IN ZO'N BESCHILDERD JASJE BEN JE PAS ECHT EEN STOERE BRUID

your wedding jacket voor de perfecte bruid met trouwvoorbereidingen op orde, flabbergasted bruid
Je voelt je helemaal speciaal en alle ogen zijn op je gericht, kan je het aan? Fotocredits: Renate Smit Photography
jouw stijl voor bruidsjas

Misschien vinden (schoon)moeder en zussen jouw idee voor een jasje nog erg wennen, maar het draait om jou, jouw wens, jouw uitstraling in het jaar 2022! 

 

Bij AIM your WEDDING word je gehoord. We proberen een beschilderd jasje jouw love story te laten vertellen. Welke bloemen, figuren, tekst, symbolen en kleuren passen bij jou? Het is een ontdekkingstocht met een geweldig persoonlijk resultaat.

 

De stola's, vestjes en sjaals laten we voor wat het is en schudden de tradities eens wat op!

 

Maak hier je keuze of je voor een leren (imitatie) of spijkerjasje kiest, of lees eerst verder.

NAAR LEREN JASJE

een geschilderd leren jasje is prachtig voor een bruid met fashion skills

NAAR SPIJKERJASJE

een bruid die graag een spijkerjasje draagt heeft een vrije bohemian soul

SCHILDER PASSIE

Mijn penseel strijkt langzaam over het gladde leer. Ik volg de organische vormen van ieder bloemblad, trek de nerfjes erin en als ik een druppel water schilder, mijn beeldmerk, dan ben ik altijd weer verbaasd dat hij zo echt lijkt.

 

Mijn stijl is meestal natuurgetrouw en ik hou van kleine details. Een bijtje, vlindertje...er zit veel tijd in, dus niet altijd komt het ervan, maar genieten blijft het steeds weer.


bruid wordt bewonderd, coole bruid in love story wedding jacket trouwjasje met beschildering, toffe bruid trouwen met trouwplannen op orde
DE bruidegom is blij verrast. Hij weet nog niet wat onder de kraag staat...Foto: Carola Doornbos

 

Ik zie de bruid in gedachten voor mij, hoe ze haar aanstaande man flabbergasted laat zijn bij het showen van het jasje, dit lag niet in de lijn van zijn verwachtingen.

 

Hij zal lachen, geroerd zijn en je stoer vinden dat je dit draagt en alleen zonder zijn medeweten hebt kunnen regelen en geheim hebt kunnen houden het meest moeilijke, maar

een geheimpje voor de bruidegom

De gasten zullen spreken over de beschildering, het verhaal erachter beamen en zelfs herkennen, emoties komen los, zachtjes wordt gevoeld aan de geschilderde bloemen en men zal je bewonderen en het doorvertellen. 


buitentrouwfeest, buiten trouwen zomerse bruid maar het koude weer, jasje voor de fashion forward bruid.
Buiten dineren en feesten, ben je voorbereid? Foto: Wat een Plaatje Fotografie

 

Je bent gerust, het voelt buiten wat frisjes, typisch Nederland of België en daarom ben je blij dat je het jasje achter de hand hebt.

De fotograaf legt de beelden vast, wat waren jullie mooi en wat was je toch een fashion forward bruid.

 

 

 

Het verhaal stopt niet, na de trouwdag hangt het jasje aan de kapstok of draag je het op jullie honeymoon.

herinneringen trouwdag vasthouden met een beschilderd  trouwjasje gaat dat perfect

Je draagt de herinnering aan jullie prachtige trouwdag letterlijk met je mee, hoe waardevol is dat?

oversized spijkerjack bestellen
Het trouwjasje gaat mee op honeymoon

kies voor jezelf

Een bruid zei mij dit laatst, alle aandacht ging naar de organisatie en de kleding van de kinderen, nu eens iets voor haarzelf...

IK KIES VOOR EEN LEREN JASJE

schilderen-op-jasj-verf

IK KIES VOOR EEN SPIJKERJASJE

spijkerjasje schilderen pimpen bruilof


veel gestelde vragen trouwjas

KENNISMAKING

Als ik jou een beetje leer kennen in een zoom gesprek, telefonisch of via de mail, kan ik vaak aanvoelen welke stijl bij jullie past. Onze mailwisselingen zullen vervolgens net zo vaak zijn als nodig is.

 

Je krijgt tijdens het proces updates en je kunt altijd sturing geven. Bij het reserveren van je agenda spot hoef je zelfs nog niet eens te weten wat jouw wensen precies zijn. Daar komen wij in de loop van de tijd achter. Ik geef kooptips en inspiratie

 

Hieronder vind je meer informatie, interessante blogs, de link naar het gratis e-book en meer.

ZOVEEL MEER INFORMATIE

extra informatie over geschilderde jasjes, beschilderde jasjes als trouwjasje voor de bruid

KOOPTIPS

WAT EEN INSPIRATIE

informatie voor bruiden, bruiden die stoerder zijn

VERSCHILLENDE TYPE BRUIDEN

verschillende type bruiden met jasje in hun stijl

MOODBOARD

Trouwen doe je maar één keer, daar ga je vanuit, en dan wil je er op je best uitzien, zoals jij bent en niet zoals de magazines je tonen. Als jij normaal ook een leren of spijkerjasje draagt, waarom dan niet op je trouwdag? Geen blanco jasje, maar echt een waar een kunstwerk van gemaakt is.

 

Waarom zal je ook nog eens kou lijden als de weergoden even niet mee zitten?  Het zal wennen zijn voor ouders en tuttige vriendinnen, maar geloof mij ze zullen dol enthousiast zijn als ze jou zien stralen in een persoonlijk jasje.

moodboard maken voor bruiloft ideeën
Je kunt ook een moodboard maken vol inspiratie-ideeën. Maak hem op Pinterest, wel zo handig. AIM your WEDDING vind je daar ook!

Je merkt bruidsjasje of trouwjasje haal ik bewust door elkaar. Het is goed voor de vindbaarheid op google, laat ik het maar eerlijk toegeven! Naast de beschilderde leren jasjes kunnen ook beschilderde spijkerjasjes  een hele lovestory in zich hebben. Jullie Journey of Love leent zich voor een uniek design! Hetgeen wat jullie verbindt als stel is geweldig om te kunnen vangen in een ontwerp voor op een bruidsjasje. Zo krijgt een jasje een hele mooie lading die jullie samen vertegenwoordigt. De beleving die het vervolgens geeft bij gasten en allereerst jouw aanstaande is goud waard! Je kunt kiezen voor een bloem die ook voorkomt in het bruidsboeket. Ga je serieus investeren dan kan er veel worden 'gevangen' in het design. Van vlindertje of bloem denkende aan een overleden dierbare tot een hart, maan of ster met weer een andere betekenis. Maar ieder voorwerp van microfoon, gitaar of noem maar op kan geschilderd worden en ook alles wat te maken heeft met jullie droomstad, land of symbolen voor reizen of wat dan ook kan op jouw jasje komen. No limits! Ook de tekst kan eenvoudig Mrs + nieuwe achternaam zijn, een stukje van jullie love song of een mooie quote zijn. Onder de kraag kan de trouwdatum geschilderd worden, maar ook een koosnaam of iets anders. Bruiden zijn vaak geroerd als ze het jasje zien op de updatefoto die ik tussendoor stuur, maar zeker ook als ze het ontvangen. Dit geeft aan dat het niet zomaar een jasje is, maar echt een verhaal met zich mee draagt, dat maakt het zo mooi. Vergelijk de keuze voor het design als een fractie van de afweging voor een tatoeage, zo persoonlijk kan je het maken! Naast de rugbeschildering kunnen ook de mouwen beschilderd worden, het voorzakje, de tailleband en onder de kraag. Denk creatief of anders doe ik het voor je! Your wedding jacket of your perfect weddingjacket is kunst geschilderd op jouw favoriete jasje dat emoties losmaakt en de bruidegom doet stralen. je voelt je er zelfverzekerd in en het geeft zo'n boost op de trouwfoto's ! dit fashion item zorgt er voor dat jij echt een fashion forward bruid bent.