Custom jasjes voor Bruidsmeisjes

 

Een Bruids squad, je ziet het steeds meer. Een oude traditie, in het verleden om de duivel te misleiden, maar nu voor een warm, liefdevol team rondom de bruid. Jouw beste vriendinnen, (schoon)zusje(s), nichtje, en dan allen in een zelfde jasje, hoe geweldig staat dat?! En hoe leuk deze herinnering die ieder nog kan dragen, meteen een geweldig origineel cadeau!

 

Maar ook voor de kleine, schattige bruidsmeisjes/dochtertje (s) kan ik een jasje beschilderen of bedrukken. 

 

 

 

Een beschilderd of een bedrukt jasje?

bruidsmeisje in spijkerjasje
Fotocredits: It is Dona fotografie

 

Kies je voor beschilderde jasjes, van spijkerstof of (vegan)leer, of ga je voor bedrukte spijkerjasjes?

Het eerste is authentiek, chique, ieder jasje is uniek, het tweede is reproduceerbaar en daarom voordeliger en kan alleen op een spijkerjasje (zonder polyester).

 

Wist je dat je zelf de jasjes naar mij toe stuurt. Zo weet je zeker dat het past en bij jouw stijl matcht.

Sinds kort zijn er in de webshop hele gave, fijne  en mooi in de taille vallende spijkerjasjes van LTB te koop, dat scheelt jou zoeken en verzenden! Ze vallen mooi op maat, zijn mooi aansluitend.

 

 Hoe meer jasjes met bijna hetzelfde ontwerp hoe voordeliger het bedrukken is ten opzichte van het beschilderen.

Vraag onderaan de pagina de prijs op als je overweegt om jouw Girls Gang te vragen!

 

Vraag informatie aan voor korting op jasje voor bruidsmeisjes

De rol van bruidsmeisje

Fotocredits: Dhr en Mw Fotografie, dit jasje in maat XS is te koop zie webshop

Een spijkerjasje als cadeau aan de bruidsmeisjes


Kleine bruidsmeisjes en jonkers

 

Mochten jullie al het geluk hebben dat jullie ouders zijn van een kind of kinderen, dan doen zij mee met het zich mooi opdoffen voor deze bijzondere dag. Ze zijn een deel van jullie en dezelfde looks zijn daarom extra versterkend. Voor bruidsjonkers heb ik een aparte pagina, zie hier.

 

Aangezien jonge kinderen zo snel uit hun kleding groeien is het begrijpelijk als je voor een spijkerjasje niet te veel kwijt wilt zijn. Ze kunnen het wel doordragen en het jasje kan in sommige gevallen weer doorgegeven worden. Een bedrukt jasje is dan het voordeligst. Ook als jij een beschilderd jasje hebt, dan matcht het nog erg goed bij elkaar. (beschilderd of bedrukt geeft weinig verschil, buiten dat er meer mogelijk is)

 

Ik hanteer een lage vanaf-prijs voor dit kinderjasje, afhankelijk van wat je erop wilt hebben. 

 

En zoek je goede tips om de kinderen, ook van andere gasten, leuk te kunnen vermaken, lees dan de blog van Rachelle Stoffels met 7 tips om ze te vermaken.

https://www.rachellestoffels.nl/blog/blog-artikel


Patches

patches voor op een jasje
Vele soorten patches
Patch op spijkerjasje
met speldje of geplakt op het voorzakje
patch op mouw spijkerjasje
Geplakt op de mouw

Sindskort zijn er ook Patches te verkrijgen. Ze hebben een veiligheidsspeldje, maar kunnen ook op kleding gestreken worden met de plakfolie.

Leuk om de voorzijde van je jasje wat aan te kleden of voor ... de bruidskinderen!

Zie webshop.


Bachelorette workshop

Het is geweldig om samen met je vriendinnen of bruidsmeisjes een bachelorette workshop te volgen. Dat kan op locatie en ik neem alles mee en doe al voorbereidingen zodat jullie in 4 à 5 uur een super leuk jasje hebben beschilderd.

In deze tijd kan tekst en eenvoudige bloemen geschilderd worden, of ik kan van te voren de jasjes voorzien van allemaal dezelfde bloemengroep en dan kiest ieder haar eigen tekst of allemaal dezelfde, wat zal dat leuk staan!  

 

Vraag naar de mogelijkheden en reken op een prijs zonder print op €75,- met print €100,- per persoon (excl. jasje), materiaal €20,- voor de hele groep. Jij levert zelf de jasjes aan. Dat dit veel lol en creativiteit losmaakt staat vast!

 

Portfolio van jasjes voor bruidsmeisjes

Geef mij graag informatie voor de kortingen betreffende bedrukte jasjes voor bruidsmeisjes

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.