Blog #26. Personaliseren rondom de liefde
BLOGS AIM your WEDDING · 16. oktober 2021
Naast het customizen van bruidsjasjes kan AIM your WEDDING meer voor je betekenen. Niet alleen voor jezelf als aankomend bruid, maar ook voor je bruidsmeisjes, bruidsjonkers, cadeau voor de getuige of vriendin/zus die gaat trouwen etc. Lees graag mee in mijn blog.

Blog #25. Love Rocks jasje
Making of van een beschilderd jasje · 17. september 2021
Ieder leren trouwjasje dat beschilderd is verdient de aandacht, want er gaat soms een heel verhaal achter schuil. Bij dit jasje met Love Rocks laat ik je de making of zien en de globale stappen in het proces. En het eindigt met het Theelepelvrouwtje, waarom? Lees maar mee.

Blog # 24. Blog over We Go Cine  Trouwvideo/fotograaf
Leveranciers trouwbranche · 25. juni 2021
Sarmad van We Go Cine is de hele dag bij jullie aanwezig op jullie huwelijksdag. Zo weet hij alle mooie, emotionele en waardevolle momenten te vangen en dit samen tot een prachtig verhaal maken, jullie verhaal. Kies je voor zijn expertise als video- of fotograaf dan weet je zeker dat het de meest waardevolle herinnering wordt aan jullie mooiste dag. Zijn oog voor detail en streven naar een hoge kwaliteit vind je echt terug in het resultaat. Lees graag mee.

Blog #23. Van grof idee naar persoonlijk design
BLOGS AIM your WEDDING · 12. mei 2021
Ben je benieuwd hoe het proces gaat van idee naar uiteindelijk design? Vooral voor prijspakketten goud en platina is het zo verrassend dat het ontwerp een hele andere, meer persoonlijke wending kan krijgen. Laat ik kort uitleggen welke vragen ik stel om tot dé vertaling te komen voor jouw persoonlijke one-of-a-kind jasje. Hiermee kan jij ook alvast aan de slag, zodat je al een idee hebt wat helemaal JULLIE is en mag terug komen op een artistieke manier op jouw jasje.

Blog # 11. Floral stories  -  Bloemen voor eeuwig bewaren
Leveranciers trouwbranche · 28. maart 2021
Jody heb ik leren kennen via Instagram. Met beiden een passie voor bloemen en hun kunstzinnige vormen proberen wij ze te vereeuwigen ieder op onze manier. Floral stories heb ik de laatste jaren zien groeien en opbloeien tot een volwassen bedrijf. Vol verwondering bekijk ik altijd de filmpjes van Jody waarin ze de perfect gedroogde bloemen insluit in epoxyhars in de meest mooie vormen. Ook levert zij tegenwoordig de mooiste zijden bloemen onder de naam @flowersbyfloralstories.

Blog #22. Trouwreportage met jasje mijn 15 tips
26. maart 2021
De trouwreportage op jullie trouwdag is een afspiegeling van jullie mooiste momenten. Alle items die zorgen voor jullie gewenste sfeer wil je graag vangen in jullie trouwalbum, zo ook het jasje dat je speciaal hebt laten beschilderen of bedrukken. Mijn tip is, bereid je samen met de trouwfotograaf voor op de verschillende poses die jullie willen aannemen en maak het tot een succes waar je nog lang met veel plezier en liefde op terug kunt kijken. Inspirerend, lees je mee?

Leveranciers trouwbranche · 26. maart 2021
RiCon Fotografie - Rika Conradi Willen jullie een bruidsfotograaf die met jullie meedenkt? Mijn naam is Rika. Met mijn man Dik op de achtergrond runnen we RiCon Fotografie, een bedrijf voor jullie Bruidsreportages, maar ook Loveshoots, Bridal Boudoir Fotosessies en Familiereportages. RiCon Fotografie is in 2004 opgericht en sindsdien hebben we honderden bruidsparen op hun mooiste dag mogen fotograferen. En daar zijn we supertrots op! Want ook al kunnen we voorbeeld albums laten zien en is er...

wishes and vows weddingplanner, cermoniemeester en styist
Leveranciers trouwbranche · 26. maart 2021
Wishes and Vows voor het ultieme ontzorgen van jouw bruiloft in al zijn vormen.

Blog #8. Spoonful of Sugar - Patisserie
Leveranciers trouwbranche · 26. maart 2021
A Spoon ful of sugar klinkt al als een klok, laat staan wat deze kanjers kunnen maken voor jouw bruiloft. Ware kunstwerkjes met verfijnde smaken. Pure liefde wat met cake, room en marsepein een ware beleving geeft. Enjoy!

Blog #7.  Maxcript - Kalligrafie & Stationery
Leveranciers trouwbranche · 26. maart 2021
Maxime houdt van top kwaliteit en dat zie je terug in haar kalligrafie. Vol finesse, luchtige krullen en beheersing. Verder is ze een gulle gever en deelt zij veel van haar kunnen, daar kunnen wij allemaal van mee genieten!

Meer weergeven