WEBSHOP

De webshop is klein,  de dienst groot, de impact nog groter

 

AIM your WEDDING levert vooral maatwerk, maar je kunt geluk hebben en een perfect jasje scoren!

Hij is verder te personaliseren naar wens, onder de kraag, manchet, voorzijde etc.

 

 

bruidsmeisjes naast de bruid zijn goud waard
Fotocredits: Fotografie Marjolijn Eggens, Organisatie: Mijn Weddingplanner


ALLE GRATIS E-BOOKS

Vraag deze giveaways vandaag nog aan met onderstaand formulier en versterk jouw bridal looks!

Toelichting op de routes binnen AIM your WEDDING

flow en route binnen aim your wedding naar perfecte trouwjasje op diverse manieren in prijsklassen

BRUIDSMODEZAKEN

Wist je dat ik een samenwerking heb met vele mooie bruidsmodezaken in Nederland, België en Zweden? Hier hangen een klein aantal jasjes om te passen en om kennis te maken met de customized trouwjasjes en soms ook kimono's.


CUSTOMIZED TROUWJASJES

Google houdt van veel tekst, goed voor je vindbaarheid, dus hier komt een grote dosis tekst met zoekwoorden! Ik ben er maar eerlijk over.

De trend om een trouwjasje te dragen op je trouwjurk in Nederland en België is groeiende en dat is niet zo gek. De moderne bruid wilt de mooiste versie van haarzelf laten zien en dat stopt niet bij de trouwjurk en accessoires. Die verwacht men wel, wat niet verwacht wordt is een hip jasje en al helemaal niet dat hij beschilderd is met persoonlijke wensen. Een beschilderd jasje, van leer of spijkerstof of een bedrukt spijkerjasje, het kan allemaal voor de bruid van nu. 

 

Bloemen op de rug precies zoals ze in het boeket zitten en in de styling gebruikt gaan worden. Een quote of Mrs+ nieuwe naam op de rug, soms met een trouwdatum erbij of de GPS-coördinaten van de plek van ontmoeting of waar je ten huwelijk bent gevraagd. Initialen van eventuele kinderen of kleine symbooltjes. Het kan het trouwjasje zo'n persoonlijke lading en waarde geven daar sta je nu nog niet bij stil. 

 

Een bloem, vlinder, vogeltje of hartje dat symbool staat voor een overleden persoon die er ook bij had moeten zijn. Dat soort dingen maakt de beleving in keuzes maken bijna alsof het een tatoeage betreft. Zorgvuldig overwogen zodat jouw buitenkantje klopt met jouw binnenkant. Ik noem dit soort jasjes een Love story jasje, met elementen uit jullie beider leven, van roots tot hobby's, van lievelingsplek tot jullie passie voor iets, alles kan vertaald worden naar een zeer persoonlijk ontwerp voor op dat enige echte trouwjasje, spijkerjasje of leren jasje.

 

Het is ook een trouwjasje voor jouw mooiste dag in jullie leven en dan mag je uitpakken en er het mooiste uithalen. De trouwjurk gaat daarna de kast weer in, maar jouw jasje wordt aan de kapstok gehangen en gaat zo weer aan op een jurkje of broek! Dat is het leuke van een customized trouwjasje, je hebt er nog jaren plezier van en je zult nog lang opmerkingen krijgen en dat is geweldig leuk! Je blijft je er speciaal in voelen. Een herinnering en aandenken waar je van blijft genieten nog ver na de trouwdag!

 

Deze bijna onmisbare toevoeging van dit stukje comfort en zekerheid in ons klimaat zal je koesteren bij kil weer en je zult erin stralen als toch het zonnetje straalt, want vele bruiden dragen hem voor de geweldige foto's toch,  ook al is het te warm. Even die mooie stoere foto laten maken voor in het trouwalbum voor later. Kijk mama in haar stoere jackje!

 

Overtuigen hoef ik je niet met woorden, ik schrijf ze om mijn vindbaarheid op Google te verhogen ;-), de trouwfoto's van vele bruiden in een customized jasje spreken voor zich. De zelfverzekerdheid, het zich heel speciaal en op hun gemak voelen straalt van de foto's af, heerlijk, mijn benzine! Hierop werk ik als kunstenaar, een groot woord, het beste. Op het enthousiasme van de bruiden waaraan ik een jasje heb mogen geven.

 

Ik geef veel van mijn liefde in het product en daarmee een stukje liefde door. De vergoeding is een ruilmiddel voor mijn tijd en waarde en daarmee blijft het leuk om dit voor nog meer bruiden te mogen doen. Ieder compliment is fijn te horen, iedere aanwijzing maakt ruimte voor groei. Geef mij kritiek en ik doe er wat mee. Zelfkritiek is er voldoende en dat is goed om mijzelf scherp te houden en jou als moderne bruid steeds meer waarde te kunnen geven. 

 

Zal Google nu tevreden zijn met alle zoekwoorden omtrent trouwen, bruiden en customized trouwjasjes?

Mij lijkt het voldoende. Vraag lekker de e-books aan, het zijn eerder e-magazines vol inspiratie over trouwjasjes in al hun materialen en vormen en verdiep je erin, dan sta ik straks klaar om ook voor jou een ware eyecatcher te maken!

 

Let's customize together!