Blog #71. O la, la, dat zijn gave schoenen!
BLOGS AIM your WEDDING · 17. oktober 2024
Je bent zoekende naar originele schoenen die helemaal bij jou als persoon passen. Bij AIM your WEDDING (AyW) ben je op de goede plek dat lees je in deze blog.

Blog #70. De leukste spijkerjasjes van deze zomer
BLOGS AIM your WEDDING · 06. oktober 2024
Zo'n spijkerjasje voor een bruid is zo gek nog niet. Het staat sportief en modern, zit heerlijk soepel en zacht en waarom zou je het risico lopen dat je het koud krijgt? De laatste 10 jeansjasjes op een rijtje.

Gastblog #69. Waarom een natuurbruiloft de perfecte keuze is voor jullie speciale dag
Leveranciers trouwbranche · 01. oktober 2024
Nature Weddings is gespecialiseerd in intieme bruiloften midden in de natuur. Denk aan prachtige zonsondergangen, unieke en bijzondere buitenlocaties en ceremonies met een rustieke uitstraling. Deze gastblog gaat hier dieper op in.

Blog #68. Details op trouwjasjes: zeer persoonlijke touch
BLOGS AIM your WEDDING · 25. september 2024
Met een bruidsjasje geef je een uniek stukje persoonlijke touch aan de bruidslooks. Dit kan je verrijken met extra toevoegingen, laat je inspireren.

Blog #67.  Ontwerpen op jasjes met bloemen en tekst
BLOGS AIM your WEDDING · 21. september 2024
Wat zijn nou eigenlijk de mogelijkheden voor een customized jasje bij AIM your WEDDING? Zie hier 12 tips en voel waar jouw hartje sneller van gaat kloppen.


BLOGS AIM your WEDDING · 14. september 2024
Ben je een bruid die durft af te wijken van het dragen van alleen een traditionele trouwjurk en op zoek is naar een bijzondere aanvulling? Dan is de combinatie van een beschilderde fedora hoed en een stijlvol stoer jasje misschien wel de perfecte match voor jou. Of je nu een bohemian bruid bent of juist kiest voor een meer verfijnde, stijlvolle uitstraling, deze combinatie ademt lef, karakter en een scherp oog voor mode.

Blog #64. AIM your WEDDING toegelicht
BLOGS AIM your WEDDING · 12. september 2024
AIM your WEDDING drijft op de passie van Sabrina Adriaansen, zij streeft naar trots stralende bruiden met een customized item dat ze hebben toegevoegd aan hun bruidslooks. Heeft dit toelichting nodig?

Blog #63. Pentekening én persoonlijk trouwjasje in een.
BLOGS AIM your WEDDING · 09. september 2024
Voor een origineel ontwerp op jouw spijkerjasje kan je kiezen voor een pentekening van een favoriete foto. Zo krijg je een zeer origineel en persoonlijk trouwjasje.

Blog #62 Bruidegom verrast zijn bruid met ultiem bruidscadeau
BLOGS AIM your WEDDING · 04. september 2024
Zoekende naar een zeer persoonlijk en stoer bruidscadeau stuitte deze bruidegom op AIM your WEDDING. Voor zijn bruid beschilderde ik een waanzinnig mooi leren jasje met zijn naam. Ze was er dolgelukkig mee!

Meer weergeven

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED