BESCHILDERD LEREN JASJE BRUID

ook faux leer, suède, metallic gecoat

your wedding jacket voor de perfecte bruid met trouwvoorbereidingen op orde, flabbergasted bruid
Fotocredits: Renate Smit Photography

Bij AIM your WEDDING krijg je alle aandacht en toewijding. We proberen met een beschilderd jasje jullie love story te laten weerspiegelen. Welke bloemen, figuren, tekst, symbolen en kleuren passen bij jou?

Het is een ontdekkingstocht met een geweldig persoonlijk resultaat.

 

De stola's, vestjes en sjaals laten we voor wat het is,

we schudden de tradities eens lekker op en gaan voor een moderne, stoere uitstraling voor jou!

Wat zal je vol trots rondlopen van auto naar locatie, tijdens de fotoshoot, op het trouwfeest en op jullie honeymoon.

 

INFORMATIE IN e-BOOK

Dit e-book, liever gezegd e-magazine staat boordevol mooie trouwfoto's van echte bruiden en hun love story's. Ook vind je vele ideeën rondom de mogelijkheden en de plaatsen voor trouwdatum, initialen en het verder personaliseren.

schilderen-op-jasje verf exclusieve bruidsmode bolero stola bridal look
Foto: Hadassah fotografeert
spijkerjasje schilderen pimpen bruiloft stoere boho bruid bohemian stijl trouwdag
Foto: Jill's Photography

Kriebelt het al en wil je graag weten of jouw idee mogelijk is of wil je wel een jasje, maar weet je juist nog niet wat je er precies op wilt, leg in alle gevallen contact voor verrassende ideeën en een vertrouwd gevoel. Bovendien de agenda loopt snel vol in het trouwseizoen, de wachttijden kunnen tot 6 maanden oplopen, met een reservering ben je verzekerd van mijn tijd voor jouw jasje.

Tijdens een vrijblijvend zoomgesprek van 30-45 minuten maken we kennis,

leg ik uit hoe het proces gaat en sparren we over jouw jasje met persoonlijke elementen.

Verrassende wendingen en unieke designs ontstaan op deze manier.

Hierna volgen schetsen met diverse prijzen.

SCHILDER PASSIE

Mijn penseel strijkt langzaam over het gladde leer. Ik volg de organische vormen van ieder bloemblad, trek de nerfjes erin en als ik een druppel water schilder, mijn beeldmerk, dan ben ik altijd weer verbaasd dat hij zo echt lijkt.

 

Mijn stijl is meestal natuurgetrouw en ik hou van kleine details. Zeker als ze betrekking hebben op jou/jullie leven.

 

Ik vind het een eer om jouw stukje persoonlijkheid te gaan vertalen.


REVIEWS


veel gestelde vragen trouwjas
extra informatie over geschilderde jasjes, beschilderde jasjes als trouwjasje voor de bruid
waar koop ik kort jasje voor bruid? bolero sjaal
informatie voor bruiden, bruiden die stoerder zijn

MOODBOARD

Het is heel fijn om een moodboard te gaan aanleggen, bijvoorbeeld op Pinterest. Overigens kan je AIM your WEDDING daar ook vinden, maar ook vele buitenlandse bruidskunstenaars. Verzamel alles wat je mooi lijkt op jouw jasje zo ontstaat vanzelf een goed beeld van wat je wensen zijn. Deel eventueel met mij jouw bord, dan spreken we het door.

moodboard maken voor bruiloft ideeën pinterest aim your wedding e-books gratis downloaden klachten

Naast de beschilderde leren jasjes kunnen ook beschilderde spijkerjasjes  een hele lovestory in zich hebben. Jullie Journey of Love leent zich voor een uniek design! Hetgeen wat jullie verbindt als stel is geweldig om te kunnen vangen in een ontwerp voor op een bruidsjasje. Zo krijgt een jasje een hele mooie lading die jullie samen vertegenwoordigt. De beleving die het vervolgens geeft bij gasten en allereerst jouw aanstaande is goud waard! Je kunt kiezen voor een bloem die ook voorkomt in het bruidsboeket. Ga je serieus investeren dan kan er veel worden 'gevangen' in het design. Van vlindertje of bloem denkende aan een overleden dierbare tot een hart, maan of ster met weer een andere betekenis. Maar ieder voorwerp van microfoon, gitaar of noem maar op kan geschilderd worden en ook alles wat te maken heeft met jullie droomstad, land of symbolen voor reizen of wat dan ook kan op jouw jasje komen. No limits! Ook de tekst kan eenvoudig Mrs + nieuwe achternaam zijn, een stukje van jullie love song of een mooie quote zijn. Onder de kraag kan de trouwdatum geschilderd worden, maar ook een koosnaam of iets anders. Bruiden zijn vaak geroerd als ze het jasje zien op de updatefoto die ik tussendoor stuur, maar zeker ook als ze het ontvangen. Dit geeft aan dat het niet zomaar een jasje is, maar echt een verhaal met zich mee draagt, dat maakt het zo mooi. Vergelijk de keuze voor het design als een fractie van de afweging voor een tatoeage, zo persoonlijk kan je het maken! Naast de rugbeschildering kunnen ook de mouwen beschilderd worden, het voorzakje, de tailleband en onder de kraag. Denk creatief of anders doe ik het voor je! Your wedding jacket of your perfect weddingjacket is kunst geschilderd op jouw favoriete jasje dat emoties losmaakt en de bruidegom doet stralen. je voelt je er zelfverzekerd in en het geeft zo'n boost op de trouwfoto's ! dit fashion item zorgt er voor dat jij echt een fashion forward bruid bent.

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden