MEER INFORMATIE

WAT DOE JE AAN OVER JE TROUWJURK?

Vele zomerbruiden denken er niet bij na wat te dragen over de trouwjurk als het weer wat frisser is, want ook op een mooie zomerse dag kan het tijdens het avondfeest aardig frisjes zijn.

 

Bij een bruiloft in de herfst, winter- of vroege voorjaarsmaanden zijn kampvuur en kaarsen sfeer verhogend en dan wil je ook niet bibberend in je trouwjurk staan. Maar wát draag je over je trouwjurk? Een gewone jas zou het hele plaatje verpesten, dus je kunt je maar het beste voorbereiden met iets dat bij jou als persoon past. Gelukkig zijn er genoeg fashionable opties om het niet koud te krijgen en toch die bridal looks te behouden. Op een rijtje een aantal meest gekozen mogelijkheden.

 

 

1. Bolero

2. Trouwjurk met lange mouwen

3. stola, omslagdoek of shawl

4. cape

5. bontje

6. vest

7. leren of spijkerjasje

8. gepersonaliseerde trouwjasje

1. BOLERO

Een kort jasje met lange mouwen in een sjieke stof is een bolero, spreek uit bóleró.

Vaak is de stof zo dun dat je er nauwelijks warmte van krijgt, het heeft dan ook meer een sierwaarde voor de bridal look.

2. TROUWJURK MET LANGE MOUWEN

Een trouwjurk met elegante lange mouwen geeft al de nodige warmte, kanten mouwen iets minder maar het is zeker een goede optie als je een koukleum bent. Het scheelt alvast wat en je bent totally hot met kanten mouwen.

3. STOLA, OMSLAGDOEK OF SHAWL

Dit betreft een stuk stof van een luxer materiaal dat om de schouders gedrapeerd kan worden. Het kan van wol zijn, maar ook een lichte dunne stof zoals zijde chiffon geeft een finishing touch aan je outfit.

 

4. CAPE

Capes heb je in allerlei soorten en maten soms zelfs met capuchon. Ze kunnen kort of lang zijn en passen goed bij een winterse cosy sfeer.

5. BONTJE

Bij een winterse bruiloft past een nepbonten jasje goed. Het kan een bolero of cape zijn van nepbont dat bijna niet van echt te onderscheiden is. Het is stijlvol en heerlijk warm, geen gebibber meer!

6. VEST

Een wollig, grof gebreid vest van zachte angora wol is mooi te combineren op een witte rok en mooie top. 

Je neemt het makkelijk met je mee, het kreukt niet en komt ook na de bruiloft vast van pas. Speciaal is het niet, tenzij oma het voor je heeft gebreid, dan koester je haar vlijt en toewijding.

 

7. JASJE MET HOED

Een (imitatie) leren trouwjasje of spijkerjasje geven de bruid naast warmte ook een hele stoere look. Misschien even wennen, maar why not? Zo'n jasje is er in allerlei soorten en maten en heb je misschien wel in de kast hangen. Het dragen van zo'n jasje past goed bij je normale kledingstijl en met het dragen hiervan, al is het af en toe, voel je je niet zo bloot in de trouwjurk.

 

Bij het kiezen van een blauw spijkerjasje is het something blue verhaal ook mission accomplished. 

 

Een sjiek hoedje is, behalve stylish, ook extra warm! En een wollen fedora hoed geeft je echt een stoere, zelfverzekerde look.

8. GEPERSONALISEERD JASJE

Kies je voor een jasje, dan is de stap snel gemaakt naar een persoonlijke toevoeging en deze kan zeer persoonlijk zijn.

Achter de bloemen, vogels en vlinders gaat vaak een heel verhaal schuil. Vaak worden overleden dierbaren symbolisch vertegenwoordigd op het jasje. Een jasje kan een verzameling persoonlijke elementen bezitten, zoals de trouwdatum, GPS-coördinaten, monogrammen, een quote of grappige tekst.

 

Een customized jasje kan verfraaid worden door:

- borduren

- bedrukken

- beschilderen

 

Borduren kan AIM your WEDDING niet, maar bedrukken en beschilderen wel en precies naar jouw wens.

Er is oneindig veel mogelijk en samen sparren we graag over het design wat jouw uitstraling en persoonlijkheid versterkt.

 

En...zo'n investering in een bruidsaccessoire is niet voor één dag, je kunt een jasje door blijven dragen want zowel bedrukt als beschilderd zijn de toevoegingen watervast en zeer goed gehecht. Je krijgt altijd garantie op de toevoeging

 

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden