BLOGS AIM your WEDDING

Blog #43. Gekleurde bruidsjasjes, echt genieten!
BLOGS AIM your WEDDING · 02. april 2024
Met een gekleurd jasje geef je al meteen een stukje persoonlijkheid mee aan je uitstraling. In deze blog benadrukken we dat je lekker voor kleur mag kiezen, want dat kan deze wereld wel een beetje gebruiken!

Blog #43. Bruiloft outfit: Jasjes voor koud of nat weer
BLOGS AIM your WEDDING · 01. april 2024
Bruisjasje? Een slecht weer scenario hoopt niemand op haar trouwdag. Het zal vast overwaaien, maar neem wel je maatregelen! Lees hier hoe je dat origineel en met een persoonlijke touch kunt doen.

Blog #42. Beschilderde (Trouw)schoenen voor een Persoonlijke Touch
BLOGS AIM your WEDDING · 25. maart 2024
Ontdek unieke bruidsschoenen met een persoonlijke touch! Van pumps tot sneakers, deze beschilderde stappers bieden veelzijdigheid en exclusiviteit. Bloemen, tekst of lijntekeningen voegen een persoonlijke flair toe. Een investering in stijl die niet beperkt blijft tot de trouwdag maar een blijvende herinnering wordt.

Blog 41#. De eigenwijs persoonlijke touch aan je bruidsoutfit
BLOGS AIM your WEDDING · 22. februari 2024
Maak het verschil met een bedrukt spijkerjasje met persoonlijke details. Je zult je fijn jezelf voelen en stralen als bijzondere bruid.

Blog #40. Spatten? Een spijkerjasje met pit voor de bruid met lef.
BLOGS AIM your WEDDING · 09. januari 2024
Ontdek een gedurfde trouwtrend: bedrukte spijkerjasjes voor bruiden met lef! Kies voor spatten en bloemen of personaliseer met quotes en je nieuwe achternaam. Combineer stoer en elegant. Zie het in deze blog.

Blog #39. Unfinished jasje voor bruid krijgt persoonlijkheid
BLOGS AIM your WEDDING · 29. december 2023
Ontdek de betovering van beschilderde bruidsjasjes, waarbij de bloemen al prachtig zijn geschilderd, maar de bruid haar eigen tekst kan kiezen. Sabine koos voor 'Blessed' met persoonlijke details, waardoor het jasje een unieke en emotionele touch kreeg. Het 'unfinished' concept biedt bruiden de kans om actief deel te nemen aan het creatieve proces, waardoor hun trouwoutfit een persoonlijke en betekenisvolle expressie wordt van hun liefdesverhaal.

Handbeschilderde jasjes voor bruiden. Stijlvolle, stoere eyecatchers
BLOGS AIM your WEDDING · 27. december 2023
Ontdek de magie van handbeschilderde bruidsjasjes waar kunst, kwaliteit en individualiteit samensmelten. Van bloemenpracht tot betekenisvolle tekst, deze eyecatchers zijn unieke expressies van jouw stijl op de trouwdag. Elk jasje, een draagbaar kunstwerk, belooft bewondering als de ultieme eyecatcher. Een onvergetelijke bruidslook die op het lijf geschreven kan zijn, ontdek het hier.

Moderne bruidsuitstraling: Customized Spijkerjasjes voor bruiden met lef
BLOGS AIM your WEDDING · 27. december 2023
Stap uit de traditionele trouwmode en omarm een gedurfde, persoonlijke bridal look met onze bedrukte customized spijkerjasjes! In deze blog ontdek je hoe deze eigentijdse denim accessoires bruiden met lef de kans geven om hun authenticiteit te laten stralen op de grote dag. Van stoere personalisatie met krachtige quotes en opvallende bloemmotieven tot een edgy kleurenpalet dat verder gaat dan traditioneel denimblauw – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Blog 37#. Stralend de trouwdag beginnen in gepersonaliseerde kimono
BLOGS AIM your WEDDING · 10. november 2023
Een bedrukte satijnen kimono voegt een onmiskenbare meerwaarde toe aan de bruidservaring. Het zelf samenstellen heeft grote voordelen en veel is mogelijk, Laat je informeren in deze blog.

Blog #36. Shootlocaties, mooie pareltjes in Nederland
BLOGS AIM your WEDDING · 28. augustus 2023
Een locatie voor een fotoreportage is bepalend voor de hele sfeer van de reportage. Wij zochten de pareltjes in Nederland, de mooie straatjes die vanzelf al sfeer hebben, zelfs als het bewolkt is of regent. Bezoek de stadjes ook eens!

Meer weergeven

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden