GRATIS e-book 'Beschilderde trouwjasjes'

Vraag hem hier aan!


Wat krijg je?

 

Je ontvangt direct het >35 pagina's tellend e-book, zeg maar glossy magazine. Hierin vind je veel informatie én inspiratie waarmee jij kunt bepalen welk design het beste bij jou past. Talloze foto's van echte bruiden geven je een goed beeld, overtuigen je! Het proces van begin tot eind en een aantal reviews wat wil je nog meer?

 

 

Handbeschilderde designs kunnen jouw (vegan)leren- of spijkerjasje extra uitstraling geven en jou daarmee een unieke, moderne bruid maken!

 

Je zult je stoer, zelfverzekerd en super hip voelen.


DOWNLOAD GRATIS HET E-BOOK BESCHILDERDE TROUWJASJES

Waar gaat het over?

"Zo'n jasje is echt niks voor een bruid...." ik hoor het een jonge vrouw nog zeggen terwijl ze trouwjurken aan het passen was en zelfs binnen was gekomen in een leren jasje. Verbaasd was ik! Maar goed inmiddels ben ik al ruim 5 jaar gewend aan deze trend uit Amerika.

 

Dat is dus echt een mythe! Over de hele wereld zijn er al duizenden bruiden getrouwd in een customized jasje. Dat zijn geen rock en heavy metal type vrouwen, maar gewoon vrouwen zoals jij en ik en een enkele keer met ook hun aanstaande in een custom jasje.

Tijdens de ceremonie gaat het jasje natuurlijk uit, maar de momenten dat je buiten bent trek je hem aan als het frisjes is of puur voor je bridal looks én de foto's buiten. En vergeet de wedding party niet, zo lekker om hem 's avonds aan te kunnen trekken.

 

Ik laat je zien dat werkelijk iedere bruid zo'n jasje kan dragen en je niet persé een stoere rock chick hoeft te zijn, verre van dat, dat ben ik ook niet!

Het dragen van een jasje met jouw unieke personal touch geeft een extra mogelijkheid om te laten zien wie jij bent en vooral ook met de symboliek erachter, maar dat lees je in het e-book.

 

Nieuwsgierig geworden?

 

HET ANDERE GROTE E-BOOK BEDRUKTE SPIJKERJASJES:

kunstenares aan het werk, wie maakt een persoonlijk jasje gepimpt jasje, jasje pimpen voor bruid trouwjasje bruidsvest hockzeitsinspiration
Sabrina in schildermodus
Moderne stoere bruid met een beschilderd leren jasje exclusief uniek, stijlvolle bruid met een handbeschilderde vaardigheid uit Breda, noord-brabant
Fotocredits: Aletha Buitink Fotografie

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden