DIE ÁNDERE BRUIDSLOOK

love birds, beschilderd leren jasje met persoonlijke touch, originele bruid met complete bruidsuitstraling, trouwwinkel alert trend.
Fotocredits: Rutger de fotograaf

Decoreren naar wens

AIM your WEDDING is sterk in het decoreren naar wens, want niks is fijner als het item helemaal bij je past. Alles buiten de webshop om heet maatwerk, kies hieronder voor:

  • beschilderd jasje
  • bedrukt spijkerjasje (voordeliger en sneller)
  • kimono
  • schoenen
  • hoeden

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

BESCHILDERD JASJE

Diverse stijlen bruiden met biker jack. Jouw inner soul matcht met het jack.

BEDRUKT SPIJKERJASJE

bruid en bruidegom met motor tijdens fotoshoo. Spijkerjasjes zijn perfect te bedrukken, een voordeliger plan.t

GEPERSONALISEERDE KIMONO

bruid draagt gepersonaliseerde kimono met bloemen en Mrs plus nieuwe achternaam, classy moment tijdens bruidsmake-up en haarstylist

SCHOENEN BESCHILDERD

Beschilderde schoenen voor coole bruid, dr. Martens of sneakers met bloemen en trouwdatum

HOEDEN BESCHILDERD

Hoeden, schoenen, overige customs, maak een geweldige indruk met een classy,  handbeschilderde hoed, of schoenen

Investering

Een item laten beschilderen vraagt een grotere investering dan laten bedrukken (printen). De technieken zijn beide prachtig en je krijgt altijd kwaliteit en de uiterste zorg besteed aan jouw item. Ons doel is om jou te laten stralen op een van de mooiste dagen in jullie leven!

  

"super bedankt voor het geweldige jasje, ik kreeg zoveel leuke reacties en ik draag hem nog geregeld!"

bruiden orienteren zich voor mooiste bruiloft, de trouwdag met veel persoonlijkheid, hier vind je die
bruid met bruidsmeisjes in customized beschilderde jasjes
Foto: Charlie Yada Photography

Wat houdt maatwerk in?

Jouw wens staat centraal bij ons en alles is bespreekbaar. Het item dat je wilt laten customizen mag net zo uniek zijn als jij, want daarmee voel jij je op en top jezelf op jullie grote dag. Dit personaliseren is zeer in trek en daarom hebben wij ons hierin gespecialiseerd. Niet alleen voor bruiden, zeker ook voor bruidsmeisjes en verder iedereen die dit aanspreekt.

 

Maatwerk, dus een ontwerp naar wens, is zowel uit te voeren met speciale verf als met een digitaal ontwerp op de ipad.

Een digitaal ontwerp wordt gemaakt als het spijkerjasje of de kimono bedrukt (geprint) gaan worden. Helaas is leer, vegan leer en suede niet te bedrukken, maar daar hebben we dus de verf voor, het ambachtelijke proces. Een spijkerjasje kan dus op twee manieren gedecoreerd worden, zowel beschilderd als bedrukt.

 

Het schilderen valt altijd onder de noemer maatwerk, iedere bruidskunst is uniek. Het bedrukken kan zowel met een bestaand ontwerp (uit de databank) als met een op maat gemaakt digitaal design. Jullie trouwkaart, (trouw)logo, foto of andere toevoeging kan zo voorbereid worden dat het geprint kan worden. Er kan dus iets nieuws digitaal getekend worden zodat het helemaal naar wens is. 

 

Digitale ontwerpen kunnen ook gebruikt worden op de safe the date kaart, kaartjes voor bedankjes, welkomstbord etc. 

 

Waar kan ik jasje laten schilderen voor bruid? trouwjasje voor ultieme entree op trouwfeest, warm laagje over blote trouwjurk.

Blogs en e-books

Er zijn een flink aantal interessante blogs geschreven, je kunt je hiermee nog meer onderdompelen in deze wereld die voor je is opengegaan. Daarnaast vind je per item verdiepende gratis e-books. je kunt ze downloaden met een paar klikken. Echt een momentje waard om al die mooie foto's en mogelijkheden te bekijken.

wat trek je aan over mijn trouwjurk? koud op trouwdag.Trouwideeën & trouwfoto's vind je in de blogs. Foto: Daniek Alblas
Hoe duur kost een trouwjasje? Sabrina maakt snel verschillende schetsen met diverse prijzen
e-book downloaden, het mooiste e-book in Nederland

De trouwfoto's spreken voor zich

De laatste jaren zijn meer dan 400 jasjes gedecoreerd en ook steeds meer schoenen en kimono's.

Iedereen vindt het resultaat in het echt nog mooier dan o p de foto, maar toch hier een aantal foto's:


Welke designs zijn mogelijk?

Jij verzint het, wij voeren het uit. Met wij bedoel ik mijzelf, Sabrina en mijn collega van de textieldrukkerij en natuurlijk mijn meedenkende gezin.

In het verleden zijn al zoveel verschillende aanvragen binnengekomen en dat maakt het juist zo dynamisch en steeds weer uitdagend er iets speciaals en schitterends van te maken, zodat de bruid straalt in haar unieke creatie.

Van de mooiste bloemen tot vossenkop, van vogels tot pop-art, van ruige tekst en spatten naar hartjes en sterretjes. Te veel om op te noemen. Je kunt alle creaties vinden in de feed van Instagram en een deel op de portfoliopagina.

 

Dus heb je een plaatje of zelfs een Pinterestbord, deel het, want hieruit kunnen we elementen en teksten halen die op het jasje goed tot zijn recht komen om jouw speciale uitstraling te versterken. 

Ook op schoenen en hoeden is veel mogelijk, zie je het voor je hoe je hier super origineel mee voor de dag komt?! Niemand verwacht zo'n coole bruid die tot in de puntjes letterlijk van top tot teen compleet gestyled is. Wat ook fijn van deze investering is, is dat het voor jaren is, want de verf hecht uiterst goed, dus jouw customized item gaat niet terug de kast in zoals je trouwjurk. 

Een duurzame investering dus!

Emotionele waarde

De trend om een trouwjasje te dragen op je trouwjurk in Nederland en België is groeiende en dat is niet zo gek. De moderne bruid wilt de mooiste versie van haarzelf laten zien en dat stopt niet bij de trouwjurk en accessoires. Een beschilderd jasje, van leer of spijkerstof of een bedrukt spijkerjasje, het kan allemaal voor de bruid van nu.   

Bloemen op de rug precies zoals ze in het boeket zitten en in de styling gebruikt gaan worden. Een quote of one liner of Mrs+ nieuwe naam op de rug, soms met een trouwdatum erbij of de GPS-coördinaten van de plek van ontmoeting of waar je ten huwelijk bent gevraagd. Initialen van eventuele kinderen of kleine symbooltjes. Het kan het trouwjasje zo'n persoonlijke lading en waarde geven daar sta je nu nog niet bij stil.   

 

Je kunt het jasje nog meer emotionele waarde geven door een bloem, vlinder, vogeltje of hartje dat symbool staat voor een overleden dierbaar persoon toe te laten voegen. Het liefst had je die persoon op je bruiloft erbij willen hebben en een lege stoel is ook zo confronterend.

 

Dat soort dingen maakt dat keuzes maken bijna voelt alsof het een tatoeage betreft. Zorgvuldig overwogen zodat jouw buitenkantje klopt met jouw binnenkant. Ik noem dit soort jasjes een Love story jasje, met elementen uit jullie beider leven, van roots tot hobby's, van lievelingsplek tot jullie passies, alles kan vertaald worden naar een zeer persoonlijk ontwerp voor op dat enige echte trouwjasje, spijkerjasje of leren jasje.  Het is ook een trouwjasje voor jouw mooiste dag in jullie leven en dan mag je uitpakken en er het mooiste uithalen. De trouwjurk gaat daarna de kast weer in, maar jouw jasje wordt aan de kapstok gehangen en gaat zo weer aan op een jurkje of broek!

 

Dat is het leuke van een customized trouwjasje, je hebt er nog jaren plezier van en je zult nog lang opmerkingen krijgen en dat is geweldig leuk! Je blijft je er speciaal in voelen. Een herinnering en aandenken waar je van blijft genieten nog ver na de trouwdag! Deze bijna onmisbare toevoeging van dit stukje comfort en zekerheid in ons klimaat zal je koesteren bij fris weer op je trouwdag en je zult erin stralen als natuurlijk ook het zonnetje schijnt, want vele bruiden dragen hem ook puur voor de geweldige foto's.

 

Ook als het te warm is? 

Zeker, vele bruiden trekken het jasje voor de foto zeker even aan, want in het trouwalbum zie je niet aan de foto's hoe warm het was, maar zie je wel hoe jullie eruit zagen en daarvoor besloot je een customized jasje te nemen toch? Voor die geweldige, zelfverzekerde uitstraling als bruid. 

 

 

 

Spijkerjasje laten bedrukken

Naast het duurdere concept van uiterst uniek schilder maatwerk kan je ook kiezen voor standaard prints voor op jouw spijkerjasje. Deze digitale composities met bloemen en tekst worden met een printer op jouw spijkerjasje geprint, geen folie, geen risico van loslaten, maar kwaliteit. Ik heb het Blue Print genoemd en het concept bevat steeds meer geselecteerde prints die aan te passen zijn met je nieuwe achternaam. Wil je aanpassingen laten doen aan het digitale design, dan kom je in het maatwerktraject voor bedrukte spijkerjasjes, ook hier krijg je alle aandacht en zijn de mogelijkheden eindeloos! 

 

De trouwfoto's van vele bruiden in een customized jasje spreken voor zich. De zelfverzekerdheid, het zich heel speciaal en op hun gemak voelen straalt van de foto's af, heerlijk, mijn benzine! Steeds weer die enthousiaste reacties zijn voor mij de drijfveren om er steeds weer iets bijzonders van te maken.

Ik geef veel van mijn liefde in het product en daarmee een stukje liefde door. Ieder compliment is fijn te horen, iedere aanwijzing maakt ruimte voor groei. Vraag voor meer inspiratie op trouwgebied de e-books aan, het zijn eerder e-magazines vol inspiratie over trouwjasjes in al hun materialen en vormen en verdiep je erin, dan sta ik straks klaar om ook voor jou een ware eyecatcher te maken!

Zelf een jasje beschilderen

En mocht je zelf over een dosis creativiteit te beschikken, vraag dan de DIY Box aan. Een doosje met de fijnste materialen om zelf een jasje te gaan beschilderen. Dit kan je alleen doen of tijdens je vrijgezellendag of weekend. Je kunt zelf jouw eigen jasje voorzien van teksten op manchetten, onder de kraag, op de mouw en mij de rest laten doen, of je schildert alles zelf! Er zijn diverse templates en deze worden steeds weer uitgebreid. Zowel om jouw spijkerjasje  als jouw  (vegan) leren jasje te gaan beschilderen. 

Het is echt niet moeilijk, aan de hand van korte video's wordt het stap voor stap uitgelegd. Een online cursus waar je écht verschil mee maakt. Ook voor niet-bruiden natuurlijk!

 

Let's customize together! Wat kijk ik uit naar de foto's van jou met een stralende trotse lach !

 

 

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden