KUNST OP JOUW JASJE

Beschilderd (imitatie) leer, suède of denim

oma herdenken, overleden dierbaren met symbolen op bikerjack
Foto: Wat een plaatje

Voor de bruiden zoekende naar de meest persoonlijke bruidsaccessoire:

Jullie verhaal, jullie Lovestory is uniek, jullie identiteit is one-of-a-kind en een bruiloft is de perfecte gelegenheid om dit te laten zien.

 

Je zult indruk maken door jezelf te zijn, je zult de herinnering vasthouden door jezelf te blijven.

 

 

Laat mij de vertaalslag maken op een jasje voor het leven.


Eerst oriënteren met een e-book

 

Deze investering voelt spannend, oriënteer je daarom eerst met 

het dikke, glossy e-book of leg direct contact, zodat je vandaag nog weet wat je kunt verwachten en wat mogelijk is.

 

Download het e-book, zeg gerust e-magazine hier .

Zoom gesprek

Beschilderd jasje met het mooiste levensverhaal trouwjasje vrouw met lef
Foto: Eye-flash Photography

 

Die persoonlijke bridal look op een trouwjasje kunnen we kundig en vol overgave verzorgen met speciale leerverf. Deze verf hecht uiterst goed, zodat je nog jaren plezier zult hebben van jouw beschilderde jasje. Zo houd je de herinnering aan jullie grote dag levendig.

 

Na een intake gesprek of mailwisselingen verzamelen we jouw persoonlijke input combineren dit met jullie budget en een aantal passende voorstellen zullen volgen. 

 

Je hebt volledige inspraak, ook tijdens het schilderproces, wat al een geweldige beleving is om te volgen. 

leren jasje met levens verhaal bruid met pit
Foto: De Bruiloftsgasten

Investering

Vaak krijgen we de vraag wat de kosten zijn. Dit is lastig te zeggen, want de investering is afhankelijk van de hoeveelheid werk. Hoe meer bloemen of iets anders hoe hoger de investering, maar laat je hier niet door afschrikken, want het jasje draag je jaren door, het hoort helemaal bij jou als geen ander jasje en deze kans gun je je waarschijnlijk één keer in je leven. Laten we eerst diverse voorstellen opstellen in verschillende prijsklassen. Zie hier meer over prijzen.

CONTACT

last minute bruid snel jasje scoren in webshop

Heb je niet veel tijd meer neem dan een kijkje in de webshop, daar vind je een klein aantal jasjes, die verder te personaliseren/veranderen zijn.

schilderen op leren jasje voor coole stoere bruid

tekst op mouw jasje, wie kan een jasje beschilderen?
Een mooie tekst op de mouw(en) maakt het nog gaver! Foto: Demi's Design fotografie
pakket ontvangen. ontroerde bruid
stoere bruid is ontroerd door trouwjas
positieve reacties op bruidsjasje

De trouwtrend van de laatste jaren

Beschilderde jasjes hebben rond 2014 hun intrede meer en meer gemaakt in de VS. Kim Kardashian en Kayne West trouwden en droegen even beiden een beschilderd leren jasje, zij met "Just", hij met "Married". Hierna zag je deze trend zich ontwikkelen in de trouwbranche. Een aantal grote artiesten schilderden de mooiste jasjes in die tijd. Veelal met pioenrozen en gekalligrafeerde tekst. De trouwfoto's waren waanzinnig daar in de woeste natuur. In 2017 werden in Nederland en België nauwelijks  jasjes beschilderd in de stijl die AIM your WEDDING heeft. Daar brachten wij verandering in door het groots aan te pakken! 

 

Onze stijl van bruidskunst

De stijl van Sabrina is met een duidelijke voorkeur voor details en botanische invloeden. Bloemen, takjes, fruit, bijtjes en meer krijgt allemaal een natuurgetrouwe look and feel. Natuurlijk is alles mogelijk als je geen bloemenliefde voelt. Er zijn al vossen-en hondenkoppen geschilderd, auto's, vogels, skulls en wat al niet meer? Dus je kunt alles op tafelleggen!

 

De eigen teksten van de bruid zijn te kiezen in talloze lettertypes, waardoor je de gehele stijl naar je hand kunt laten zetten. 

Niks is vast omlijnd, alles is naar eigen wens aan te dragen, zodat je een uitermate persoonlijk jasje kunt verwachten.  Zie jij het al voor je dat je het jasje toont aan jouw aanstaande nog voor de ceremonie? En dan vouw je na de ceremonie je kraag omhoog, want hieronder staat bijvoorbeeld Mrs met de nieuwe achternaam! 

 

 

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden