Blog #37. Stralend de trouwdag beginnen
10. november 2023
Een bedrukte satijnen kimono voegt een onmiskenbare meerwaarde toe aan de bruidservaring. Het zelf samenstellen heeft grote voordelen en veel is mogelijk, Laat je informeren.

Blog #36. Shootlocaties, mooie pareltjes in Nederland
BLOGS AIM your WEDDING · 28. augustus 2023
Een locatie voor een fotoreportage is bepalend voor de hele sfeer van de reportage. Wij zochten de pareltjes in Nederland, de mooie straatjes die vanzelf al sfeer hebben, zelfs als het bewolkt is of regent. Bezoek de stadjes ook eens!

BLOGS AIM your WEDDING · 18. juli 2023
DEZE BLOG IS IN DE MAAK....kom later nog eens terug, of lees ondertussen mijn andere blogs.

Blog #34.  Rebelse bruiden gaan buiten de kaders
BLOGS AIM your WEDDING · 09. februari 2023
"Ga maar los met spetteren, leef je uit!" "Buiten de kaders gebeuren de mooiste dingen" "Dit is helemaal IK" Mijn rebelse bruiden aan het woord, ze weten precies wat ze willen, niet standaard, niet te lief en al helemaal niet te zoetsappig. Ik connect hier wel mee, inwendig ben ik ook wat rebels, al zie je dat in mijn kledingstijl niet terug, maar daar gaat het niet om, het gaat om de stoere bruiden die met lef hun identiteit laten zien, vol trots en power, want het zijn echte power vrouwen,...

Blog #33. Zwanger zijn en trouwen
BLOGS AIM your WEDDING · 09. januari 2023
Zwanger zijn en trouwen je kunt ervoor kiezen en laat die zwangerschapsglow jou als bruid maar extra stralen! Natuurlijk had deze bruid voor een bedrukt spijkerjasje gekozen, een stukje maatwerk. Lees en kijk snel verder.

Blog #32.  Wat draag je over je trouwjurk? Blog op Trouwplannen
Leveranciers trouwbranche · 16. december 2022
Lees de Blog over 'Wat trek ik aan over mijn trouwjurk?" op www.trouwplannen.nl

Blog #31.  Inspiratie voor je fotoreportage met de Shoot booster
30. november 2022
De trouwfotograaf vindt het erg fijn als jullie hebben nagedacht over de gewenste setting en poses voor de trouwshoot. Vaak is deze tijd erg beperkt en in de haast wordt snel, snel het jasje nog even op de rug gefotografeerd. Zonde van de investering en het complete plaatje, Hier een aantal voorbeelden om je op weg te helpen.

Blog #30.  Kennismaken met AIM your WEDDING
BLOGS AIM your WEDDING · 27. november 2022
Het gezicht achter AIM your WEDDING is er één, dat van mij, Sabrina. Nu laat ik mijzelf niet graag zien, maar wel alles wat ik met mijn penselen en verf creëer, misschien straks ook iets voor jou, ik gok een jasje, niet?

Blog #29.  Gepersonaliseerde kimono voor de bruid
BLOGS AIM your WEDDING · 22. november 2022
Een kimono voor de bruid maakt de bruidsgarderobe helemaal compleet. Dit speciale luxe gevoel in een gepersonaliseerde kimono is een extra fotomoment waard. Start de dag in silky satin.

Blog #28.  Waarom geen trouwsneakers of boots?
BLOGS AIM your WEDDING · 16. november 2022
Niet iedere bruid loopt comfortabel op pumps met hak, laten we eerlijk zijn. Je voeten kwellen met pijn en blaren behoort niet tot het 'lief zijn voor jezelf' verhaal. Dat kan dus ook anders én gepersonaliseerd. Lees verder...

Meer weergeven

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

Diensten

Verzendkosten

Betaalmogelijkheden

Levertermijn

Retourneren

 

 

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden