art and blooming de expert op het gebied van interieur objecten beschilderen met de hand, handbeschilderde vazen

HANDBESCHILDERD & UNIEK

ART & BLOOMING is ontstaan uit de behoefte om hand beschilderde objecten te maken voor ieder interieur in huis, kantoor, winkel of praktijk. Dit resulteert in beschilderde vazen en interieurartikelen met gevoel voor kleur en detail en met de  mogelijkheid om te personaliseren.

 

Mijn naam is Sabrina en sinds 2017 beschilder ik voornamelijk jasjes voor bruiden. Ook schoenen, hoeden en andere items zijn in de loop der jaren langs mijn schildertafel gegaan. We gaan het blikveld verruimen, klaar voor een nieuwe tak van sport. 

 

Bij ART & BLOOMING vind je een verscheidenheid aan ART, aan beschilderde items en masterclasses, te divers om in een zin te benoemen. 

 

Volg @art.and.blooming voor een overzicht.

 

 

 

Leg hier contact voor een persoonlijke kennismaking.

 


Zie hier de making of van de Cherry by PeriDesign

 

De handbeschilderde vazen van Peri Design stonden in augustus op de vakbeurs TRENDZ. Zie je een vaas van Peri Design (www.peridesign.nl) dan kan ik hem voor je beschilderen naar wens. Ook andere vazen gaan in het assortiment komen. 

Heb je de masterclass al gezien? Deze is goed voor mind en body, want je laat alles even los.

 

beschilderde vazen handbeschilderd interieurstijl interieurstylist bijzondere vaas restaurant winkel, maak de entree bijzonder

De trend van dit moment is personaliseren, maar ook kopen wat je écht mooi vindt, geen massaproduct maar een item dat met liefde en expertise is vervaardigd. Waar het enthousiasme en de positieve energie vanaf straalt. Zo'n product van Nederlandse bodem siert je huiskamer, restaurant, kantoor of winkel op een bijzondere manier. ART & BLOOMING specialiseert zich in het beschilderen van vazen van glas en keramiek. Waar AIM your WEDDING al meer dan 5 jaar lang en nog steeds gepersonaliseerde, handbeschilderde trouwjasjes verzorgd, zo groeit ART & BLOOMING ook uit tot een eigen tak binnen de onderneming (lees eenmanszaak).

 

In samenwerking met Peri Design zijn een aantal vazen en interieur item beschilderd, zij hebben op de vakbeurs Trendz mogen staan. Het werd er met veel enthousiasme ontvangen. 

 

De unieke stuks, geen enkele is hetzelfde, stralen authenticiteit uit, liefde voor kunst en liefde voor de ontvanger als het in opdracht is gemaakt. De verf is op acrylbasis en hecht uitstekend. het proces is vakkundig getoetst en uitgevoerd. Binnenkort starten workshops 'Vazen beschilderen' . Geef je alvast op als je interesse hebt. Wil je een vaas cadeau doen aan iemand, dan personaliseer ik de gebrachte vaas, of een vaas uit de collectie naar wens. Breekbare materialen worden niet verstuurd. Let's Bloom!

 

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden