CUSTOMIZED SCHOENEN BRUID/BRUIDEGOM

Word jij WEL de bruid/bruidegom, lees en kijk dan verder, er is zoveel mogelijk!

 

Even vrouwen onder elkaar, die hakken kan je niet meer zien aan het einde van de dag! Het comfort aan je voeten kan zo verlichtend werken! Beter ook voor je humeur, spanningsboog...

Draag je liever helemaal geen hakken, dan is een customized sneaker of Dr. Martens ook zo gaaf!

In beperkte mate in tijd kan AIM your WEDDING ook schoenen en sneakers beschilderen, je stuurt jouw schoenen naar ons. Het schilderen is vaak arbeidsintensief (2 schoenen) dus de prijzen beginnen vanaf €100,- met een gemiddelde van €250.

Dr. MARTENS - boots

Het is wel heel speciaal als jij jouw schoenen laat matchen bij het jasje. Dan ben je pas echt een verbluffend complete bruid. 

stoere boots en dr martens onder trouwjurk is gaaf voor alternatoeve bruid in festivalbruiloft sfeer boho bruiloft

 

 

Het is een investering, maar zowel het jasje als de schoenen kan je doordragen. De verf is van superieure kwaliteit en gaat heel wat jaren mee. Mocht je een beschadiging hebben dan kan dat altijd hersteld worden. De garantie op de beschildering is een half jaar.

 

Hieronder zie je een aantal voorbeelden, jouw schoenen krijgen een eigen look die bij jouw stijl past.

stoere dr martens onder trouwjurk bruid, festival bruiloft en alternatieve rock bruid

SNEAKERS

 

Witte heren patta's van Tezcan voorzien van de voorletters en eucalyptus. Trouwdatum en I DO op de hielen voor die personal touch.

HOE WERKT HET?

  • contact
  • wensen, ideeën sparren
  • krijg ik de vrije hand of wil je een uitgebreide schets?
  • je stuurt de schoenen en doet een aanbetaling
  • uitvoering volgens tijdsafspraak
  • aangetekend terugzenden
  • stoer en gestyled zijn op je bruiloft

INSPIRATIE

Foto's: Charlie Yada Photography - Demi's Design - Zenn Creations Photography - 

Laats mocht ik witte Dr. Martens beschilderen samen met een leren jasje. De bruid wilde aan de binnenzijde van de hiel het Claddagh teken, een Iers symbool staande voor vriendschap, liefde en trouw. Kijk je mee?


PERSOONLIJK CONTACT

P O R T F O L I O

Schoenen maken de man, maar ook zeker de bruid! Ga je op hakken, All Stars, boots, Dr Martens of cowboylaarzen, weet dat ze allemaal te customizen zijn. In dit geval te beschilderen zijn met de fijnste penseeltjes en leerverf. Met Just Married, jullie namen, trouwdatum, bloemen, een detail van de trouwkaart, wat kan ik nog meer opnoemen, alles kan!

 

Schoenen zijn maar klein in verhouding tot een jasje, maar juist dit secure detailwerk is tijdrovend. Vraag een vrijblijvende prijsopgave en kies voor die geweldige indruk die je maakt, niemand verwacht dit. Bovendien draag je de schoenen daarna door, de verf is bestand tegen vocht, beweging en dragen. Je krijgt garantie op de beschildering. Natuurlijk kan de verf slijten net als de toplaag van de schoen, mar de speciale leerverf dringt wel in het leer en dacht zorgt voor een goede hechting. Je krijgt ook garantie, want stel je krijgt vrij snel een ongelukje dan is het nog te herstellen. 

Trouwschoenen uitkiezen is een lastige afweging, want bijna niemand kan de hele dag op pumps lopen, ik tenminste niet en die knellende schoenen hebben ook vat op je gemoedstoestand, je voelt je eerder moe en wat geprikkeld en dat is helemaal niet wat je wilt hebben op je bruiloft. Dus kies voor de gouden combinatie, nette schoenen voor tijdens de Trouwceremonie en comfortabele schoenen voor daarna, voor het feest en het diner. Die voetjes vragen dan de aandacht niet meer, nou ja op een andere manier, hoe leuk al die blikken op jouw schoenen! Een verrassend effect op je bruiloft, want niemand heeft eerder gepersonaliseerde schoenen gezien voor een bruid! Alle maanden, jaren daarna draag je dit aandenken nog steeds. iedere stap die je in jullie toekomst zet kan met deze schoenen als het ware. Deze lap tekst schrijf ik voornamelijk voor Google, mijn grote vriend die zorgt voor mijn vindbaarheid, anders zou ik de tekst mooier opstellen, dus heb je het toch gelezen, dan is dat bewonderingswaardig! Welke schoenen overweeg jij aan te schaffen voor je trouwdag? Heb je hier inspiratie gevonden, laat het mij weten, dan kan ik ok met je meedenken als je ze wilt laten beschilderen, pimpen zoals vele zeggen. Ik ben niet zo van het woord schoenen pimpen, maar oké laten we het toch noemen als zoekwoord ;-). Ik wens je een fijne dag toe en leg vooral contact met mij,  Sabrina van AIM your WEDDNG.

AIM YOUR WEDDING

Atelier:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden

     

CONTACT

Mail ons

Volg ons

Bel 06-34627065

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED