BEST SPANNEND ZO'N BESCHILDERD JASJE

___

Wat mij, Sabrina drijft is om voor iedere bruid een bijzonder waardevol trouwjasje te schilderen.

Een beschilderd jasje dat jouw persoonlijkheid weergeeft, het is prijzig en daarom zo spannend om uit handen te geven. Vertrouw erop dat ik de juiste vertaalslag maak en geloof mij dat er vaak een traantje wordt weg gepinkt als de bruid het jasje ontvangt, een teken dat het waardevol is.

 

Bedenk ook wat een verrassing zal het zijn voor je aanstaande man en de gasten als jij verschijnt in een trouwjurk mét jasje!

Of wanneer je het jasje aantrekt als het wat frisjes wordt, zomaar out of the blue, maar zo compleet vooruit bedacht.

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid werk en deze ligt gemiddeld tussen €175 en €750. Tast ook af welke waarde zo'n jasje je geeft.

 

Vraag vrijblijvend een prijsofferte aan en meld mij je globale wensen. Als je aangeeft wat je budget is kunnen we kijken welk beste design daar voor te maken is, we streven altijd naar de max en een unieke eyecatcher waar jij jaren plezier van zult hebben. Garantie is een vanzelfsprekendheid.


Het schilderen is vaak binnen een week voltooid, echter de agenda is snel gevuld. Overweeg je om jouw bridal looks compleet te maken, dan adviseer ik om een reservering in de agenda te maken. Hoe? Door eerst contact te leggen of meteen een aanbetaling te doen als je meer dan 2 maanden na vandaag trouwt. 

reserveren bij aim your wedding, ik laat een jasje maken. mijn jasje beschilderen
Reserveer op tijd voor die geweldige eyecatcher op jouw trouwdag.

stoere bruiden die lef hebben zijn een beschilderd jasje waardig
Te cool! Foto: Daniëlle van Greve

Je zult geen spijt krijgen