BRUID IN BESCHILDERD JASJE

Stoffen of spijkerjasje

spijkerjasje rijk beschilderd voor eyecatcher en persoonlijke touch aan bruiloft
waar een love shoot organiseren?
Verras je vriend met een Love shoot. Foto: Ilona van Veldhoven Fotografie

Op de vraag:

"Wat trek ik aan over mijn trouwjurk bij fris weer?" weet jij het antwoord al: een customized jasje! 

 

Waarom is die toevoeging, dat customizen zo waardevol? 

Was de setting op de foto hiernaast ooit zo in scène gezet en leuk geweest als het jasje blanco was geweest? 

gen truttige bruid zijn hip in customized jas

Tijdens de Love shoot had Janey voor Rick een leuk unboxingmoment tussen de duinen geregeld.

 

Zoals altijd pak ik het jasje met zorg in, persoonlijk kaartje erbij....Dit moment samen als voorbereiding op de trouwdag was al heel speciaal.

 

Fotografie: Ilona van Veldhoven


boho bruid in thema bohemian, strand zee trouwlocatie jasje voor bruid spijkerjackje jeansvestje

"...Ik kon niet wachten hem te showen aan mijn man."

PRIJZEN

Waar koop ik gepimpt jasje

PORTFOLIO

waar koop ik bruidsjas

WEBSHOP

waar-koop-ik-trouwjasje


.Beschilderde trouwjasjes your wedding jacket voor bruid en bruidsmeisje. Bruiden met lef en fashion forward bride bruidsmode met schildering op jack. Bikerjacket als een biker jasje en jeans vestje voor Belgische bruid. origineel, geen stola, geen bolero, geen shawl. Spijkerjack en leren jas als eyecatcher. thema bruiloft. moderne bruid. Dat moment op jullie trouwdag dat je in de make-up gaat, je haren worden mooi gemaakt, de muah zet nog een veeg rouge op je wangen en draait een krul en je hebt nog even een rustig moment van verzorging zonder performance. Heerlijk om dit te doen in een mooie, zachte kimono, eentje speciaal voor dit moment, want het is een gepersonaliseerde kimono.  De trouwjurk hangt al klaar, de pumps staan eronder en alle accessoires zijn met zorg geselecteerd, maar nog even je me-time moment op deze dag, die verder veel van je gaat vragen, hoe bijzonder en liefdevol ook. Geweldig om jezelf cadeau te doen, want alleen al kijkend naar dit mooie, luxe satijn doet je al verlangen naar dit moment. Natuurlijk gaat de kimono daarna mee de koffer in op honeymoon en ook daar is het heerlijk om te dragen, zelfs loshangend over je bikini is het al een eyecatcher! Als moeder van de bruid is dit ook een heel speciaal bruidscadeau om te geven in de aanloop naar de trouwdag. Vergeet ook niet de mogelijkheid om de getuige hiermee te vragen of de bruidsmeisjes een kimono te geven. Geweldig als jullie nog een weekendje weggaan, naar de wellness gaan en hem allemaal kunnen dragen. Die foto kan je je al voorstellen! Bride's crew buildingDe kimono is gemaakt van 95% polyester en 5% elastan en de maattabel kan je raadplegen, maar hij valt normaal op maat, maar een maat groter kan geen kwaad, het is een overslag model.  Binnenkort verschijnen er foto's van modellen die besteld zijn, zo krijg je een indruk hoe de diversiteit gaat worden. Volg mij op instagram, iedere maand geef ik een korting van €15,-, alweer meer richting die unieke kimono voor jezelf of iemand die je er blij mee kunt maken.  

Heb je al een spijkerjasje besteld die je in huis hebt of laat bedrukken, dan is een kimono met dezelfde print een extra verrassing voor je aanstaande, je krijgt korting op dit exemplaar als dezelfde print wordt gebruikt. Lijkt dit je wat, je kunt hem bestellen in de webshop, de verzendkosten worden nog niet in rekening gebracht, tegelijk met het jasje wordt hij verstuurd. Heb je al een jasje in huis en heb ik de print nog, dan kan ik de kimono nasturen.  

Let's customize together!

 

AIM YOUR WEDDING

Atelier:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden

     

CONTACT

Mail ons

Volg ons

Bel 06-34627065

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED