GRATIS e-book 'Beschilderde jasjes'

Om jou compleet te informeren en inspireren heb ik een kleurrijk e-book geschreven. Vol foto's van echte bruiden, de leukste ideetjes, love stories en met een lijst van de bruidswinkels waar ik mee samenwerk. 

 

DOWNLOAD HEM GRATIS

e-book handbeschilderd jasje voor de moderne bruid, een goede trouwvoorbereiding en geheim voor de aanstaande, verras hem en de gasten met originaliteit. Trouwvestje voor bruid met lef.

bruiden bereiden zich goed voor, checklist trouwen en checklist bruid voor complete bruidsoutfit, bruidsgaraderobe een jasje voor zekerheid voor bruidje. Beschilderde luxe voor bruid, zeer persoonlijk en authentiek handwerk, kunstschilder AIM your WEDDING

 

 

Wat vind je in het e-book?

 

 - waarom een jasje?

 - voordelen

 - ongelimiteerde mogelijkheden

- love stories van bruidsparen

- klantreviews

 - de prijzen

 - het proces

 - vele extra tips & ideeën

 

 

Mis je nog iets?

Laat het mij weten!

 

 

Vraag hem hier gratis aan

reviews van klanten die een beschilderd jasje hebben gekocht bij AIM your WEDDING voor de stijlvolle bruid die pit heeft. exclusieve bruidsmode uit BREDA

Wat krijg je?

Je ontvangt direct het >35 pagina's tellend e-book mét inhoudsopgave. Hierin vind je veel informatie én inspiratie waarmee jij kunt bepalen welk design het beste bij jou past. Talloze foto's van echte bruiden, zodat je een goed beeld krijgt.

 

Handbeschilderde designs kunnen jouw (vegan)leren- of spijkerjasje extra uitstraling geven en jou daarmee een unieke, moderne bruid maken! Je zult je stoer, zelfverzekerd en super hip voelen.

 

Waar gaat het over?

"Zo'n jasje is echt niks voor een bruid...." ik hoor het een jonge vrouw nog zeggen terwijl ze trouwjurken past en binnen kwam in een leren jasje. Verbaasd was ik! Maar goed inmiddels ben ik al ruim 5 jaar gewend aan deze trend uit Amerika.

 

Dat is dus echt een mythe! Over de hele wereld zijn er al duizenden bruiden getrouwd in een customized jasje. Dat zijn geen rock en heavy metal type vrouwen, maar gewoon vrouwen zoals jij en ik en een enkele keer met hun aanstaande erbij.

Tijdens de ceremonie gaat het jasje natuurlijk uit, maar de momenten dat je buiten bent trek je hem aan als het frisjes is of puur voor je bridal looks én de foto's buiten. En vergeet de wedding party niet, zo lekker om hem 's avonds aan te hebben.

 

Ik laat je zien dat werkelijk iedere bruid zo'n jasje kan dragen en je niet persé een stoere rock chick hoeft te zijn, verre van dat, dat ben ik ook niet!

Het is een extra mogelijkheid om te laten zien wie jij bent en vooral ook met de symboliek erachter, maar dat lees je in het e-book.

 

Nieuwsgierig geworden?

 

 

Moderne stoere bruid met een beschilderd leren jasje exclusief uniek, stijlvolle bruid met een handbeschilderde vaardigheid uit Breda, noord-brabant
Fotocredits: Aletha Buitink Fotografie