Blog #18. Een jasje kopen, waar moet je op letten?
Het proces · 06. augustus 2022
Welk jasje koop ik als ik hem wil laten customizen? Hier vind je de tips, zo moeilijk is het niet.

Flawless Weddings - Jerain
Leveranciers trouwbranche · 31. mei 2022
Trouwen vraagt veel voorbereidingen, budgetbewaking en organisatie. Om vrienden en familie ook te laten genieten op jullie trouwdag is een weddingplanner inschakelen wel erg aantrekkelijk. Jerain van Flawless Weddings legt het hier uit. Lees je mee?

Jojo's Weddings & Events - Kleurrijk, niet standaard en een tikkeltje stoer
Leveranciers trouwbranche · 10. maart 2022
Jojo’s Weddings & Events staat voor het vieren van de liefde op jullie manier. Je hoeft hierbij niet slaafs de heersende trends te volgen. Liever niet, zelfs. Kies juist voor wat bij jullie als individuen en als stel past. Lees hier haar interessante blog met prachtige foto's van onder andere het hand beschilderde jack dat niet op je trouwchecklist mag ontbreken!

Blog #26.  Tien ideeën om te laten personaliseren
BLOGS AIM your WEDDING · 16. oktober 2021
Naast het customizen van bruidsjasjes kan AIM your WEDDING meer voor je betekenen. Niet alleen voor jezelf als aankomend bruid, maar ook voor je bruidsmeisjes, bruidsjonkers, cadeau voor de getuige of vriendin/zus die gaat trouwen etc. Lees graag mee in mijn blog.

Blog #25. Love Rocks jasje
Making of van een beschilderd jasje · 17. september 2021
Ieder leren trouwjasje dat beschilderd is verdient de aandacht, want er gaat soms een heel verhaal achter schuil. Bij dit jasje met Love Rocks laat ik je de making of zien en de globale stappen in het proces. En het eindigt met het Theelepelvrouwtje, waarom? Lees maar mee.

Blog # 24. Blog over We Go Cine  Trouwvideo/fotograaf
Leveranciers trouwbranche · 25. juni 2021
Sarmad van We Go Cine is de hele dag bij jullie aanwezig op jullie huwelijksdag. Zo weet hij alle mooie, emotionele en waardevolle momenten te vangen en dit samen tot een prachtig verhaal maken, jullie verhaal. Kies je voor zijn expertise als video- of fotograaf dan weet je zeker dat het de meest waardevolle herinnering wordt aan jullie mooiste dag. Zijn oog voor detail en streven naar een hoge kwaliteit vind je echt terug in het resultaat. Lees graag mee.

Blog #23. Van grof idee naar persoonlijk design
BLOGS AIM your WEDDING · 12. mei 2021
Ben je benieuwd hoe het proces gaat van idee naar uiteindelijk design? Vooral voor prijspakketten platina en diamant is het zo verrassend dat het ontwerp een hele andere, meer persoonlijke wending kan krijgen. Laat ik kort uitleggen welke vragen ik stel om tot dé vertaling te komen voor jouw persoonlijke one-of-a-kind jasje. Hiermee kan jij ook alvast aan de slag, zodat je al een idee hebt wat helemaal JULLIE is en mag terug komen op jouw jasje.

Blog # 11. Floral stories  -  Bloemen voor eeuwig bewaren
Leveranciers trouwbranche · 28. maart 2021
Jody heb ik leren kennen via Instagram. Met beiden een passie voor bloemen en hun kunstzinnige vormen proberen wij ze te vereeuwigen ieder op onze manier. Floral stories heb ik de laatste jaren zien groeien en opbloeien tot een volwassen bedrijf. Vol verwondering bekijk ik altijd de filmpjes van Jody waarin ze de perfect gedroogde bloemen insluit in epoxyhars in de meest mooie vormen. Ook levert zij tegenwoordig de mooiste zijden bloemen onder de naam @flowersbyfloralstories.

Blog #22. Trouwreportage met jasje mijn 15 tips
26. maart 2021
De trouwreportage op jullie trouwdag is een afspiegeling van jullie mooiste momenten. Alle items die zorgen voor jullie gewenste sfeer wil je graag vangen in jullie trouwalbum, zo ook het jasje dat je speciaal hebt laten beschilderen of bedrukken. Mijn tip is, bereid je samen met de trouwfotograaf voor op de verschillende poses die jullie willen aannemen en maak het tot een succes waar je nog lang met veel plezier en liefde op terug kunt kijken. Inspirerend, lees je mee?

Blog #17. Een jasje voor ieder type bruid, je meent het?!
BLOGS AIM your WEDDING · 26. maart 2021
Je zult verbaasd staan dat voor ieder type bruid een jasje te customizen is. Ik help je graag aan jouw droomjasje.

Meer weergeven