VERZENDKOSTEN, GARANTIE ED.

Je hebt altijd vragen omtrent de randzaken en dat is heel begrijpelijk, een bestelling is ook niet niks. 

Overal zijn we zeer transparant in, maar ook reëel. Hieronder worden een aantal issues besproken.

VERZENDKOSTEN

Waar bij andere webshops de verzendkosten inclusief zijn is het ergens toch doorberekend in de prijs, zo gaat dat, bij meerdere producten betaal je dan in verhouding te veel. Ik ben transparant en rekenen €8,90 aan verzendkosten bij pakketten binnen Nederland en €4,25 voor brievenbuspakketjes. Naar België is dat €11,50.

LEVERTERMIJN

Voor beschilderde jasjes werk ik met een agenda op trouwdatum en mijn streven is om minimaal een maand voor jouw trouwdatum het item terug te zenden. Als je eerder een pasafspraak hebt mag je mij dit tijdig laten weten, dan houd ik daar zoveel mogelijk rekening mee. Ben je laat met de bestelling dan is de levering mogelijk korter op de trouwdatum, altijd in overleg. Er is een mogelijkheid om met een meerprijs de  uitvoering binnen twee weken te laten uitvoeren.

 

Wat betreft bedrukte spijkerjasjes, deze worden na het definitieve voorstel in de wachtrij gezet om te worden bedrukt. Het duurt 2-4 weken voordat hij bedrukt wordt. Mogelijke persoonlijke toevoegingen als trouwdatum of iets dergelijks worden hierna op locaties geschilderd waar de printer niet kan komen. Binnen een week wordt dit uitgevoerd, zodat je vrij snel het jasje in huis hebt. Bij een spoedaanvraag kunnen we peilen bij de drukkerij wat mogelijk is, of is een spijkerjasje uit de webshop een oplossing.

LEVERING

Als jij jouw jasje of schoenen stuurt, worden deze met zorg bewaard totdat het verfraaid wordt. Dit gebeurt met liefde en zorg en ik doe mijn uiterste best om het product in perfecte staat bij je af te leveren via PostNL. De reacties zijn meestal geweldig leuk, maar mocht er iets zijn wat verbeterd kan worden dan hoor ik dat graag. 

 

Check voor de bezorgdag de track and trace code die je per e-mail van mij zult ontvangen. Meld het mij als jouw levering niet is aangekomen na een week, ik zal dan contact opnemen met PostNL, check zelf nog wel even het opgegeven adres en of de buren het pakket ontvangen hebben. Kies je voor zekerheid bij een prijzig jasje dan kan je hem altijd komen ophalen, ik woon in de buurt van Breda.

 

GARANTIE

Met het gebruik van kwalitatief hoogstaande verf en inkt kan een garantie gegeven worden op schilder- en drukwerk bij normaal gebruik. De kras-testen wijzen uit dat verf en print niet zomaar te beschadigen zijn en slijtage altijd een normaal proces is in de loop van de tijd. De ondergrond, het materiaal is wel zeer bepalend voor de hechting en niet te voorspellen.

 

De garantie houdt in dat er nooit geld wordt gerestitueerd, maar dat waar mogelijk de beschadiging hersteld kan worden. 

De klant blijft zelf verantwoordelijk voor het functioneren van ritsen ed.

Als het gestuurde jasje vuil is was ik het op eigen risico van de klant. 

 

Bij kimono's is de garantie 2 maanden op de bedrukking. Is er iets met de kimono zelf, meld dit binnen twee weken en ik zorg voor een vervangend product als het een fabricagefout van de kimono betreft. Alle kimono's worden uitvoerig gecontroleerd voordat ze worden verzonden. Houd rekening met 2-3 weken die nodig zijn om een nieuw exemplaar te laten maken.

 

 

Wat betreft de aanspraak op garantie, ook hier zal je de eerste zijn, want nog nooit hebben wij een klacht ontvangen en alleen maar positieve berichten gekregen, dat men bijvoorbeeld jaren na de trouwdatum het jasje nog draagt alsof het net beschilderd/bedrukt is.

 

KLACHTEN

Mocht er iets niet goed zijn gegaan met de beschildering of bedrukking dan kan je dat altijd laten weten via een e-mail.

Het verbeteren van de processen staat voorop, ik kan leren van jouw opmerkingen. Echter is mijn streven altijd om kwaliteit te leveren en een goede vertaalslag te maken tussen wens en uitvoering. Bekijk de gestuurde foto's van de preview en het eindresultaat goed. 

 

Designs zijn in overleg gemaakt en door de klant goedgekeurd met de reactie op het voorstel. De designs zijn handmatig of digitaal vervaardigd, hierop is na de uitvoering geen restitutie op de prijs te geven. 'Op eigen risico' wordt met jouw item omgegaan. Met uiterste zorg en middelen streef ik naar een kwalitatief hoogstaand product, echter de invloeden van buitenaf zijn niet altijd voorspelbaar, denk aan de textieldrukkerij, PostNL, de fabrikant van het product.

Stel daar is iets mis gegaan, dan kunnen we in overleg zien wat de mogelijkheden zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Een beschildering is onderhevig aan een bepaalde mate van creatieve vrijheid, het is kunst en kan niet een kopie zijn van voorgaande uitvoeringen. Ieder stuk is uniek, dat is ook de charme. Natuurlijk hou ik mij aan onze afspraak en zal je met diverse update-foto's op de hoogte houden, zodat je altijd aanwijzingen tijdens de uitvoering kan geven.

 

 

 

DANKBAAR

Dit kopje mag niet ontbreken, want ik ben erg dankbaar dat ik al honderden (>300)  tevreden klanten heb en de trend verder kan laten ontwikkelen in Nederland en België. Lees de reviews op de website, maar zeker ook op Google.

 

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

Diensten

Verzendkosten

Betaalmogelijkheden

Levertermijn

Retourneren

 

 

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden