BESCHILDERD JASJE BRUID

your wedding jacket voor de perfecte bruid met trouwvoorbereidingen op orde, flabbergasted bruid
Fotocredits: Renate Smit Photography

Bij AIM your WEDDING krijg je alle aandacht en toewijding. We proberen met een beschilderd jasje jullie love story te laten weerspiegelen. Welke bloemen, figuren, tekst, symbolen en kleuren passen bij jou?

Het is een ontdekkingstocht met een geweldig persoonlijk resultaat.

 

De stola's, vestjes en sjaals laten we voor wat het is,

we schudden de tradities eens lekker op en gaan voor een moderne, stoere uitstraling voor jou!

 

Maak hier je keuze of je voor een leren (imitatie) of spijkerjasje kiest of lees eerst verder.

KEUZE MAKEN IN INFORMATIE

schilderen-op-jasje verf exclusieve bruidsmode bolero stola bridal look
spijkerjasje schilderen pimpen bruiloft stoere boho bruid bohemian stijl trouwdag

Tijdens een vrijblijvend zoomgesprek van 30-45 minuten maken we kennis,

leg ik uit hoe het proces gaat en sparren we over jouw jasje met persoonlijke elementen.

Verrassende wendingen en unieke designs ontstaan op deze manier.

Hierna volgen schetsen met diverse prijzen.

SCHILDER PASSIE

Mijn penseel strijkt langzaam over het gladde leer. Ik volg de organische vormen van ieder bloemblad, trek de nerfjes erin en als ik een druppel water schilder, mijn beeldmerk, dan ben ik altijd weer verbaasd dat hij zo echt lijkt.

 

Mijn stijl is meestal natuurgetrouw en ik hou van kleine details. Zeker als ze betrekking hebben op jou/jullie leven.

 

Ik vind het een eer om jouw stukje persoonlijkheid te gaan vertalen.


STORY TELLING

bruid wordt bewonderd, coole bruid in love story wedding jacket trouwjasje met beschildering, toffe bruid trouwen met trouwplannen op orde
Foto: Carola Doornbos

 

Ik zie de bruid in gedachten voor mij, hoe ze haar aanstaande man flabbergasted laat zijn bij het showen van het jasje en de details. Dit lag niet in de lijn van zijn verwachtingen en jij koestert dit moment al lang, wat een leuke voorpret!

 

Hij zal lachen, geroerd zijn en je stoer vinden dat je dit draagt en alleen zonder zijn medeweten hebt kunnen regelen en vooral geheim hebt kunnen houden, het meest moeilijke, maar je deed het.

 

De gasten zullen spreken over de beschildering, het verhaal erachter herkennen, emoties komen los, zachtjes wordt gevoeld aan het geschilderde stukje kunst en men zal je bewonderen en het doorvertellen. 


FOTOWAARDIG IN EEN JASJE

buitentrouwfeest, buiten trouwen zomerse bruid maar het koude weer, jasje voor de fashion forward bruid.
Foto: Wat een Plaatje Fotografie

 

Jij bent gerust, het voelt buiten wat frisjes, typisch Nederland of België en daarom ben je blij dat je het jasje achter de hand hebt.

De fotograaf legt de beelden vast, wat waren jullie mooi en wat was je toch een fashion forward bruid. 

 

Het verhaal stopt niet, na de trouwdag hangt het jasje aan de kapstok of draag je het op jullie honeymoon.

 

Je draagt de herinnering aan jullie prachtige trouwdag letterlijk met je mee, hoe waardevol is dat?

oversized spijkerjack bestellen

REVIEWS


veel gestelde vragen trouwjas
extra informatie over geschilderde jasjes, beschilderde jasjes als trouwjasje voor de bruid
waar koop ik kort jasje voor bruid? bolero sjaal
informatie voor bruiden, bruiden die stoerder zijn

trouwjasje trouwvest jeansvest bruidsjasje stoere bruid classy bruid romantische bruid La nova bruidsmode

MOODBOARD

Het is heel fijn om een moodboard te gaan aanleggen, bijvoorbeeld op Pinterest. Overigens kan je AIM your WEDDING daar ook vinden, maar ook vele buitenlandse bruidskunstenaars. Verzamel alles wat je mooi lijkt op jouw jasje zo ontstaat vanzelf een goed beeld van wat je wensen zijn. Deel eventueel met mij jouw bord, dan spreken we het door.

moodboard maken voor bruiloft ideeën pinterest aim your wedding e-books gratis downloaden klachten

Naast de beschilderde leren jasjes kunnen ook beschilderde spijkerjasjes  een hele lovestory in zich hebben. Jullie Journey of Love leent zich voor een uniek design! Hetgeen wat jullie verbindt als stel is geweldig om te kunnen vangen in een ontwerp voor op een bruidsjasje. Zo krijgt een jasje een hele mooie lading die jullie samen vertegenwoordigt. De beleving die het vervolgens geeft bij gasten en allereerst jouw aanstaande is goud waard! Je kunt kiezen voor een bloem die ook voorkomt in het bruidsboeket. Ga je serieus investeren dan kan er veel worden 'gevangen' in het design. Van vlindertje of bloem denkende aan een overleden dierbare tot een hart, maan of ster met weer een andere betekenis. Maar ieder voorwerp van microfoon, gitaar of noem maar op kan geschilderd worden en ook alles wat te maken heeft met jullie droomstad, land of symbolen voor reizen of wat dan ook kan op jouw jasje komen. No limits! Ook de tekst kan eenvoudig Mrs + nieuwe achternaam zijn, een stukje van jullie love song of een mooie quote zijn. Onder de kraag kan de trouwdatum geschilderd worden, maar ook een koosnaam of iets anders. Bruiden zijn vaak geroerd als ze het jasje zien op de updatefoto die ik tussendoor stuur, maar zeker ook als ze het ontvangen. Dit geeft aan dat het niet zomaar een jasje is, maar echt een verhaal met zich mee draagt, dat maakt het zo mooi. Vergelijk de keuze voor het design als een fractie van de afweging voor een tatoeage, zo persoonlijk kan je het maken! Naast de rugbeschildering kunnen ook de mouwen beschilderd worden, het voorzakje, de tailleband en onder de kraag. Denk creatief of anders doe ik het voor je! Your wedding jacket of your perfect weddingjacket is kunst geschilderd op jouw favoriete jasje dat emoties losmaakt en de bruidegom doet stralen. je voelt je er zelfverzekerd in en het geeft zo'n boost op de trouwfoto's ! dit fashion item zorgt er voor dat jij echt een fashion forward bruid bent.

AIM YOUR WEDDING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Bezoek atelier:

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden