BLOGS AIM your WEDDING

Blog #26.  Tien ideeën om te laten personaliseren
BLOGS AIM your WEDDING · 16. oktober 2021
Naast het customizen van bruidsjasjes kan AIM your WEDDING meer voor je betekenen. Niet alleen voor jezelf als aankomend bruid, maar ook voor je bruidsmeisjes, bruidsjonkers, cadeau voor de getuige of vriendin/zus die gaat trouwen etc. Lees graag mee in mijn blog.

Blog #23. Van grof idee naar persoonlijk design
BLOGS AIM your WEDDING · 12. mei 2021
Ben je benieuwd hoe het proces gaat van idee naar uiteindelijk design? Vooral voor prijspakketten platina en diamant is het zo verrassend dat het ontwerp een hele andere, meer persoonlijke wending kan krijgen. Laat ik kort uitleggen welke vragen ik stel om tot dé vertaling te komen voor jouw persoonlijke one-of-a-kind jasje. Hiermee kan jij ook alvast aan de slag, zodat je al een idee hebt wat helemaal JULLIE is en mag terug komen op jouw jasje.

Blog #17. Een jasje voor ieder type bruid, je meent het?!
BLOGS AIM your WEDDING · 26. maart 2021
Je zult verbaasd staan dat voor ieder type bruid een jasje te customizen is. Ik help je graag aan jouw droomjasje.

Blog #6.  Bedrukt spijkerjasje
BLOGS AIM your WEDDING · 26. maart 2021
Prin t on fabric Naast de dienst om jasjes te kunnen beschilderen, heb ik ook een tool ontwikkeld om spijkerjasjes te kunnen bedrukken. Professioneel dan wel, niet met folie en een pers, maar met speciale inkt die zorgt voor een perfecte uitstraling ook na diverse wasbeurten. Velen zien het verschil niet tussen bedrukt en beschilderd, een groot compliment! Waarom deze tool erbij? Bedrukte spijkerjasjes zijn snel te leveren als dat nodig is, minimaal 2 à 3 weken zijn nodig, hierdoor is mijn...

Blog #4. Vijf tips voor jouw unieke bruidsjasje
BLOGS AIM your WEDDING · 03. maart 2021
Wat is dat nou met die hype over customized jasjes voor bruiden? Laat mij het je uitleggen, de oorsprong, de uitvoering en wat kan je erop en ermee? Is het voor Bohobruiden, festival thema's, motor minded chicks? Nee, totaal niet, de combinatie van een stoer jasje met botanische beschildering maakt het een fashionable feminiene bruidsjasje en jouw trouwjurk gaat na de trouwdag de kast in, dit jasje blijft je omhullen als een dierbare vriend, vol herinneringen! Te leuk, laat je overtuigen!