FAQ

Wat is een customized handbeschilderd jasje?

To customize betekent aanpassen. In combinatie met een handbeschilderd jasje houdt dit in dat op verzoek van de klant een jasje beschilderd is met de hand.  AIM your WEDDING gebruikt voor het schilderen hoogwaardige acryl verf met als voordeel dat het wasbaar is waar mogelijk.

 

Moet ik een kant en klaar ontwerp hebben?

Nee hoor, Let's Customize Together is onze kreet, samen komen wij tot een ontwerp wat goed bij jouw stijl past. Het is wel fijn als je op bijv. Pinterest alvast wat plaatjes en teksten verzamelt die je aanspreken. Welke bloemen zitten in jouw boeket? Wil je een bepaald lettertype laten terugkomen? Een symbolisch iets?

Is de prijs inclusief  jasje?

Nee, wij hebben een klein aantal leren jasjes, maar meestal stuurt de klant haar jasje naar ons toe, het voordeel is dat je zeker weet dat het jasje jou perfect past en goed bij jouw trouwjurk past.

 

De prijs is zonder BTW, dit komt er ook niet bij, geen verrassingen. De prijs is wel exclusief verzendkosten van €8,50.

 

Hoe gaat het proces van customizen?

1. contact, jouw wens geeft onze prijs. Wij kunnen diverse schetsen maken

2. bij akkoord reserveer jij een plekje in de agenda dmv een aanbetaling

3. op het aangegeven moment stuur jij jouw jasje op

4. als wij gaan starten nemen wij alles nog eens door.

5. met updates houden wij jou op de hoogte.

6. jij betaalt deel twee na ontvangst van de factuur per e-mail

 

7. Ready! Tevreden? Wij sturen jouw jasje met special care op!

 

___________________________Een en al beleving! _________________________________

 

Hoe stuur ik mijn jasje op?

Een spijkerjasje mag je wassen zonder wasverzachter en gestreken naar ons toezenden.

Hecht aan het lusje graag een briefje met jouw naam, adres en trouwdatum.

Dit laatste geldt ook voor het (vegan) leren jasje.

 

Ons adres vind je op de factuur die je ontvangt voor de aanbetaling (2020) of wij geven het je.

Kan een beschilderd spijkerjasje gewassen worden?

Waarop kan geschilderd worden?

Op denim, leer, imitatie (vegan) leer, suède en bijna alle geweven stoffen.

Liefst zonder elastan, max 1%. De verf kan craqueleren op rekbare stof.

 

Jasjes, schoenen, tasjes verzin het en wij kunnen het beschilderen!

Wat is de levertijd?

Wij schilderen niet op binnenkomst, maar op trouwdatum en streven naar een levering van minimaal een maand voor jouw trouwdatum. Trouw je tussen mei - september, reken er dan op dat jij je aanmeldt voor december voorafgaand om zeker te zijn van een plekje in de agenda. Dit doe je door middel van een aanbetaling nadat wij jouw ideeën besproken hebben. Jij kunt altijd gewoon proberen of wij nog een plekje hebben, wij werken hard, maar harder dan hard kan nou eenmaal niet, dus ga voor zekerheid! Het kan zijn dat je op een wachtlijst komt.

Hoe kan ik een aanbetaling doen?

 

In onze webshop kan je een Aanbetaling in je winkelmandje doen. Dit bedrag van €100,- verzekerd jou dat jij een plekje hebt in onze agenda en wij hebben meteen de goede adresgegevens voor de restantfactuur die volgt gedurende het schilderen 

 

Restitutie van een aanbetaling

Om een bepaalde zekerheid van jouw boeking te krijgen vragen wij een aanbetaling. Hierin zijn ook kosten verwerkt voor een deel van de voorbereidingen. Natuurlijk mag je afzien van het beschilderen, maar dan bepalen wij wat je terugkrijgt van jouw aanbetaling, dit is afhankelijk van het intensieve e-mailcontact en gegeven voorstellen in de vorm van foto's, schetsjes. Gemiddeld rekenen wij €50,- hiervoor.

Klachten, Garantie & Retourneren

Met klachten kan je ons altijd e-mailen, graag zelfs, wij staan open voor verbeteringen en zijn benieuwd naar jouw ervaringen.

 

Op beschilderde en bedrukte items krijg je 14 dagen garantie.

 

Aangezien wij alles speciaal voor jou gemaakt hebben is het niet mogelijk om te retourneren. 

 

Hoe werkt een AIM your WEDDING cadeaukaart?

Je kunt een cadeaukaart bestellen, wij hebben de keuze uit drie bedragen.

Na ontvangst sturen wij per e-mail een mooie PDF zodat jij zelf een kaart kunt uitprinten.

Als je een handgeschepte kaart wilt ontvangen met het bedrag en eventueel een mooie tekst erop geschreven dan betaal je extra voor kaart en aangetekende verzending (€9,50).

 

Stel het bedrag wat jij wilt geven staat er niet bij, neem dan contact met ons op en wij maken een aparte kaart voor jou met alle plezier.

 

Can I order from the rest of the world?

Of course, be my guest! Our used language at social media and website is Dutch, but you can contact us and we will react in English. We can ship worldwide and you will enjoy to receive your jacket, for sure!! Please send us an e-mail with all your wishes and questions!

We will answer you quick.

Heb je meer vragen, neem gerust contact met ons op en wij zullen je vrijblijvend informeren.

 

 

Auteursrecht

 

 

Op alle (digitale) ontwerpen geldt automatisch auteursrecht. 

Bij het verstrekken van een ontwerp op kleding of een digitaal bestand mag het alleen voor persoonlijke redenen gebruikt worden. Het is niet voor commerciële doeleinden of verdere verspreiding te gebruiken.

 

Logisch toch? Er zit veel tijd en creativiteit in.

 

In overleg kan een licentie gegeven worden voor het gebruik van een design, dit kan met een vergoeding en schriftelijke toestemming van de kant van AIM your WEDDING.

 

Volg ons ook op Social Media daar krijg je zoveel inspiratie!

 

@aim_your_wedding

 

@_takeyouraimCommentaren: 8
 • #8

  Erica (woensdag, 16 september 2020 21:31)

  Ik heb mijn beschilderde spijkerjasje afgelopen februari al mogen ontvangen, maar onze bruiloft in maart werd uitgesteld door de corona pandemie. Afgelopen augustus zijn we dan toch getrouwd en werd onze liefde bezegeld in een prachtige kasteeltuin. Wie had dat kunnen bedenken! Voor de temperatuur had ik mijn jasje niet nodig, maar voor de fotoshoot heb ik hem uiteraard wel aangetrokken. Het leuke is, dat ik hem gewoon kan door dragen en dat het een blijvende herinnering mag zijn aan een toch wel bizar jaar, waarin we ons niet van ons pad hebben laten brengen. Sabrina enorm bedankt voor het prachtige ontwerp. Ik had er zo mijn ideeën bij en jij hebt deze fantastisch uitgewerkt met ook nog je eigen touch erin verwerkt. Super!! Nog altijd heel blij mee :-)

 • #7

  Maud (maandag, 14 september 2020 15:07)

  Echt een aanrader! Vanaf het begin af aan fijn mailcontact gehad. Voorafgaand aan het beschilderen werd door Sabrina nog even gecheckt of ‘t ontwerp nog steeds naar wens was. Ook tijdens het beschilderen werd ik op de hoogte gehouden van de vorderingen. Toen het eindresultaat nog niet helemaal naar mijn smaak was, heeft Sabrina het meteen aangepast en nog wat vragen gesteld om er zeker van te zijn dat het zou worden zoals ik wilde. Echt heel erg fijn! En het resultaat mag er zijn: ik heb mijn jasje vandaag binnengekregen en hij is helemaal zoals ik ‘m in gedachten had, superblij mee.

 • #6

  Simone (dinsdag, 28 juli 2020 15:47)

  Als verrassing voor mijn zusje is een jasje beschildert (ze wilde dit zelf al wel maar dacht dat ze te laat was om het nog te regelen). Het was vrij last minute maar alsnog is alle tijd genomen voor een mooi ontwerp, wat tussendoor ook steeds overlegt werd. Het resultaat is dan ook erg mooi en is enthousiast ontvangen! Later bedachten we nog dat we ook een strikje voor de bruidegom wilde, dit was ook geen probleem en het werd er snel bijgemaakt. Alle communicatie verliep vlot, en het is helemaal geworden zoals ze in gedachten hadden :).

 • #5

  Sanne Meul (woensdag, 01 april 2020 20:10)

  Ik heb vandaag mijn jasje ontvangen en ik vind het écht PRACHTIG !! Ook de manier hoe het is ingepakt als een echt cadeautje, met het kaartje bij. Echt een fijne verassing!

  Ik wil je ook nog bedanken voor het fijne en persoonlijke contact!

 • #4

  Marieke (zaterdag, 20 april 2019 21:38)

  Voor mijn dochter en mijzelf heb ik Sabrina gevraagd spijkerjasjes te beschilderen. Ze zijn werkelijk prachtig geworden! Heel veel dank! Ook na de bruiloft zullen wij met veel plezier de jasjes gaan dragen..
  Echt een aanrader ❤️

 • #3

  Jessica Wittenberg (donderdag, 10 januari 2019 11:55)

  Wauw wat een plaatje. In het begin vond ik het zeker spannend komen mijn gedachtes wel uit. Sabrina heeft veel mailcontact met mij gehad en was heel lief in het mee denken.
  Door omstandigheden is onze trouwdatum vervroegd maar toen stond de verkeerde datum er dus op. Met wat aanpassingen staat nu de juiste datum erop en wat ben ik er blij mee.

 • #2

  White Wedding Chairs (donderdag, 01 november 2018 17:07)

  Ik heb mij bedrijfsnaam en logo op mijn spijkerjasje laten schilderen: helemaal leuk! Het is erg mooi geworden, en ik had mijn jasje heel snel weer terug. Ik ben erg blij met het resultaat!!

 • #1

  Marlous (vrijdag, 26 oktober 2018 20:43)

  Vorig jaar Juni ben ik getrouwd en heb ik door Sabrina mijn spijkerjasje laten beschilderen. Ik wilde iets stoers voor op mijn witte trouwjurk ipv iets standaards. Het contact was zo gelegd. Er is veel over en weer gemaild tijdens het beschilderen van het jasje. Elk idee werd besproken en uiteindelijk is een heel persoonlijk jasje gemaakt. Ik draag het jasje nog regelmatig en het is me erg dierbaar. Ik zou iedereen Aim your wedding aanbevelen!