OVER AIM your WEDDING

 

 

Het ontstaan van AIM your WEDDING was in mei 2017.

 

Ik weet het nog goed. Mijn dochter Aimée (AIM is daarvan afgeleid) beschilderde vanaf haar 16e sneakers en ook een enkele keer bruidspumps, schoenen en jasjes.

Haar eerste secretaresse was ...haar moeder! Ik beantwoordde alle e-mails voor haar, zodat zij zich kon richten op haar VWO-opleiding.

 

In het voorjaar van 2017 kwam de vraag van een klant of haar spijkerjasje beschilderd kon worden voor haar bruiloft. Huh?! Een spijkerjasje voor een bruid, dat klonk een beetje raar.

 

 

 

 

 

Al Googelend ontdekte dat dit al veel gedaan werd in Engeland door Wolf and Rosie en in Amerika door Bash Calligraphy.

 

En zoals dat vaak met trends gaat, ze waaien vanzelf over.

 

 

Lang verhaal kort, ik ging schilderen, dochterlief had examens en voor ik wist kreeg ik meerdere opdrachten.

 

Drie jaar lang heb ik het naast mijn kantoorbaan gedaan (achteraf veel te lang) en ben in maart 2020 voor mijzelf gestart.

Corona legde binnen die eerste week de hele maatschappij zowat plat, maar de coronabruiden hadden juist budget voor iets moois, dus dat kwam goed uit. Die twee jaren heb ik absoluut niet stil gezeten. 

 

 

 

 

Inmiddels het 5-jarig jubileum gepasseerd en nog volop plannen en ambities.  Bijna 300 bruiden en bruidsmeisjes voorzien van een customized jasje wat mij zoveel voldoening geeft, dank, dank, dank voor dit mooie vak!

 

Wil je mij uitdagen met een volgende challenge, be my guest!

 

 

En dan wil je misschien weten wat is tegengevallen?

Dan is dat de hoeveelheid werk in de marketing. Erg leuk om te doen en ik zou niet zonder kunnen en willen, maar wat een werk achter de schermen! Denk aan social media, Pinterest, website ed. Maar ook de mailwisselingen....

 

Het meeste is mij altijd nog meegevallen en de hartelijkheid van de mensen is enorm. Iedereen is altijd enthousiast en dat geeft een enorme boost. Super dankbaar ben ik en kan niet vaak genoeg zeggen: "Dit had ik eerder moeten doen".

 

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

Diensten

Verzendkosten

Betaalmogelijkheden

Levertermijn

Retourneren

 

 

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden