BLOGS AIM your WEDDING

Blog #36. Shootlocaties, mooie pareltjes in Nederland
BLOGS AIM your WEDDING · 28. augustus 2023
Een locatie voor een fotoreportage is bepalend voor de hele sfeer van de reportage. Wij zochten de pareltjes in Nederland, de mooie straatjes die vanzelf al sfeer hebben, zelfs als het bewolkt is of regent. Bezoek de stadjes ook eens!

BLOGS AIM your WEDDING · 18. juli 2023
DEZE BLOG IS IN DE MAAK....kom later nog eens terug, of lees ondertussen mijn andere blogs.

Blog #34.  Rebelse bruiden gaan buiten de kaders
BLOGS AIM your WEDDING · 09. februari 2023
"Ga maar los met spetteren, leef je uit!" "Buiten de kaders gebeuren de mooiste dingen" "Dit is helemaal IK" Mijn rebelse bruiden aan het woord, ze weten precies wat ze willen, niet standaard, niet te lief en al helemaal niet te zoetsappig. Ik connect hier wel mee, inwendig ben ik ook wat rebels, al zie je dat in mijn kledingstijl niet terug, maar daar gaat het niet om, het gaat om de stoere bruiden die met lef hun identiteit laten zien, vol trots en power, want het zijn echte power vrouwen,...

Blog #33. Zwanger zijn en trouwen
BLOGS AIM your WEDDING · 09. januari 2023
Zwanger zijn en trouwen je kunt ervoor kiezen en laat die zwangerschapsglow jou als bruid maar extra stralen! Natuurlijk had deze bruid voor een bedrukt spijkerjasje gekozen, een stukje maatwerk. Lees en kijk snel verder.

Blog #30.  Kennismaken met AIM your WEDDING
BLOGS AIM your WEDDING · 27. november 2022
Het gezicht achter AIM your WEDDING is er één, dat van mij, Sabrina. Nu laat ik mijzelf niet graag zien, maar wel alles wat ik met mijn penselen en verf creëer, misschien straks ook iets voor jou, ik gok een jasje, niet?

Blog #29.  Gepersonaliseerde kimono voor de bruid
BLOGS AIM your WEDDING · 22. november 2022
Een kimono voor de bruid maakt de bruidsgarderobe helemaal compleet. Dit speciale luxe gevoel in een gepersonaliseerde kimono is een extra fotomoment waard. Start de dag in silky satin.

Blog #28.  Waarom geen trouwsneakers of boots?
BLOGS AIM your WEDDING · 16. november 2022
Niet iedere bruid loopt comfortabel op pumps met hak, laten we eerlijk zijn. Je voeten kwellen met pijn en blaren behoort niet tot het 'lief zijn voor jezelf' verhaal. Dat kan dus ook anders én gepersonaliseerd. Lees verder...

Blog #27.  Wat draag je over je trouwjurk?
BLOGS AIM your WEDDING · 14. november 2022
Een bruid die alles goed plant rondom haar trouwdag, die ene bijzondere dag in haar leven en zich een complete bruidsoutfit gunt, denkt twee keer na wat ze draagt over haar trouwjurk. Waarom dat een gepersonaliseerd jasje kan zijn leggen we uit in deze blog.

Blog #26. Tattoo Art op een jas
BLOGS AIM your WEDDING · 02. november 2022
Een beschildering op een jasje wordt vaak vergeleken met een tatoeage. Puur vanwege de beslissing hoe het design mag worden op je tweede huid voor een van de mooiste dagen van je leven. Maar laten we tattoo-achtige tekeningetjes ook toevoegen aan de mogelijkheden. Een korte blog die je kan inspireren.

Blog #25. Grote Bridesquads in customized jasjes
BLOGS AIM your WEDDING · 08. oktober 2022
Voor een bridal teamgevoel is het mooi als alle bruidsmeisjes een customized jasje dragen. In overleg komen we tot het beste design dat bij jullie past en met de impact die het uitstraalt zal deze bridesquad nog lang herinnerd blijven door iedereen. Deze accessoires voor de perfecte trouwdag worden vaak vergeten, maar zijn verrassend leuke eyecatchers. Lees de informatie in deze blog, maar bekijk ook heerlijk de real wedding trouwfoto's!

Meer weergeven

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

Diensten

Verzendkosten

Betaalmogelijkheden

Levertermijn

Retourneren

 

 

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden