BRUIDEGOM

BESCHILDERDE  JACKS

 

Steeds meer stellen willen beiden in een customized jasje hun trouwdag rocken, waarom ook niet?

Verruil dat colbert gewoon even voor een casual look!

Het geeft zo'n andere dimensie.

 

Do it!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Foto: Lex Draijer

 

Corona heeft een grote invloed gehad voor het trouwseizoen 2020-2021

Voor een Love shoot zijn deze jasjes gebruikt om de nieuwe datum aan te kondigen op een originele kaart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Debby Elemans Photography

 

Ben jij echt zo'n GIN genieter en lijkt het jou als bruidegom ook leuk om na de ceremonie jouw colbert om te ruilen voor een spijkerjasje, of wil je het in het dagelijks leven dragen met een aandenken aan jullie trouwdag, dan is een beschildering op jouw jasje ook een idee. Het kan een afgeleide zijn van ieder etiket, je favoriete biertje, wijn of what ever samen met een leuke quote is het ook weer iets gepersonaliseerds, dé trend!

SCHOENEN

 

Wat dacht je van beschilderde nette leren schoenen, sneakers of een jasje?

 

 

 

 

 

 

 

VLINDERDASJE

Het is zo grappig om ook het strikje van de bruidegom, of van de men-Crew te voorzien van initialen of dezelfde bloem als van het jasje van de bruid......

AANZOEK

huwelijksaanzoek, love shoot geef een bedrukt jasje cadeau

 

En bruidegommen van Nederland en België, jullie mogen ook creatief denken en een jasje geven aan je aanstaande vrouw met Mrs en jouw naam, als ze trots is om die naam te dragen ;-)

 

Ik pak hem mooi in en jij geeft hem na het aanzoek!

 

Succes verzekerd! 

 

25% korting als jij dit als man gaat regelen, voorwaarde: ik ben dol op een foto!

Meedenken met de setting

Toekomstige bruidegommen laten vaak de styling en keuzes over aan de vriendin, maar....neem het heft in eigen hand en samen kunnen we haar gaan verrassen met een jasje in haar stijl. Met bijna 5 jaar ervaring weet ik wat de vrouwen mooi vinden en aan de hand van wat vragen en foto's komen wij samen tot een digitaal ontwerp waar jij akkoord op geeft, dus alles in de hand en overzichtelijk. Binnen 2 tot 3 weken kan het spijkerjasje gedrukt zijn en kan ik er nog andere dingen aan toevoegen, zoals de trouwdatum, GPS-locatie van jullie ontmoeting of iets dergelijks. Succes verzekerd!! 

Of hang het jasje achteloos aan de kapstok na het aanzoek.....Zij heeft iets heel leuks, tastbaars om naar uit te kijken en zal ook op jullie trouwdag stralen in dit jackje. Er zijn al meer dan 400 bruiden haar voor gegaan, nu jij!

 

. Bruidegom bruidegommen men crew men crew vlinderdasje personaliseren strikje satijn mannelijke getuigen bridalcrew personaliseren schilderen penseel verf leerverf textielverf textiel beschilderen textielbedrukken designer procreatie ontwerpen illustraties outline bloemen flowerpainter bloemschilderen schilderen schilderes kunstennares AIM AIM your WEDDING AYW AYW wij gaan trouwen wij trouwen verloofd verliefd.

veel trouwen trouwambtenaar babs trouwfotografie trouwfotograaf 

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

Diensten

Verzendkosten

Betaalmogelijkheden

Levertermijn

Retourneren

 

 

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden