Gratis e-book 'Bedrukte spijkerjasjes'

Om jou compleet te informeren en inspireren heb ik een kleurrijk e-book geschreven. Vol foto's van echte bruiden, de leukste ideetjes, love stories en met een lijst van de bruidswinkels waar ik mee samenwerk. 

 

DOWNLOAD HEM GRATIS

jasje voor de bruid met bloemen en Mrs met naam

Vraag het e-book hier gratis aan

alle informatie voor bruiden verzameld in een compleet e-book voor moderne, coole  en stoere bruiden, het trouwjasje, jeansjasje en jeansvestje voor de bruid

 

 

Wat krijg je te zien?

 

- Waarom een jasje?

- voordelen 

- mogelijkheden

- vele echte trouwfoto's

- ideeën personaliseren

- klantreviews

- de prijzen

- het proces 

- vele extra tips & ideeën

 

Mis je nog iets?

Laat het mij weten!

 

Met liefde informeer ik je totdat je alles weet!

 

Let's customize together


Wat krijg je?

Je ontvangt binnen enkele minuten het 40 pagina's tellende e-book. Hierin vind je veel informatie waarmee jij kunt bepalen welk design het beste bij jou past. Vele foto's van jasjes, visuals van het proces, de verschillende elementen en bloemen alles vind je in dit boek, maar het is zo mooi dat je het beter een magazine kunt noemen!

 

 

Waar gaat het over?

"Zo'n jasje is echt niks voor een bruid...."

Dat is echt een mythe! Over de hele wereld zijn er al duizenden bruiden getrouwd met een customized jasje achter de hand. Tijdens de ceremonie gaat hij uit, maar de momenten dat je buiten bent trek je hem aan als het frisjes is of puur voor je bridal looks. Het is een extra mogelijkheid om te laten zien wie jij bent en vooral ook met de symboliek erachter, maar dat lees je allemaal in het e-book. 

 

bruid in spijkerjasje en bruidsmeisjes in gepimpt spijkerjasje. Pimpen van spijkerjasjes gebeurt professioneel bij AIM your WEDDING
Fotocredits: Studio Phylicia

 

Wil je meer zien?

Download dan nu gratis het e-book