FAQ

Wat is een customized handbeschilderd jasje?

To customize betekent aanpassen. Een customized handbeschilderd jasje houdt dit in dat op verzoek van de klant een jasje beschilderd is met de hand.  AIM your WEDDING gebruikt voor het schilderen hoogwaardige leerverf met als voordeel dat het wasbaar en flexibel is voor een lang nagenieten!

 

Moet ik een kant en klaar ontwerp hebben?

Nee hoor, Let's Customize Together is mijn kreet, samen komen wij tot een ontwerp wat goed bij jouw stijl past. Het is wel fijn als je op bijv. Pinterest alvast wat plaatjes en teksten verzamelt die je aanspreken. Welke bloemen zitten in jouw bruidsboeket? Wil je een bepaald lettertype laten terugkomen? Een symbolisch iets, herinnering aan een dierbare. Laat jouw jasje jouw verhaal vertellen ook met een stukje humor is het geweldig!

Is de prijs inclusief  jasje?

Nee, wij hebben een klein aantal jasjes, maar meestal stuurt de klant haar jasje naar ons toe, het voordeel is dat je zeker weet dat het jasje jou perfect past en goed bij jouw trouwjurk past.

 

De prijs is zonder BTW, dit komt er ook niet bij, geen verrassingen. De prijs is soms exclusief verzendkosten van €8,50, je ziet het erbij staan.

 

Hoe gaat het proces van customizen?

1. zoek contact, jouw wens geeft mijn prijs. Ik kan diverse schetsen maken

2. bij akkoord reserveer jij een plekje in de agenda dmv een aanbetaling

3. op het aangegeven moment stuur jij jouw jasje op

4. als ik ga starten nemen wij alles nog eens door.

5. met updates houd ik jou op de hoogte.

6. jij betaalt deel twee na ontvangst van de factuur per e-mail

 

7. Ready! Tevreden? Ik stuur jouw jasje met special care op!

 

___________________________Een en al beleving! _________________________________

 

Hoe stuur ik mijn jasje op?

Een spijkerjasje mag je wassen zonder wasverzachter en gestreken naar ons toezenden.

Hecht aan het lusje graag een briefje met jouw naam, adres en trouwdatum.

Dit laatste geldt ook voor het (vegan) leren jasje, dit hoef je niet te wassen.

 

Mijn adres vind je op de factuur die je ontvangt voor de aanbetaling (2020) of ik geef het je per mail.

Kan een customized spijkerjasje gewassen worden?

Het jasje beschilderd of bedrukt kan gewassen worden. Voor de zekerheid binnenste buiten op 30 graden met weinig wasmiddel. Niet laten weken en niet te snel laten centrifugeren. Volg ook het waslabel van het jasje op.

Waarop kan geschilderd worden?

Op denim, leer, imitatie (vegan) leer, suède en bijna alle geweven stoffen.

Liefst zonder elastan, max. 2%. De verf kan craqueleren op te rekbare stof.

 

Jasjes, schoenen, tasjes verzin het en ik kan het beschilderen!

 

Denk dus ook dat het beschilderen van cadeaus mogelijk is.

Wat kan bedrukt worden?

Alleen stoffen jasjes zonder polyester in de stofmenging kunnen bedrukt worden en dan alleen het ruggedeelte met een afmeting van maximaal 35 x 35 cm.  De printtechniek wordt uitbesteed, is hoogwaardig professioneel en zeer mooi. De inkt trekt IN de stof en ligt er niet op. Voelt zacht, soepel en is zeer gedetailleerd en scherp. Velen zien het verschil niet met een beschilderd jasje van een afstandje. Een goed, sneller en voordeliger alternatief voor het maatwerk schilderen.

Wat is de levertijd?

Ik schilder niet op binnenkomst, maar op trouwdatum en streef naar een levering van minimaal een maand voor jouw trouwdatum. Trouw je tussen mei - september, reken er dan op dat jij je aanmeldt voor janauri voorafgaand aan deze periode om zeker te zijn van een plekje in de agenda. Dit doe je door middel van een aanbetaling nadat ik jouw ideeën besproken heb. Jij kunt altijd gewoon proberen of ik nog een plekje heb, ik werk hard, maar harder dan hard kan nou eenmaal niet, dus ga voor zekerheid! Het kan zijn dat je op een wachtlijst komt, voorkom die onzekerheid!

Hoe kan ik een aanbetaling doen?

 

In mijn webshop kan je een Aanbetaling in je winkelmandje doen. Dit bedrag van €100,- verzekert jou dat jij een plekje hebt in de agenda en ik heb meteen de goede adresgegevens voor de restantfactuur die volgt gedurende het proces.

 

Restitutie van een aanbetaling

Om een bepaalde zekerheid van jouw boeking te krijgen vraag ik een aanbetaling. Hierin zijn ook kosten verwerkt voor een deel van de voorbereidingen. Natuurlijk mag je afzien van het customizen, maar dan bepaal ik wat je terugkrijgt van jouw aanbetaling, dit is afhankelijk van het intensieve e-mailcontact en gegeven voorstellen in de vorm van foto's, schetsjes. Gemiddeld reken ik €50,- hiervoor.

Klachten, Garantie & Retourneren

Met klachten kan je mij altijd e-mailen, graag zelfs, ik sta open voor verbeteringen en ben benieuwd naar jouw ervaringen.

 

Aangezien ik alles speciaal voor jou gemaakt heb is het niet mogelijk om te retourneren.  

Hoe werkt een AIM your WEDDING Gift card?

Je kunt een cadeaukaart bestellen, ik heb de keuze uit drie bedragen, €20,-, €50,- en €100,-

Na ontvangst stuur ik per e-mail een mooie PDF zodat jij zelf een kaart kunt uitprinten.

Als je een echte kaart wilt ontvangen met het bedrag en eventueel een mooie tekst erop geschreven dan betaal je extra voor kaart en aangetekende verzending (€9,50).

 

Stel het bedrag wat jij wilt geven staat er niet bij, neem dan contact met mij op en ik maak een aparte kaart voor jou met alle plezier. En als je de GIFT card wilt geven aan iemand die niet gaat trouwen, dan zet ik er AIM Creations op in plaats van AIM your WEDDING.

 

Can I order from the rest of the world?

Of course, be my guest! Our used language at social media and website is Dutch, but you can contact us and we will react in English. We can ship worldwide and you will enjoy to receive your jacket, for sure!! Please send us an e-mail with all your wishes and questions!

We will answer you quick.

Heb je meer vragen, neem gerust contact met ons op en wij zullen je vrijblijvend informeren.

 

 

Auteursrecht

 

 

Op alle (digitale) ontwerpen geldt automatisch auteursrecht. 

Bij het verstrekken van een ontwerp op kleding of een digitaal bestand mag het alleen voor persoonlijke redenen gebruikt worden. Het is niet voor commerciële doeleinden of verdere verspreiding te gebruiken.

 

Logisch toch? Er zit veel tijd en creativiteit in.

 

In overleg kan een licentie gegeven worden voor het gebruik van een design, dit kan met een vergoeding en schriftelijke toestemming van de kant van AIM your WEDDING.

 

Volg ons ook op Social Media daar krijg je zoveel inspiratie!

 

@aim_your_wedding

 

Instagram, Facebook en Pinterest