Blog #31# Inspiratie voor je fotoreportage met de Shoot booster
30. november 2022
De trouwfotograaf vindt het erg fijn als jullie hebben nagedacht over de gewenste setting en poses voor de trouwshoot. Vaak is deze tijd erg beperkt en in de haast wordt snel, snel het jasje nog even op de rug gefotografeerd. Zonde van de investering en het complete plaatje, Hier een aantal voorbeelden om je op weg te helpen.

Blog #30# Kennismaken met AIM your WEDDING
BLOGS AIM your WEDDING · 27. november 2022
Het gezicht achter AIM your WEDDING is er één, dat van mij, Sabrina. Nu laat ik mijzelf niet graag zien, maar wel alles wat ik met mijn penselen en verf creëer, misschien straks ook iets voor jou, ik gok een jasje, niet?

Blog #29#  Gepersonaliseerde kimono voor de bruid
BLOGS AIM your WEDDING · 22. november 2022
Een kimono voor de bruid maakt de bruidsgarderobe helemaal compleet. Dit speciale luxe gevoel in een gepersonaliseerde kimono is een extra fotomoment waard. Start de dag in silky satin.

Blog #19#  Waarom geen trouwsneakers?
BLOGS AIM your WEDDING · 16. november 2022
Niet iedere bruid loopt comfortabel op pumps met hak, laten we eerlijk zijn. Je voeten kwellen met pijn en blaren behoort niet tot het 'lief zijn voor jezelf' verhaal. Dat kan dus ook anders én gepersonaliseerd. Lees verder...

Blog #28#  Wat draag je over je trouwjurk?
BLOGS AIM your WEDDING · 14. november 2022
Een bruid die alles goed plant rondom haar trouwdag, die ene bijzondere dag in haar leven en zich een complete bruidsoutfit gunt, denkt twee keer na wat ze draagt over haar trouwjurk. Waarom dat een gepersonaliseerd jasje kan zijn leggen we uit in deze blog.

Blog #27# Tattoo Art op een jas
BLOGS AIM your WEDDING · 02. november 2022
Een beschildering op een jasje wordt vaak vergeleken met een tatoeage. Puur vanwege de beslissing hoe het design mag worden op je tweede huid voor een van de mooiste dagen van je leven. Maar laten we tattoo-achtige tekeningetjes ook toevoegen aan de mogelijkheden. Een korte blog die je kan inspireren.

Blog #13# Grote Bridesquads in customized jasjes
BLOGS AIM your WEDDING · 08. oktober 2022
Voor een bridal teamgevoel is het mooi als alle bruidsmeisjes een customized jasje dragen. In overleg komen we tot het beste design dat bij jullie past en met de impact die het uitstraalt zal deze bridesquad nog lang herinnerd blijven door iedereen. Deze accessoires voor de perfecte trouwdag worden vaak vergeten, maar zijn verrassend leuke eyecatchers. Lees de informatie in deze blog, maar bekijk ook heerlijk de real wedding trouwfoto's!

Blog #17#  10x Trouwen met bruidskind(eren)
BLOGS AIM your WEDDING · 08. oktober 2022
Er is niks leuker en liever dan een klein bruidsmeisje in een customized jasje dat stoer naast haar moeder staat. Iedereen smelt van deze aanblik en het meisje moest eens weten dat ze het gesprek van de dag was, het helemaal gemaakt heeft. Een mooie herinnering voor later en het jasje, dat wordt bewaard en gekoesterd als een dierbaar aandenken. 10 Voorbeelden van bruidskinderen, waaronder ook bruidsjonkers.

Blog #18. Een jasje kopen, waar moet je op letten?
Het proces · 06. augustus 2022
Welk jasje koop ik als ik hem wil laten customizen? Hier vind je de tips, zo moeilijk is het niet.

Blog #15. Flawless Weddings - Jerain
Leveranciers trouwbranche · 31. mei 2022
Trouwen vraagt veel voorbereidingen, budgetbewaking en organisatie. Om vrienden en familie ook te laten genieten op jullie trouwdag is een weddingplanner inschakelen wel erg aantrekkelijk. Jerain van Flawless Weddings legt het hier uit. Lees je mee?

Meer weergeven