CUSTOMIZED SCHOENEN BRUID/BRUIDEGOM

Word jij WEL de bruid/bruidegom, lees en kijk dan verder, er is zoveel mogelijk!

Die hakken kan je wel...

Even wij vrouwen onder elkaar, die hakken kan je niet meer zien aan het einde van de dag! Het comfort aan je voeten kan zo verlichtend werken! Beter ook voor je humeur, spanningsboog...

Draag je liever helemaal geen hakken, dan is een customized sneaker of Dr. Martens ook zo gaaf!

 

In beperkte mate in tijd kan AIM your WEDDING ook schoenen en sneakers beschilderen, je stuurt jouw schoenen naar ons. Het schilderen is vaak arbeidsintensief (2 schoenen) dus de prijzen beginnen vanaf €100,- met een gemiddelde van €250.

Eerste pumps op de schildertafel

beschilderde pumps voor de bruid

In 2017 vroeg een lieve bruid of ik haar pumps wilde beschilderen, ze was de eerste voor mij. Mijn dochter had al meerdere pumps beschilderd met klassieke krullen en grote namen, maar ik mocht gelukkig inkomen met deze lieve bloemetjes.

 

Naast pumps zijn diverse soorten schoenen langsgekomen. Vooral All stars, maar ook Nikes, Dr. Martens en onlangs nog Skechers. Mij maakt het niet uit welke schoenen je aandraagt, als ze maar schoon zijn. Vind de diverse beschilderde schoenen onderaan deze pagina.

Dr. MARTENS - boots

Niemand verwacht customized Docs onder je trouwjurk of pantalon en al helemaal niet als ze gepersonaliseerd zijn!

Maak het verschil en durf te investeren!

stoere boots en dr martens onder trouwjurk is gaaf voor alternatoeve bruid in festivalbruiloft sfeer boho bruiloft

Het is een investering, maar de schoenen kan je goed doordragen. De verf is van superieure kwaliteit en gaat heel wat jaren mee. Mocht je een beschadiging hebben dan kan dat altijd hersteld worden. De garantie op de beschildering is een half jaar.

 

Hieronder zie je een aantal voorbeelden, jouw schoenen krijgen een eigen look die bij jouw stijl past, dit bepaal jij.

stoere dr martens onder trouwjurk bruid, festival bruiloft en alternatieve rock bruid

Sneakers voor de bruidegom

bruidegom draagt sneakers wit beschilderd
Foto: Kobe Vanderzande -Hasselt

Ook bruidegommen vinden AIM your WEDDING, geweldig!

Witte heren patta's voorzien van  monogrammen en eucalyptus. Trouwdatum en I DO op de hielen voor die personal touch.

HOE WERKT HET?

  • contact
  • wensen, ideeën sparren
  • krijg ik de vrije hand of wil je een  schets of jouw eigen plan?
  • je stuurt de schoenen en doet een aanbetaling
  • uitvoering volgens tijdsafspraak
  • aangetekend terugzenden
  • stoer en gestyled zijn op je bruiloft

Inspiratiefoto's

Foto's: Charlie Yada Photography - Demi's Design - Zenn Creations Photography - 

Jasje met bijpassende schoenen

Laats mocht ik witte Dr. Martens beschilderen samen met een leren jasje. De bruid wilde aan de binnenzijde van de hiel het Claddagh teken, een Iers symbool staande voor vriendschap, liefde en trouw. Kijk je mee?

Zie the making of van dit setje. 

Beschilderd met watervaste leerverf.


Sneakers op themakleur

Het verrassende is steeds weer de diversiteit aan opdrachten. Eigenlijk vulde ik hem zelf in, want de bruid had alleen initialen en trouwdatum in gedachten. Ik vroeg naar haartrouwkaartje en toen kwamen de olijftakjes en de kleur in beeld. Ze is intens blij met het resultaat dat helemaal past bij de kleursetting van de trouwdag.


Sneakers voor bruiden schilderen, de vraag doet mij plezier, want ik gun de bruid comfort aan haar voeten! Hier een aantal voorbeelden. 

Omschrijf jouw wens of laten we samen sparren. 

 

Met decoratie: prijs vanaf €250 ex. schoenen.

Alleen tekst: prijs vanaf €100 ex. schoenen


beschilderde custom nike sneakers voor bruid en vrouw origineel cadeau
comfortabele skechers sneakers beschilderd als bruidsboeket

 

De laatste opdracht op schoengebied waren deze lila Skechers.

De bruid-to-be stuurde deze comfortabele sneakers samen met een digitale foto van haar beoogde bruidsboeket. Ze wilde graag een grote zonnebloem en verder blauwe ridderspoor, margrietjes en kleine roze bloemetjes.                                                                     Prijs €400,-

 

Ik ontving een heel mooi review, je kunt hem vinden op Google, ik kopieerde hem voor je:

 

"Ik had echt een super fijne ervaring. De communicatie die ik had met Sabrina was echt top. Ik had grote plannen maar mijn budget was iets kleiner. Sabrina denkt echt met je mee en geeft je precies wat je wilt. Hoe groot of klein je budget is. Ze reageert altijd super snel en geeft je constant updates tijdens het proces. Bij elke stap vraagt ze of de schildering nog is zoals je wilt of dat er iets aangepast moet worden.  Ik ben echt super blij met het eindresultaat en kan niet wachten tot mijn bruiloft waar ik mijn schoenen eindelijk kan dragen!"

bruid draagt dr martens onder trouwjurk
Foto: Charlie Yada Photography
bruid draagt doc onder bruidsjurk stoer
Foto: Charlie Yada Photography
comfortabele trouwschoenen beschilderd
Foto: Charlie Yada Photography

PERSOONLIJK CONTACT

P O R T F O L I O

Schoenen maken de man, maar ook zeker de bruid! Ga je op hakken, All Stars, boots, Dr Martens of cowboylaarzen, weet dat ze allemaal te customizen zijn. In dit geval te beschilderen zijn met de fijnste penseeltjes en leerverf. Met Just Married, jullie namen, trouwdatum, bloemen, een detail van de trouwkaart, wat kan ik nog meer opnoemen, alles kan!

 

Schoenen zijn maar klein in verhouding tot een jasje, maar juist dit secure detailwerk is tijdrovend. Vraag een vrijblijvende prijsopgave en kies voor die geweldige indruk die je maakt, niemand verwacht dit. Bovendien draag je de schoenen daarna door, de verf is bestand tegen vocht, beweging en dragen. Je krijgt garantie op de beschildering. Natuurlijk kan de verf slijten net als de toplaag van de schoen, mar de speciale leerverf dringt wel in het leer en dacht zorgt voor een goede hechting. Je krijgt ook garantie, want stel je krijgt vrij snel een ongelukje dan is het nog te herstellen. 

Trouwschoenen uitkiezen is een lastige afweging, want bijna niemand kan de hele dag op pumps lopen, ik tenminste niet en die knellende schoenen hebben ook vat op je gemoedstoestand, je voelt je eerder moe en wat geprikkeld en dat is helemaal niet wat je wilt hebben op je bruiloft. Dus kies voor de gouden combinatie, nette schoenen voor tijdens de Trouwceremonie en comfortabele schoenen voor daarna, voor het feest en het diner. Die voetjes vragen dan de aandacht niet meer, nou ja op een andere manier, hoe leuk al die blikken op jouw schoenen! Een verrassend effect op je bruiloft, want niemand heeft eerder gepersonaliseerde schoenen gezien voor een bruid! Alle maanden, jaren daarna draag je dit aandenken nog steeds. iedere stap die je in jullie toekomst zet kan met deze schoenen als het ware. Deze lap tekst schrijf ik voornamelijk voor Google, mijn grote vriend die zorgt voor mijn vindbaarheid, anders zou ik de tekst mooier opstellen, dus heb je het toch gelezen, dan is dat bewonderingswaardig! Welke schoenen overweeg jij aan te schaffen voor je trouwdag? Heb je hier inspiratie gevonden, laat het mij weten, dan kan ik ok met je meedenken als je ze wilt laten beschilderen, pimpen zoals vele zeggen. Ik ben niet zo van het woord schoenen pimpen, maar oké laten we het toch noemen als zoekwoord ;-). Ik wens je een fijne dag toe en leg vooral contact met mij,  Sabrina van AIM your WEDDNG.

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden