Over de artiest


 

Hey there,    

 

Ik ben Sabrina, fijn dat je mijn website hebt gevonden, er gaat een wereld voor je open!

Kostte het je moeite om AIM your WEDDING te vinden? Je wordt beloond met alles wat vanuit passie en bevlogenheid gecreëerd is in de afgelopen 4 jaar voor al meer dan 200 bruiden! 

 

Jij bent vast die ene bruid-to-be die zich wilt onderscheiden met een keer wat anders dan anders, toe aan een nieuwe bridal look? Geen prinsessenbruid, maar een bruid met een wild bohemian soul die bewust kiest voor een edgy randje, festival of boho stijl! We gaan de tradities eens opschudden, heb je er ook zin in om dat te doen, kom ontdek dan deze website. Met vele linkjes naar allerlei pagina's valt er veel te zien, het makkelijkst op de laptop/desktop, want het is te groots bijna voor op je mobiel! 

Ga er voor zitten, want de mogelijkheden zijn groter dan je denkt, maar je moet het wel eerst ontdekken!

 

Neem een dampende kop thee of cappuccino met een lekker stuk chocola en pak wat me-time, gun dit jezelf!

 

                                                                                                                                    -XOX-  Sabrina

 

Oke, nog iets meer achtergondinfo

Wil je weten wie er achter die creatieve geest schuil gaat, ga dan maar even zitten! ;-)

De creativiteit zat er altijd al in en de eerste tekst die ik op iets schilderde was op een spiegel, die nog in de eetkamer hangt. Er volgden muren, deuren en toen een hele tijd niets. Ik was hobbymatig actief met kleding naaien, volgde de ENDAID cursus patroontekenen en deed van alles en nog wat.  Ik werkte 10 jaar als Research analist op het UMC (toen AZU), oplossingen maken, pipeteren, immuuntechnogie (ELISA techniek), celkweek, celmigratie....op een gegeven moment gaf het mij geen voldoening meer.  Ik liet het gaan, kreeg drie prachtige kinderen en werkte daarna op de klantenservice op het hoofdkantoor van River Woods, Ko & Flo kinderkleding en als Office medewerker bij Hill's Pet Nutrition. En ik wilde steeds iets voor mijzelf....iets met kleding? Iets met gezonde voeding? 

 

Waarom dan jasjes voor bruiden?

Schilderen op een canvas trekt mij niet, ik wil het het liefst schilderen op een kledingstuk gecombineerd met praktisch, innovatief en emotie kom je snel op een jasje voor de bruid! Laat jouw jasje mijn canvas zijn!

Voor mij is het plaatje compleet als ik in mijn inbox een aantal foto's ontvang van de bruid in jasje op haar mooiste dag van haar leven. Dan prijs ik mij zo dankbaar dat ik heb mogen bijdragen aan dit plaatje.

 

 

Sinds een jaar ben ik fulltime ondernemer met al zijn facetten. Om te blijven groeien komt er meer bij kijken dan alleen schilderen. Het is 50% schilderen en 50% ontwerpen, website onderhouden, contacten onderhouden etc etc. Maar o wat geniet ik ervan, mijn passie gevonden, een volle agenda en ziels gelukkig! Dat moet van de jasjes afstralen, is het niet?

 

Wil je nog een guilty pleasure weten dan is dat toch wel chocola, heerlijk met hazelnoot en over hazelnoot gesproken, alles met hazelnoot is heerlijk, hazelnootschuimgebak, hazelnootijs....!

 

Ik stop maar snel om over lekker eten te praten, want ik krijg er zin in!

 

Je hebt het helemaal gelezen tot zo ver, wow dank je wel voor de aandacht. Ik geef de aandacht graag terug in de vorm van jouw jasje customizen op een persoonlijke, betrokken manier, want zo ben ik!

 

Let's customize Together!

 

Dankbaar voor reviews en ik herken mij er helemaal in!


. creatie creëren, vervaardigen van een uniek kledingstuk, leren jasje voor de bruid of suède suede of een imitatie leren jasje vegan noemen ze het ook. Prijs, lagere prijs voor bedrukt jasje ook voor bruidsmeisjes volwassen of kleine kinderen, bruidskinderen in spijkerjasje stelen de show, oogappels,  getuige en bruidegom. weddingplanner trouwfotograaf vele mogelijkheden speciaal voor jou gemaakt, uniek voor het leven en dragen op je honeymoon een daarna. Geweldige reviews goede commentaren speciale berichten e-mail sturen contact leggen iets speciaals voor jezelf gun het jezelf. Sexy stoer edgy rock rocking rock that wedding  sex verras je gasten