eenmaal aan de beurt was. Uiteindelijk is er een PRACHTIG resultaat uitgekomen! Op de dag zelf heb ik hem vanwege het goede weer weinig aangehad, maar nu is het een jasje wat ik bijna dagelijks draag. Ik ben er superblij mee! Persoonlijker dan dit kun je het niet krijgen. Liefs, Tamara

 • #8

  Erica (woensdag, 16 september 2020 21:31)

  Ik heb mijn beschilderde spijkerjasje afgelopen februari al mogen ontvangen, maar onze bruiloft in maart werd uitgesteld door de corona pandemie. Afgelopen augustus zijn we dan toch getrouwd en werd onze liefde bezegeld in een prachtige kasteeltuin. Wie had dat kunnen bedenken! Voor de temperatuur had ik mijn jasje niet nodig, maar voor de fotoshoot heb ik hem uiteraard wel aangetrokken. Het leuke is, dat ik hem gewoon kan door dragen en dat het een blijvende herinnering mag zijn aan een toch wel bizar jaar, waarin we ons niet van ons pad hebben laten brengen. Sabrina enorm bedankt voor het prachtige ontwerp. Ik had er zo mijn ideeën bij en jij hebt deze fantastisch uitgewerkt met ook nog je eigen touch erin verwerkt. Super!! Nog altijd heel blij mee :-)

 • #7

  Maud (maandag, 14 september 2020 15:07)

  Echt een aanrader! Vanaf het begin af aan fijn mailcontact gehad. Voorafgaand aan het beschilderen werd door Sabrina nog even gecheckt of ‘t ontwerp nog steeds naar wens was. Ook tijdens het beschilderen werd ik op de hoogte gehouden van de vorderingen. Toen het eindresultaat nog niet helemaal naar mijn smaak was, heeft Sabrina het meteen aangepast en nog wat vragen gesteld om er zeker van te zijn dat het zou worden zoals ik wilde. Echt heel erg fijn! En het resultaat mag er zijn: ik heb mijn jasje vandaag binnengekregen en hij is helemaal zoals ik ‘m in gedachten had, superblij mee.

 • #6

  Simone (dinsdag, 28 juli 2020 15:47)

  Als verrassing voor mijn zusje is een jasje beschildert (ze wilde dit zelf al wel maar dacht dat ze te laat was om het nog te regelen). Het was vrij last minute maar alsnog is alle tijd genomen voor een mooi ontwerp, wat tussendoor ook steeds overlegt werd. Het resultaat is dan ook erg mooi en is enthousiast ontvangen! Later bedachten we nog dat we ook een strikje voor de bruidegom wilde, dit was ook geen probleem en het werd er snel bijgemaakt. Alle communicatie verliep vlot, en het is helemaal geworden zoals ze in gedachten hadden :).

 • #5

  Sanne Meul (woensdag, 01 april 2020 20:10)

  Ik heb vandaag mijn jasje ontvangen en ik vind het écht PRACHTIG !! Ook de manier hoe het is ingepakt als een echt cadeautje, met het kaartje bij. Echt een fijne verassing!

  Ik wil je ook nog bedanken voor het fijne en persoonlijke contact!

 • #4

  Marieke (zaterdag, 20 april 2019 21:38)

  Voor mijn dochter en mijzelf heb ik Sabrina gevraagd spijkerjasjes te beschilderen. Ze zijn werkelijk prachtig geworden! Heel veel dank! Ook na de bruiloft zullen wij met veel plezier de jasjes gaan dragen..
  Echt een aanrader ❤️

 • #3

  Jessica Wittenberg (donderdag, 10 januari 2019 11:55)

  Wauw wat een plaatje. In het begin vond ik het zeker spannend komen mijn gedachtes wel uit. Sabrina heeft veel mailcontact met mij gehad en was heel lief in het mee denken.
  Door omstandigheden is onze trouwdatum vervroegd maar toen stond de verkeerde datum er dus op. Met wat aanpassingen staat nu de juiste datum erop en wat ben ik er blij mee.

 • #2

  White Wedding Chairs (donderdag, 01 november 2018 17:07)

  Ik heb mij bedrijfsnaam en logo op mijn spijkerjasje laten schilderen: helemaal leuk! Het is erg mooi geworden, en ik had mijn jasje heel snel weer terug. Ik ben erg blij met het resultaat!!

 • #1

  Marlous (vrijdag, 26 oktober 2018 20:43)

  Vorig jaar Juni ben ik getrouwd en heb ik door Sabrina mijn spijkerjasje laten beschilderen. Ik wilde iets stoers voor op mijn witte trouwjurk ipv iets standaards. Het contact was zo gelegd. Er is veel over en weer gemaild tijdens het beschilderen van het jasje. Elk idee werd besproken en uiteindelijk is een heel persoonlijk jasje gemaakt. Ik draag het jasje nog regelmatig en het is me erg dierbaar. Ik zou iedereen Aim your wedding aanbevelen!

 

 

- Since 2017 -

AIM your WEDDING

Sabrina Adriaansen

Terheijden - Nederland

06-34 62 70 65

 

Shipping Worldwide