REVIEWS

A good, sympathetic review is always a wonderful surprise

prachtige trouwfotos, bruid draagt leren jasje beschilderd met de hand.
Foto: Hadassah fotografeert

Plaats hier je review om mij te helpen met de Google zichtbaarheid, dank is groot!

Op Google staan weer andere reviews als je alles wilt lezen.

Commentaren: 42
 • #42

  Carmen (dinsdag, 23 januari 2024 08:09)

  Toen ik voor het eerst contact opnam met Sabrina via de telefoon was het gelijk een hele fijne contact samen.

  Verteld wat ik ongeveer wilde.
  Maar op een gegeven moment was ik aan het twijfelen of ik wel een leren jas wilde en dit heb ik ook besproken met Sabrina.
  Ze gaf ook aan dat het goed was om hier over na te denken omdat dit niet even zomaar iets is en het zonde is als ik het maar 1 keer zal aantrekken.

  Daarna er over gehad dat ik toch graag mijn jasje wilde bedrukken we hebben via de mail samen ideeën opgedaan en wat mooi zou zijn bij het ontwerp.
  En zo kwamen er steeds meer kleine ideeën bij mij op voor de hele spijkerjas want een gedeelte is namelijk ook beschilderd.
  Voor mij voelde het eerst goh ga ik weer iets aanpassen of komt weer iets bij misschien vindt ze dit wel heel vervelend,
  Maar nee ze vondt het juist fijn want uiteindelijk wil je dat jouw jasje perfect is voor jouw grote dag zoals jij het zelf wilt!

  Toen kwam het jasje binnen Ik heb het jasje aangetrokken en ik vondt /vindt het kei gaaf en stoer!
  Ik wilde het jasje niet meer uit doen!
  Maar helaas het moest toch nu nog een hele lange tijd wachten tot september.

  Ik ben heel blij dat ik voor het spijkerjasje heb gekozen en te laten bedrukken / beschildert


  Het maakt het jasje gewoon echt uniek want er is maar 1 van!

  Heel er bedankt en voor de ideeën die we samen hebben bedacht.

 • #41

  Jacqueline H (zaterdag, 06 januari 2024 12:17)

  Sabrina is een topper! Super fijn contact gehad over mijn te beschilderen jasje en het resultaat mag er wezen! Ze heeft zichzelf overtroffen, niet bang voor een uitdaging en ze heeft het ontwerp gewoon gerockt! Heel gaaf en heel trots ben ik dat ik dit mag dragen op onze grote mooie dag!

 • #40

  Caroline (zaterdag, 28 oktober 2023 12:19)

  Sabrina heeft al mijn verwachtingen i.v.m. mijn jasje ingelost en zelfs overtroffen. Ze luistert echt naar je wensen en geeft tips om je te helpen in keuzes te maken. Ideaal voor iemand zoals ik, de eeuwige twijfelaar en toch ook wel een beetje perfectionist. Ik heb heel veel complimentjes gekregen op mijn trouwdag over mijn jasje. Maar het belangrijkste was de reactie van mijn man, want dit was een verrassing voor hem. Wij houden allebei van een iets stoerdere look en hij vond het fantastisch ! Mijn dag kon al niet meer stuk. Superbedankt Sabrina !

 • #39

  Esmee (zondag, 03 september 2023 17:26)

  Heel blij met mijn gepersonaliseerde jasje. Ik wil hem graag na de bruiloft ook nog dragen, dus bewust gekozen voor een passend design. Samen zijn we na het zoeken op een mooi design gekomen, wel stiekem de trouwdatum verstopt in de kraag. Nu wachten tot de grote dag.

 • #38

  Angelique (vrijdag, 19 mei 2023 12:08)

  Heel erg blij met het ontwerp op mijn spijkerjasje.
  Super geholpen.
  Fantastisch werk Sabrina.
  Heel erg bedankt hiervoor!!!

 • #37

  celine (vrijdag, 14 april 2023 19:49)

  Heel blij met het mooie jasje wat ik heb mogen dragen. Met de pesoonlijke touch. Het contact is ook heel fijn verlopen.

 • #36

  Nadia (maandag, 27 maart 2023 17:23)

  Ik kwam in contact met Aim your Wedding via instagram en zodra ik een verlovingsring om mijn vinger had heb ik contact opgenomen met Sabrina.
  Sabrina dacht goed mee en heeft speciaal voor mij een ontwerp gemaakt van olijftakjes i.p.v. bloemen, omdat dit voor mij meer betekenis had.
  Verder heeft zij goede suggesties voor toevoegingen gedaan en is er een prachtig ontwerp gekomen.

  Na het voorwerk is het jasje goed aangekomen en ik vind het jasje prachtig!
  Het is 100% naar wens en ziet er geweldig uit! :)
  Het koste mij enorm veel moeite om het uit enthousiasme niet meteen te dragen en aan mijn verloofde te laten zien... ;)
  Trouwens, het was ook echt een cadeautje om uit te pakken, wat leuk dat daar ook veel tijd en aandacht aan wordt besteedt.

  Nogmaals bedankt het geweldige ontwerp en het unieke, bedrukte spijkerjasje.
  Heel bijzonder om door de coordinaten en olijftakjes mijn Griekse vader toch nog een beetje bij mij te hebben op mijn trouwdag. <3

 • #35

  Odette (donderdag, 23 maart 2023 16:26)

  Geweldig mooi werk wat Sabrina levert. Echt met zorg wordt er aan het jasje gewerkt. Alles mooi bijgeschildert. Ik ben zeer tevreden!

 • #34

  Marijke (zondag, 19 maart 2023 17:23)

  Het jasje was geweldig en precies wat ik voor ogen had en heb ik met plezier gedragen (het weer was ons helaas niet helemaal goed gezind). Het maakte de look compleet en gaf precies die stoere maar ook lieve touch aan het geheel. De kleine details met de badges met de letters van de meiden en het sterretje voor de gedachten aan mijn moeder maakte het extra speciaal. Ik was al weg van het eerste ontwerp van het jasje toen ik contact zocht met Sabrina via de website. Ze gaf aan dat er nog aanpassingen mogelijk waren. Ze dacht mee en mede door haar ideeen en toevoegingen is het jasje heel persoonlijk geworden.

  Nu hangt het nog als een fijne herinnering in mijn kast, ik bewaar het met liefde.... wie weet ooit.....als een van de meiden in het huwelijksbootje stapt...�

  Nogmaals super bedankt!

  Lieve groeten Marijke

 • #33

  Marcea (vrijdag, 17 maart 2023 17:21)

  Wat een bijzonder, uniek en creatief talent heeft Sabrina!
  Super fijn en warm contact. Ik weet dat ik nogal kritisch ben maar daar wist ze heel goed mee om te gaan �.
  Ook fijn dat je je eigen jasje kan aanleveren. Daardoor kan je zelf opzoek naar welke het beste past en staat bij jouw outfit. Het maak het gewoon helemaal af.
  Ik ben nu de trotse eigenaar van een Sabrina original �. De kwaliteit van het schilderwerk is ongelooflijk, heel gedetailleerd. De gehele ervaring is van eerste contact tot ontvangst van het item een reis op zich.
  Het is misschien een investering maar het is het dubbel en dwars waard!
  Ik weet zeker dat je nog meer mensen, niet alleen bruidjes, heel blij gaat maken met jouw talent.
  Super bedankt!!

 • #32

  Laura (maandag, 23 januari 2023 14:47)

  Deze stoere hoed en jasje is gewoon een WAUW!!! Heel veel details en kleuren erin. Heeft alles erin wat ik graag wilde. Dit schreeuwt gewoon, dit ben ik. Uniek en anders dan anderen. Echt heel erg bedankt en dat je de tijd en moeite nam om dit tot stand te brengen. Dit jasje en hoedje gaat zker jaren mee en zal ik met plezier dragen.

 • #31

  Jobke (zaterdag, 29 oktober 2022 16:47)

  Heel fijn contact gehad met Sabrina! Na heel veel op en neer gemaild te hebben, heeft ze voor mij en mijn dochters het perfecte spijkerjasje gemaakt. Het was ontzettend mooi weer en we hebben de jasjes eigenlijk niet nodig gehad, ongelooflijk voor 28 oktober! Maar we hebben wel een hele mooie herinnering aan een prachtige dag! Ik zou elke bruid aanraden om bij Sabrina een persoonlijk spijkerjasje te laten maken!

 • #30

  Mirjam (vrijdag, 07 oktober 2022 15:29)

  Prachtige jas en schoenen laten ontwerpen voor mijn bruiloft.
  Kreeg er veel complimenten over en was echt een kers op te taart.
  Zeker een aanrader!

 • #29

  Elzemiek (zondag, 28 augustus 2022 16:01)

  Sabrina van AIM your Wedding heeft mijn jasje prachtig gepersonaliseerd!

  Mijn jasje, met ons logo, maar dan nog net even wat specialer... �...

  Sabrina hield mij telkens goed op de hoogte en liet mij foto's zien van het proces. Dit maakte de voorpret van de bruiloft alleen maar leuker, zeker omdat het voor Miel nog een geheim was.

  Ik heb eventjes een beetje gebaald van de 36 graden op onze prachtige dag... Heb 'm zwetend toch even aangetrokken.
  Maar gelukkig was 'ie ook prachtig als decoratie!

  AIM your Wedding bedankt!!!

 • #28

  Amber (dinsdag, 26 juli 2022 23:13)

  Sabrina heeft mij fantastisch geholpen met een stoer minimalistisch beschilderd jasje. Een jasje dat anders was dan veel jasjes die je als voorbeeld op de website ziet, dus ze denkt mee en houdt echt rekening met jouw persoonlijke voorkeur. Het afstemmen ging ook vlekkeloos. Het telefoongesprek was prettig en verder was het contact per e-mail altijd snel en duidelijk. Je merkt aan alles dat ze dit met passie doet. Ze is daarnaast ook perfectionistisch, dus je krijgt hoe dan ook een jasje terug van kwaliteit.
  Omdat ik zo tevreden was over mijn ervaring met Aim your Wedding heb ik er last-minute ook nog een kimono bij besteld en ook die was super mooi en persoonlijk! Mijn bridesmaids, muah en fotograaf waren daar ook echt van onder de indruk. Veel persoonlijker dan een standaard kimono met alleen 'bride' erop.
  Dus mocht je twijfelen om Sabrina in te schakelen: niet doen! Gewoon contact opnemen. :-)

 • #27

  Annet (dinsdag, 26 juli 2022 22:49)

  Superfijne samenwerking, snel schakelen en op tijd leveren daar hou ik van! Ik hoop nog lang samen te blijven werken met als resultaat een heleboel blije bruiden, thanks!

 • #26

  Rosalie (zondag, 10 juli 2022 23:04)

  Ik heb Aim Your Wedding gevonden via een Facebookgroep waar het als tip gegeven werd. Ik was gelijk nieuwsgierig en na een blik op de website dacht ik: dat wil ik ook, zo’n bedrukt jasje! Sabrina heeft voor mij mijn trouwspijkerjasje bedrukt en ik kan niet wachten om hem straks te mogen dragen op mijn bruiloft! Ik ben er super blij mee. Ook was het contact met Sabrina heel fijn. Ze is goed bereikbaar en heeft mij geadviseerd over het bedrukken en ook meegedacht of het mogelijk was het jasje nog in te korten. Alles klopt tot in de puntjes en als je je jasje terug krijgt, is het echt een cadeautje ‘op de deurmat’ :-). Dank je wel Sabrina!

 • #25

  Kirsten (zondag, 29 mei 2022 14:37)

  Sabrina heeft het spijkerjasje voor mijn bruiloft prachtig bedrukt. Het contact met Sabrina over het ontwerp en details was erg prettig. Ze denkt met je mee en kan je wensen heel goed omzetten in een ontwerp. Het had wat voeten in aarde (door corona is de bruiloft 2x uitgesteld), maar na 2 jaar kan ik het jasje eindelijk gaan dragen. Het is ook een leuk aandenken aan een mooie dag. Als je iets bijzonders en unieks wilt voor je bruiloft kan ik AIM your WEDDING enorm aanraden!

 • #24

  JB (dinsdag, 24 mei 2022 22:10)

  Superfijne, vlotte en professionele manier van contact. Sabrina heeft aan een half woord genoeg en maakt prachtige creaties..

 • #23

  Laura Strijbos (donderdag, 05 mei 2022 21:23)

  Wat heb je mij super geholpen.
  En voor mijn budget iets fantastisch gemaakt.
  Je bent een vak vrouw!

 • #22

  Inge (maandag, 02 mei 2022 15:14)

  Lieve Sabrina,

  Toen ik je een linkje naar je Instagram van een vriendin kreeg toegestuurd was ik meteen verkocht!
  Wat een prachtige jasjes maak je!
  Daar wilde ik er ook 1 van, want het paste precies in “mijn plaatje” van mijn kleren voor mijn bruiloft!
  De communicatie over wat en hoe verliep prima, in een teams bijeenkomst met zijn twee op een avond dat “mijn aanstaande” niet thuis was, werd besproken wat ik erop wilde en wat niet, hoe groot, in welk lettertype en kleur! Al helemaal blij huppelde ik van de computer weg. Wat vond ik dit echt leuk! Het maakte mijn beeld helemaal af. Een tijdje later stuurde ik je mijn nieuw bestelde leren jasje op en kreeg ik weer een poosje later foto’s van de eerste laag verf erop! Cool, ik kon me het resultaat al voorstellen nu.
  Toen een foto van een paar lagen en kleuren verder... nog mooier! De letters erbij, nog even wat wensen ivm de kleur doorgegeven en het werd helemaal wat ik er van verwacht had ... wat schrijf ik ... nog mooier!
  En dan ... werd het me door jou verstuurd, zelfs rekening houden met wanneer het bij mij het beste aan kon komen.
  Een prachtig cadeau om uit te pakken. Maar daarover verklap ik niet te veel, want ik hoop dat iemand anders het zelfde mag ervaren als ik. Toen moest het pakketje nog even opzij... en eindelijk afgelopen zaterdag mocht ik hem aan! Mijn jasje! Want zo voelt het ... speciaal voor deze “perfect day” gemaakt!
  Ik voelde me prachtig, wetende wat er op mijn rug stond!
  Tijdens de ceremonie liep ik naar de microfoon om mijn gelofte uit te spreken en hoorde ik plots “ hè, je hebt ook perfect day op je jasje staan” Hij had mijn verrassing gezien! Hij vond het prachtig!
  De hele dag door kreeg ik complimentjes. Ik straalde van oor tot oor! Mede dankzij jou!
  Wij hadden “onze perfect day”
  En nu?
  Vanaf nu doe ik elke dag dat het weer het toelaat “mijn” jasje van “onze” dag aan en blijf stralen!

  Bedankt ♥️

 • #21

  Vanessa (vrijdag, 25 maart 2022 18:42)

  Hey
  Ik heb een stoer vestje laten uitwerken en het resultaat was schitterend ik draag het na onze mooie dag nog steeds met trots Ik wil Sabrina nogmaals een dikke mercie sturen want je bent een super madam en doet het met eigen inbreng en wensen van uw klantjes bij u wordt je supergoe geholpen voor het uitwerken en worst supermooi toegestuurd
  Klasse echt waar

  Dikke knuffels en dankuwel
  Grtjs Vanessa en ive

 • #20

  Gaya Akkermans (maandag, 21 maart 2022 10:48)

  Bij Sabine een bedrukt jasje besteld waarvan zij een groot deel heeft gestort voor Oekraïne. Fantastisch jasje met mooie bedrukking. Super snel geleverd en met zorg verpakt en verzonden. Ik heb hem iedere dag aan. Ook al is het soms te bewolkt ;) normaals dank je wel! Voor je creativiteit en kundigheid!

 • #19

  Rosan (donderdag, 17 maart 2022 11:27)

  Sabrina werkt erg persoonlijk wat heel fijn is als je zo'n uniek jasje laat maken. Er is goed overleg hoe jij als bruid het wil, daarnaast een stukje vertrouwen naar de creatieve geest van Sabrina maakt dat het jasje echt heel gaaf wordt. Tijdens het proces wordt je meegenomen en zie je je jasje steeds mooier worden! Ik kan niet wachten om mijn jasje in april aan iedereen te laten zien!

 • #18

  Margo (zaterdag, 19 februari 2022 11:14)

  Jeansjasje prachtig gemaakt en super goede service!!
  Zeker een aanrader!!!!

 • #17

  Tamara Tanghe (dinsdag, 19 oktober 2021 10:20)

  ik had zelf al een vestje met opdruk ergens anders besteld omdat ik Aimyourwedding nog niet kende.. Toen ik nadacht over mijn bruidsmeisjes kwam het idee en het resultaat was geweldig.
  De jasjes waren apart verpakt en ik heb zo ieder bruidsmeisje kunnen plezieren met een cadeau'tje voor het huwelijk. Alles is bespreekbaar en aanpasbaar , Sabrina stuurt genoeg voorbeelden en heeft duidelijk een creatief brein dat meedenkt met de klant ;-)

 • #16

  Michelle Vink-Koppenol (zondag, 17 oktober 2021 21:33)

  Ik kan niks anders zeggen dan een fantastische ervaring. Vanaf het eerste moment superfijn contact. Zeer persoonlijk en klantgericht! Voelde echt direct als vertrouwd en heb mijn jasje in volledig vertrouwen opgestuurd. Sabrina is heel goed in t invullen en omzetten van je wensen naar een ontwerp. Kreeg een pracht van een jasje toegezonden in een prachtige doos wat op zich al een kadootje was om uit te pakken. Ik heb nu een prachtig gepersonaliseerd jasje die ik ook na mijn bruiloft met heel veel plezier draag !!! ❤️ Nogmaals dank dank dank !!!!

 • #15

  Deveney (woensdag, 06 oktober 2021 22:14)

  Sabrina is ontzettend fijn om mee samen te werken. Niks is te veel voor haar: de kleinste aanpassingen verwerkt ze met de grootste liefde voor haar vak. Veel positieve reacties op mijn bruiloft: verassend, verfrissend, stoer en toch heel vrouwelijk dankzij de prachtige opdruk! Wat voor mij het belangrijkste was, was dat dit bij mij paste en dat hoort op de grote dag dat je de mooiste versie van JEZELF bent! Bedankt Sabrina!

 • #14

  Daphne Schouten (woensdag, 06 oktober 2021 17:28)

  Ons huwelijk is 3x uitgesteld wegens corona. Uiteindelijk hadden we een datum die wel door kon gaan en moest ik nogal last minute op zoek naar een jasje. Ik kwam uit bij Aim Your Wedding. Het was te kort dag om een leren jasje te laten beschilderen, maar Sabrina heeft mij wel verder kunnen helpen met een mooi bedrukt spijkerjasje. Prettige samenwerking, reageert snel op mails, denkt goed mee. Ik ben er erg blij mee :)

 • #13

  Junailis (woensdag, 06 oktober 2021 10:29)

  Super mooie, stoere en gave spijkerjasje ontworpen door Sabrina mogen ontvangen. Ik ben zeer tevreden en blij met haar ontwerp. Zelfs na onze trouwdag draag ik de jasje vol trots.
  Wil je blijvende herinnering hebben van je trouwdag dan is een costumized jasje de perfecte idee.
  Ook heeft ze 3 mooie en stoere gilets ontworpen voor onze kinderen. De kinderen waren allemaal heel blij mee en dragen hun gilets nog steeds.
  Naast het ontwerpen van mijn jasje en de gilets heeft ze ook geholpen om de gebruikte afbeelding op het spijkerjasje te kunnen gebruiken als cover voor onze trouwalbum.

 • #12

  Simone Vuijk (donderdag, 30 september 2021 12:28)

  Al een tijdje volgende ik de pagina van AIM your WEDDING.
  En toen ik onze bruiloft mocht plannen stond een jasje van haar op mijn wensenlijst. De communicatie verliep vlot. Het resultaat is verbluffend. Wat prachtig. Geen moment spijt van gehad. Het is misschien wel het enige kledingstuk dat je naar je grote dag opnieuw kunt blijven dragen.
  Bij twijfel….. gewoon doen

 • #11

  Ilona van der Sande - Beckers (donderdag, 08 juli 2021 13:26)

  26-06-2021
  Van Miss naar Mrs..
  Wat heb ik met trots het prachtige custom made jasje gedragen.
  Had m al een paar weken in huis liggen. Het uitpakken alleen al was een feest! Het persoonlijk geschreven kaartje.. hoe het in gepakt is. De confettie is ook superleuk! Kortom, echt met zorg gedaan. De kwaliteit is supergoed. Ik had een jasje voor mezelf en voor mn dochter van 10 maandjes. We hebben de show gestolen op onze trouwdag❤

 • #10

  Laura (woensdag, 07 juli 2021 19:55)

  Super blij met mijn Aim Your Wedding jasje! Ik heb een jasje uit de webshop gekocht wat Sabrina daarna nog een persoonlijk touch gegeven heeft zodat het jasje perfect bij mij past. Het contact met Sabrina was ontzettend prettig en persoonlijk, en niks was te veel. Ik heb heel veel zin om dit jasje op de bruiloft aan te kunnen doen. Sabrina, nogmaals bedankt voor het prachtige jasje en de fantastische service!

 • #9

  Jolanda (maandag, 31 mei 2021 22:32)

  Sabrina leverde een prachtig beschilderd jasje voor mijn styled shoot. Het contact voorafgaand, tijdens en achteraf was erg prettig: vriendelijk, persoonlijk, betrokken. Ook is het erg leuk dat ze een kijkje achter de schermen biedt via haar social media kanalen. Het jasje zelf maakte mijn bruid echt af!

 • #8

  Leonie (donderdag, 20 mei 2021 11:34)

  Super fijn hoe het maakproces en het contact met Sabrina verloopt. Gaat allemaal erg soepel en snel. Ik kan niet wachten om mijn mooie jasje te mogen dragen op onze bruiloft en daarna.

 • #7

  Joke (zondag, 16 mei 2021 16:26)

  Ik wist al vrij vroeg in mijn bruiloft planning dat ik graag een beschilderd jasje wou hebben. Echter had ik vanaf het begin af aan al keuzestress: Wat voor een soort jasje (spijker of <nep> leer), wat voor een bloemen, welke kleuren, welke tekst... Het moest voor mij in ieder geval persoonlijk aanvoelen en bij mij passen. Sabrina heeft hierbij al mijn (al hoge) verwachtingen overtroffen. Haar enthousiasme en ideeën hebben bijgedragen aan een uniek stuk, waar ik nog vele jaren plezier van ga hebben na de bruiloft. In haar ontwerp zitten verwijzingen naar zowel mijn grootouders als mijn partner zijn grootouders, de plek waar we elkaar ontmoet hebben, de manier waarop én een subtiele verwijzing naar het nummer waarmee ik naar het altaar loop. Het jasje is eigenlijk een samensmelting geworden van onze achtergronden in onze relatie en tevens een eerbetoon aan de naasten die er helaas niet meer bij kunnen zijn op onze grote dag.

  Sabrina denkt heel fijn met je mee, betrekt je tussendoor tijdens het proces, communiceert op een prettige manier en adviseert je op momenten wanneer je er zelf even niet meer uitkomt. Mocht je zelf twijfelen omdat je niet weet wat je wilt, meteen contact opnemen met Sabrina. Zij denkt graag met je mee en maakt er iets prachtigs van! :)

 • #6

  Rozemieke Schneider (zaterdag, 08 mei 2021 19:36)

  Wat een unieke bruidsoutfit is het geworden met dank aan Sabrina! Fijn, professioneel en persoonlijk contact vooraf en tijdens de maak van de jasjes. Ze heeft 2 jasjes voor mij gepersonaliseerd, een met beschildering en de ander voornamelijk bedrukt. Het resultaat is prachtig en ik kan niet wachten om deze bij elkaar stoere bruidsoutfit te dragen op de grote dag!

 • #5

  Sylvanie (zondag, 25 april 2021 11:48)

  Gisteren heb ik mijn jasje in ontvangst mogen nemen wat Sabrina heeft omgetoverd in iets eigens en een waar kunstwerkje.

  Het contact met haar gaat gemakkelijk en ze is erg spontaan en meedenkend. Ze geeft je meteen een goed gevoel wat erg prettig werkt.

  Mocht je als bride to be denken: "Wat doe ik dan aan als het kouder is op mijn trouwdag? Of hoe voeg ik echt iets persoonlijks toe?" Denk zeker even aan een jasje beschilderd door Sabrina!

 • #4

  Manon (zaterdag, 10 april 2021 11:04)

  Sabrina tovert jasjes om in een persoonlijke eyecatcher. Het contact is erg fijn en Sabrina kan na een aantal keren heen en weer mailen, precies ontwerpen wat jij in je hoofd had. Een gewoon jasje wordt zo een topstuk als aanvulling voor (een koudere) trouwdag, maar kan nog jaren worden door gedragen. Nogmaals super bedankt lieve Sabrina, de foto´s volgen na de bruiloft.

 • #3

  Mireille (vrijdag, 05 maart 2021 15:00)

  Zojuist heb ik mijn zwart leren jasje met rozen ontvangen. Wow, het jasje is zo ontzettend gaaf geworden. Nog veel mooier dan ik had verwacht.
  Het contact met Sabrina is ook zo prettig. Super vriendelijk, meedenkend en zelf ook zo enthousiast. Echt een absolute aanrader voor als je een special jasje wil.

 • #2

  Alizia (donderdag, 25 februari 2021 14:34)

  ik twijfelde eerst of ik contact zou opnemen om mijn jasje te laten beschilderen, meer omdat ik niet wist hoe de communicatie zou gaan en hoe ik mezelf duidelijk moest maken over mijn wensen. maar ben erg blij dat ik het toch gedaan heb, het mailen over en weer ging eigenlijk heel erg goed en prettig, alsof ik met een vriendin aan het mailen was opgegeven moment. ze begreep snel wat mijn wensen waren en kwam zelf ook met goede suggesties. het opsturen was eigenlijk ook heel makkelijk en kreeg hem ook gauw weer terug opgestuurd, en wauw wat een eind resultaat, een jasje die ik met trots vaker ga dragen.

 • #1

  Malou Reuver (donderdag, 25 februari 2021 11:17)

  Ik had dus echt een super vet spijkerjasje voor mezelf en mijn 4 jarige tweeling op onze bruiloft. Dat maakte mijn trouwjurk helemaal af. En die van mijn meisjes aas echt super super qute. Sabrina en aimyourwedding leveren echt fantastisch werk af en schakelen in het proces super snel, zijn heel flexibel en meedenkend. Aanrader als je net wat anders wil op je bruiloft!

Commentaren: 9
 • #9

  Tamara (woensdag, 30 september 2020 13:41)

  Vorig jaar nam ik contact op met Sabrina voor het beschilderen van een leren jasje voor mijn bruiloft. Ik was er op tijd bij, waardoor ik ook een aantal keer van gedachten veranderd ben wat ik ermee wilde. Ze dacht met me mee en stuurde regelmatig foto's met updates toen mijn jasje eenmaal aan de beurt was. Uiteindelijk is er een PRACHTIG resultaat uitgekomen! Op de dag zelf heb ik hem vanwege het goede weer weinig aangehad, maar nu is het een jasje wat ik bijna dagelijks draag. Ik ben er superblij mee! Persoonlijker dan dit kun je het niet krijgen. Liefs, Tamara

 • #8

  Erica (woensdag, 16 september 2020 21:31)

  Ik heb mijn beschilderde spijkerjasje afgelopen februari al mogen ontvangen, maar onze bruiloft in maart werd uitgesteld door de corona pandemie. Afgelopen augustus zijn we dan toch getrouwd en werd onze liefde bezegeld in een prachtige kasteeltuin. Wie had dat kunnen bedenken! Voor de temperatuur had ik mijn jasje niet nodig, maar voor de fotoshoot heb ik hem uiteraard wel aangetrokken. Het leuke is, dat ik hem gewoon kan door dragen en dat het een blijvende herinnering mag zijn aan een toch wel bizar jaar, waarin we ons niet van ons pad hebben laten brengen. Sabrina enorm bedankt voor het prachtige ontwerp. Ik had er zo mijn ideeën bij en jij hebt deze fantastisch uitgewerkt met ook nog je eigen touch erin verwerkt. Super!! Nog altijd heel blij mee :-)

 • #7

  Maud (maandag, 14 september 2020 15:07)

  Echt een aanrader! Vanaf het begin af aan fijn mailcontact gehad. Voorafgaand aan het beschilderen werd door Sabrina nog even gecheckt of ‘t ontwerp nog steeds naar wens was. Ook tijdens het beschilderen werd ik op de hoogte gehouden van de vorderingen. Toen het eindresultaat nog niet helemaal naar mijn smaak was, heeft Sabrina het meteen aangepast en nog wat vragen gesteld om er zeker van te zijn dat het zou worden zoals ik wilde. Echt heel erg fijn! En het resultaat mag er zijn: ik heb mijn jasje vandaag binnengekregen en hij is helemaal zoals ik ‘m in gedachten had, superblij mee.

 • #6

  Simone (dinsdag, 28 juli 2020 15:47)

  Als verrassing voor mijn zusje is een jasje beschildert (ze wilde dit zelf al wel maar dacht dat ze te laat was om het nog te regelen). Het was vrij last minute maar alsnog is alle tijd genomen voor een mooi ontwerp, wat tussendoor ook steeds overlegt werd. Het resultaat is dan ook erg mooi en is enthousiast ontvangen! Later bedachten we nog dat we ook een strikje voor de bruidegom wilde, dit was ook geen probleem en het werd er snel bijgemaakt. Alle communicatie verliep vlot, en het is helemaal geworden zoals ze in gedachten hadden :).

 • #5

  Sanne Meul (woensdag, 01 april 2020 20:10)

  Ik heb vandaag mijn jasje ontvangen en ik vind het écht PRACHTIG !! Ook de manier hoe het is ingepakt als een echt cadeautje, met het kaartje bij. Echt een fijne verassing!

  Ik wil je ook nog bedanken voor het fijne en persoonlijke contact!

 • #4

  Marieke (zaterdag, 20 april 2019 21:38)

  Voor mijn dochter en mijzelf heb ik Sabrina gevraagd spijkerjasjes te beschilderen. Ze zijn werkelijk prachtig geworden! Heel veel dank! Ook na de bruiloft zullen wij met veel plezier de jasjes gaan dragen..
  Echt een aanrader ❤️

 • #3

  Jessica Wittenberg (donderdag, 10 januari 2019 11:55)

  Wauw wat een plaatje. In het begin vond ik het zeker spannend komen mijn gedachtes wel uit. Sabrina heeft veel mailcontact met mij gehad en was heel lief in het mee denken.
  Door omstandigheden is onze trouwdatum vervroegd maar toen stond de verkeerde datum er dus op. Met wat aanpassingen staat nu de juiste datum erop en wat ben ik er blij mee.

 • #2

  White Wedding Chairs (donderdag, 01 november 2018 17:07)

  Ik heb mij bedrijfsnaam en logo op mijn spijkerjasje laten schilderen: helemaal leuk! Het is erg mooi geworden, en ik had mijn jasje heel snel weer terug. Ik ben erg blij met het resultaat!!

 • #1

  Marlous (vrijdag, 26 oktober 2018 20:43)

  Vorig jaar Juni ben ik getrouwd en heb ik door Sabrina mijn spijkerjasje laten beschilderen. Ik wilde iets stoers voor op mijn witte trouwjurk ipv iets standaards. Het contact was zo gelegd. Er is veel over en weer gemaild tijdens het beschilderen van het jasje. Elk idee werd besproken en uiteindelijk is een heel persoonlijk jasje gemaakt. Ik draag het jasje nog regelmatig en het is me erg dierbaar. Ik zou iedereen Aim your wedding aanbevelen!

Commentaren: 9
 • #9

  Thirza van Harten (maandag, 24 september 2018 14:06)

  Vorig jaar voor mijn bruiloft heeft Aimee mijn bruiloftpumps helemaal beschilderd. Een stukje stof gestuurd voor de kleur en een aantal details (naam, datum en vlinders) Verder heeft Aimee het zelf ontworpen! De hele dag zo ontzettend veel leuke reacties op mijn schoenen gehad! Nu staan ze nog steeds, na 1,5 jaar, te pronken in de kast!

  Bedankt!!
  Much love<3
  Thirza

 • #8

  Anouk (zondag, 23 september 2018 19:16)

  Vorig jaar heb ik mijn witte Allstars laten personaliseren door Take Your AIM voor mijn bruiloft. Ik was erg blij met de uitvoering Aimee hield mij op de hoogte van het proces en ze begreep mijn wensen goed. Helaas heeft de fotograaf geen foto gemaakt van mijn schoenen op de dag zelf, maar ik heb er van gasten wel veel leuke reacties op gehad. Echt een toevoeging aan onze mooiste dag en nu nog steeds een mooie herinnering!

 • #7

  Joyce van de Loo (zondag, 23 september 2018 10:34)

  Helemaal in love met mijn en mijn dochters gecustomized jasje door Aimée � niet normaal zo ontzettend mooi wat deze moeder en dochter voor je kunnen creëren! Een echte aanrader!!!

 • #6

  Sabrina (vrijdag, 21 september 2018 13:46)

  Beste Ilse, zou je alleen jouw e-mailadres naar ons toe kunnen zenden? Dit vak is voor recensies ;-). Bij het kopje Contact kan je een berichtje per mail sturen. Dank!

 • #5

  Ilse Van bussel (woensdag, 19 september 2018 21:22)

  Hoi hoi,
  Mijn naam is ilse en volgend jaar juni ga ik trouwen met mijn vriend edwin.
  Nu zou ik heel graag converse sneakers maat 42 voor onder mijn jurk hebben. Ben geen type voor hoge hakken dus dit leek een geweldig alternatief.
  Graag zou ik mijn toekomstige achternaam er op willen en onze trouwdatum. Mrs.Verberne en 21-06-2019. Achternaam op de linker schoen op de zijkant en de datum op de rechter schoen.
  Achter op de schoen graag op allebei de schoenen de zin I do.
  Nu zag ik die sneakers voorbij komen met die roze bloesem is dit ook eventueel mogelijk.
  Zou wel graag een prijs indicatie willen als dat mogelijk is.
  Hopelijk krijg ik binnenkort een mailtje van jullie terug.
  Alvast heel erg bedankt.
  Mvg ilse van Bussel

 • #4

  Johanneke Vreeswijk (zondag, 16 september 2018 14:46)

  “Details are not the details, they make the design”!!
  Mijn spijkerjasje stal de show op onze bruiloft en ik voelde mij er fabulous in. Vanaf het moment dat ik met jullie in contact kwam was het goed. We mailden behoorlijk wat heen en weer, waarbij jullie mijn ideeën en wensen creatief vormgaven. Gedurende deze zoektocht en jullie teken- en ontwerpwerk kwamen we uiteindelijk bij het final ontwerp, waarna ik mijn jasje naar jullie opstuurde. Jullie hebben gedurende het schilderproject steeds wat foto’s gestuurd om af te stemmen of we nog steeds hetzelfde voor ogen hadden, dit vond ik super fijn! Je had nog een goed spontaan idee voor details op de manchet, en dit vond ik uiteindelijk bijna het mooist Het uiteindelijke resultaat was fantastisch. Het ontvangen van het pakketje was een heerlijk moment, wat hadden jullie dit feestelijk ingepakt.
  De complimenten op onze trouwdag (14.9.18) waren overweldigend. “Dat is echt kunst”, heb ik vaak gehoord!! Dankjewel voor het zo ontzettend creatief kunnen vertalen van mijn wensen op mijn jeansjasje. Ik zeg het voort! –X- Johanneke

 • #3

  Lotte (zaterdag, 15 september 2018 19:15)

  Ik heb bij Sabrina mijn leren jasje laten beschilderen en hij is perfect geworden! Het is altijd even spannend om je dure leren jasje uit handen te geven met een idee wat je alleen in je hoofd hebt gezien. Sabrina voelde heel goed aan wat mijn wensen waren en ik draag mijn jasje nog dagelijks, ook al ben ik in mei getrouwd. Zowel op de bruiloft als in het dagelijks leven kreeg en krijg ik veel complimenten erover!

 • #2

  Madelon (zaterdag, 15 september 2018 11:30)

  Iets moois, wat ik na onze grote dag ook nog aankon... dat was in mijn ogen toch wel echt een leren jasje! En man, wat is hij mooi geworden! Sabrina wist precies hoe ze mijn ideeen moest omzetten in realiteit. Je ziet gewoon hoeveel precisie en handwerk er in de beschildering zit. En hij gaat mega leuk staan op mijn trouwjurk op Ibiza! Can’t thank you enough!

 • #1

  Sandy (vrijdag, 14 september 2018 19:52)

  Stoer en romantisch, dat wilde ik! Ik kwam via google bij Aim Your Wedding terecht. Ik mailde en kreeg heel snel een leuk mailbericht terug. Heel enthousiast hebben we een paar keer over en weer gemaild met onze ideeën en het eindresultaat.... PRACHTIG!

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden