GARANTIE


Met het gebruik van kwalitatief hoogstaande verf en inkt kan een garantie gegeven worden op schilder- en drukwerk bij normaal gebruik. De kras-testen wijzen uit dat verf en print niet zomaar te beschadigen zijn en slijtage altijd een normaal proces is in de loop van de tijd. De ondergrond, het materiaal is wel zeer bepalend voor de hechting en niet te voorspellen, hier zit een bepaalde mate van eigen risico in.

 

De garantie houdt in dat er nooit geld wordt gerestitueerd, maar dat waar mogelijk de beschadiging hersteld kan worden. De klant blijft zelf verantwoordelijk voor het functioneren van ritsen ed.

Stuur schone jasjes en schoenen, deze laatste mogen ingelopen zijn, maar wel schoongemaakt.

 

Bij kimono's is de garantie 2 maanden op de bedrukking. Is er iets met de kimono zelf, meld dit binnen twee weken en ik zorg voor een vervangend product als het een fabricagefout van de kimono betreft. Alle kimono's worden uitvoerig gecontroleerd voordat ze worden verzonden. Houd rekening met 3-4 weken die nodig zijn om een nieuw exemplaar te laten maken.

 

Wat betreft de aanspraak op garantie, ook hier zal je de eerste zijn, want nog nooit hebben wij een klacht ontvangen en alleen maar positieve berichten gekregen. We horen geregeld dat jasjes en schoenen nog tot ver na de de trouwdatum gedragen worden.

 

KLACHTEN

Mocht er iets niet goed zijn gegaan met de beschildering of bedrukking dan kan je dat altijd laten weten via een e-mail.

Het verbeteren van de processen staat voorop, ik kan leren van jouw opmerkingen. Echter is mijn streven altijd om kwaliteit te leveren en een goede vertaalslag te maken tussen wens en uitvoering. Bekijk de gestuurde foto's van de preview en het eindresultaat goed. 

 

Designs zijn in overleg gemaakt en door de klant goedgekeurd met de reactie op het voorstel. De designs zijn handmatig of digitaal vervaardigd, hierop is na de uitvoering geen restitutie op de prijs te geven. 'Op eigen risico' wordt met jouw item omgegaan. Met uiterste zorg en middelen streef ik naar een kwalitatief hoogstaand product, echter de invloeden van buitenaf zijn niet altijd voorspelbaar, denk aan de textieldrukkerij, PostNL, de fabrikant van het product.

Stel daar is iets mis gegaan, dan kunnen we in overleg zien wat de mogelijkheden zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Een beschildering is onderhevig aan een bepaalde mate van creatieve vrijheid, het is kunst en kan niet een kopie zijn van voorgaande uitvoeringen. Ieder stuk is uniek, dat is ook de charme. Natuurlijk hou ik mij aan onze afspraak en zal je met diverse update-foto's op de hoogte houden, zodat je altijd aanwijzingen tijdens de uitvoering kan geven.

 

 

 

DANKBAAR

Dit kopje mag niet ontbreken, want ik ben erg dankbaar dat ik al honderden (>400)  tevreden klanten heb en de trend verder kan laten ontwikkelen in Nederland en België. Lees de reviews op de website, maar zeker ook op Google.

Dus dankjewel dat je mijn klant bent of wordt, je zult geen spijt krijgen.

 

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden