RETOURNEREN

Bedankt voor je aankoop bij AIM your WEDDING. Mocht je om wat voor reden dan ook niet helemaal blij zijn met je aankoop, dan geldt het volgende.

 

Helaas is het niet mogelijk om bedrukte of beschilderde items te retourneren. De wettelijke bedenktijd is niet van toepassing op de aankoop van onze producten. Ze zijn meestal in opdracht voor je gemaakt of aangepast. Ook webshopitems kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Ze zijn met zorg gemaakt en dit willen we waarborgen voor iedere klant.

 

Je hebt altijd de mogelijkheid om een product uit de webshop van te voren te komen passen, dit geldt ook voor een blanco jasje of kimono. Op afspraak is dit te regelen bij voorkeur buiten de weekenden. 

 

Na ontvangst van een gekocht product bij AIM your WEDDING is de koop definitief.

 

We hopen dat je dit begrijpt. Mocht je hierover een vraag hebben dan kan je mailen naar aimyourwedding@gmail.com.

 

Aanbetaling

Heb je een aanbetaling gedaan en wil je toch afzien van de opdracht, dan heb je aanspraak op restitutie na aftrek van de gemaakte ontwerpkosten. Dit is per opdracht verschillend. Het bedrag dat wordt ingehouden blijft een korting op een volgend product (ter waarde van >€197) mocht je later toch een bestelling willen plaatsen. Wel zo fair.

 

Natuurlijk hopen wij van harte dat je heel blij bent met je unieke stuk en het met heel veel plezier zult dragen!

 

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden