LOVE STORY

op trouwjasje

Ieder handbeschilderd jasje van mijn hand is uniek en geeft een instant coole, comfortabele luxe.

 

  • Cool, omdat het net dat edgy, gedurfde randje geeft aan je bridal looks. 
  • Luxe, omdat het speciaal in opdracht voor jou gemaakt is, 
  • Comfort, omdat het jou heerlijk omhuld en warmte geeft in ons onvoorspelbare klimaat en
  • Instant, je kunt jouw jasje doordragen na het terughangen van de trouwjurk. Tot in jaren blijft de verf goed hechten!

Met welk thema jullie ook trouwen, romantisch, boho, festival, rock of western, een jasje matcht er altijd bij!

 

Een beschilderd jasje is zeer geschikt als je een love story, een verhaal wat jullie beiden bindt, wilt laten terugkomen op het jasje. 

 

Ik het e-book wordt dit ook beschreven, op deze pagina een aantal voorbeelden.

L O V E  S T O R Y

ANNEMIJN & WILLEM

Annemijn kocht dit beschilderde trouwjasje uit de webshop.

 

Ze vertelde dat ze de investering deed, omdat ze zeker van plan was om het jasje door te gaan dragen.

"Omdat het hele leven een avontuur is, dus dat maakt hem zijn geld dubbel en dwars waard". Voor de zekerheid kwam ze hem passen.  Ze was zo blij dat hij paste en ik mocht er de naam Willem en de trouwdatum in schilderen.

 

Fotocredits: Jaco Hoeve Fotografie

Trouwjurk: Assepoester Trouwjurken

Roos & Menno

 

"Wij wandelen graag in de bergen, houden van wildparken in Zuid-Afrika,

reizen graag en zijn avontuurlijk ingesteld, we houden echt van het buitenleven."

                                                                                                                             Roos

Voor Roos mocht ik twee jasjes maken. Voor de ceremonie een bedrukt wit jasje en de rest van de dag droeg ze dit beschilderde spijkerjasje. Tijdens de Bloom talk kwam al naar voren dat ze iets anders wilde dan bloemen, iets met de natuur.

 

Ik had een plaatje op Pinterest in mijn hoofd en liet het zien, ik schetste hoe ik dat kon kaderen op het jasje en samen kwamen we tot dit ontwerp met beekje, bruggetje en de bergtoppen met haar tekst.

 

Ik schilderde het berglandschap en voelde mij net Bob Ross met zijn "little happy trees". Toen hij bijna klaar was zei ze dat ze geroerd was, omdat het net leek alsof ze er al eerder geweest was. Wat een compliment eigenlijk! 

illustraties maken het jasjes, de lovestory

MICHELLE & MARTIJN

Maartje raakte al meteen mijn gevoelige snaar. Gaan touwen zonder ouders viel haar zwaar en zeker al in de fase van de voorbereidingen. Een persoonlijke touch geven aan het jasje wilde ze maar al te graag. Ze vond de moed en benaderde mij.

 

De witte vlinder en pioenroos symboliseren haar overleden moeder en het goudvinkje haar vader, die kweekte vinkjes en hoe sterk is het dat haar achternaam nu ook Vink zou worden en inmiddels is! De tekst 'Adventure of a lifetime' was ook weer dubbel passend, fan van Coldplay en het voelde ook op het lijf geschreven.

 

Weer een Love story jasje geboren en met heel mijn hart veel draagplezier gegund lieve Maartje!                 

 

CRISTINA

KASTEEL LIMBRICHT

Cristina had eerst een lager budget in gedachten, maar ze had wel veel wensen en er kwamen tijdens de Bloom talk nog meer mooie ideeën bij. Al snel gaf ze groen licht voor pakket platina en zei: "Ik ga maar één keer trouwen, ik wil alles erop wat besproken is".

 

Het thema was veel met hout, dus een kronkeltakje mocht niet ontbreken. De cirkel sloeg op de bloemenkrans die ze droeg in plaats van een bruidsboeket en de tekst van de openingsdans kwam rondom de taille. Met haar roots uit Roemenië vroeg ik of ze ook daarvoor een symbool had en dat werd edelweiss wat ik op het voorzakje schilderde. Op de binnenkant van de manchetten  kon ik de datum van het aanzoek en de trouwdatum kwijt. Onder de kraag kwamen de GPS-coördinaten van een bijzondere plek. Een completer dan compleet jasje is het geworden.

 

Fotocredits: Perfect Wedding Pictures

Bloemen: Het Boeketje.nl

Trouwjurk: Desiree Bruidsmode

Waar kan ik je mee helpen?

BRUID ELKE

Elke twijfelde eerst of ze een jasje wilde laten beschilderen. Waarschijnlijk zat er een stuk verdriet in de weg. Toen ze het zichzelf gunde kwam het verhaal los. Ze waren hun dochtertje jong verloren en ze wilde haar symboliseren met een dagpauwoogvlinder op het jasje. Zo was ze er toch nog een beetje bij die dag.

 

Een dag voor hun huwelijk ging er spontaan uit wat bloembolletjes een blauwdruifje bloeien. Blauwe druifjes associeerde ze ook met de geboorte van haar dochtertje in maart. Dit was dus al heel sterk. Maar het verhaal wordt nog meer bijzonder. Op de trouwdag kwam opeens een vlinder op haar hoofd zitten en deze bleef best lang bij haar. Dit signaal uit de hemel kon geen toeval zijn, het heeft haar enorm gesterkt. 

 

Fotocredits: Theresa Rijken

bruidsjurk-jasje-tegen-kou

MEREL & JAN-MARC

Merel vertelde mij dat ze iets met muziek wilde omdat haar toekomstige man altijd dit lied voor haar zingt. Hij is ook zanger, dus dacht ik meteen aan een microfoon, maar dan een mooie, een retro. Samen met de knal roze roos en wat andere bloemen werd het dit geheel. Wat losse muzieknootjes erbij en een aantal waterdruppeltjes op het rozenblad en de missie was weer geslaagd.                                   Officiële trouwfoto's volgen.

Waar koop ik een geschilderd jasje?

KIM & ROEL

Kim benaderde mij met een heel stellig plan. Ze zou Mrs Baardman gaan heten en in de familie wordt dat veel geassocieerd met de baardmanvogeltjes. Zij had een zwart denim jasje gestuurd. De tekst en vogels stonden vast en ze wilde ook echt mijn karakteristieke bloemen erbij hebben. Het werden witte anemonen, omdat ze in haar tuin op dat moment bloeiden. De tekst slaat ook op de hobby van haar aanstaande die vaak in een zweefvliegtuig zo vrij als een vogel zweeft.  Kortom vaak zijn de keuzes weloverwogen zie je maar.

 

Fotocredits: Met Licht Geschreven

Trouwjurk: Covers Bridal Couture

 

authentiek met de hand en penseel geschilderd tijdrovend werk uniek en exclusief, chique bruid luxe bruid

En zo kan ik nog wel even doorgaan, teveel prachtige symboliek achter de bloemen, vlinders en vogels.

Dat maakt de jasjes stuk voor stuk erg speciaal voor de bruid in kwestie en het geld meer dan waard.

 

Speciaal voor jou heb ik een e-book samengesteld met veel meer ideeën, informatie en uitleg over alles rondom beschilderde jasjes. 

informatie in e-book is voor trouwideeen ideaal
Binnen 5 minuten kan je het e-magazine lezen, vraag hem gratis aan.

Twijfel je nog, heb je vragen, natuurlijk ben ik er om dat alles weg te nemen bij je. Onbezorgd uitkijken naar dit stukje kunst voor jouzelf is heerlijk en gun ik je van harte. Dus even sparren over het ontwerp en de lucht klaart op en je kunt naar het moment uitkijken dat jouw jasje klaar is!

Vraag om een  Bloom talk of eerst de nieuwsbrief of bepaalde informatie via onderstaande formulier.

Ik help je graag verder.           

         

 Let's customize together!

Kunstenaar gezocht voor bruiloft

G A L E R I E


AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden