MAATWERK EXCLUSIEF VOOR JOU

PERSOONLIJK MAATWERK

Hi lieve bruid met lef! Jij kiest voor niet-standaard maar maatwerk, voor een ultiem bijzonder jasje waarmee jij jouw aanstaande en de gasten zult verrassen.  Vol overgave zal ik met jou het design bespreken en zal ik proberen er nog een laagje in persoonlijkheid aan toe te voegen, zodat het nóg meer bij je past. Het is mega spannend om dit uit handen te geven, I know, maar vertrouw mij het komt allemaal goed. Door jarenlange ervaring in de uitvoering en een heldere communicatie is het resultaat steeds weer verbluffend, lees de reviews.

 

tevreden klant bruid draagt trouwjack en customhoed rebel and the gypsea westernlook voor bruid

JE LOOKS ROCKEN

Tessa was zo blij met haar jasje met die frisse, straffe zeewind. Ze droeg het jasje op de momenten dat ze buiten was, maar ook tijdens het avondfeest.

Ze rockte de avond en draagt het jasje nog steeds.

 

De kraag steekt ze hier omhoog, omdat daar hun trouwdatum op geschilderd is en de tekst op de mouw maakte het helemaal af.

 

Iedereen had het erover en ze voelde zich super trots en comfortabel.

 

 


COMPLEET CUSTOMIZEN

bruid, bruidegom bruidsmeisje een leren jasje beschilderen is summum voor moderne bruid creatief van geest
Foto: Marjolijn Eggens Photography

Dit complete personaliseren is de kracht van AIM your WEDDING. Samen bepalen wij het design en eng hoeft dat niet te zijn. Je kunt tijdens het proces altijd nog sturing geven, hoe fijn?!

 

Dit proces wil ik ook graag jou laten ervaren, om daarna te beleven wat het met je looks en je gevoel doet.

  

Dit maatwerk start altijd met contact, want geen enkel jasje is exact hetzelfde, jij bent uniek en dat laten we graag zien.

 

Zullen we samen sparren over de mogelijkheden? 

Dat kan via e-mail, zoomgesprek of telefoontje. We gaan niet over één nacht ijs, maar nemen er de tijd voor. Die tijd is er ook vaak. Toch is het slim om een reservering te maken, dan staat dat alvast maar op zekerheid, de agenda loopt in het seizoen namelijk snel vol.

Vooral voor beschilderde jasjes geldt dit.

 

Wil je een maatwerk bedrukt spijkerjasje dan kan het vaak eerder uitgevoerd worden, omdat de bibliotheek met getekende bloemen al vrij uitgebreid is, toch is ook hier reserveren altijd fijn.

 

 

 

Ook voor tas, hoed, schoenen of iets anders kan je contact opnemen.

GEEN VERRASSINGEN

de prijs van een beschilderd jasje hoeft niet tegen te vallen gun het jezelf

De investering bepalen we helemaal van te voren, transparant en eerlijk. Neem als voorbeeld de prijspakketten. Met het schetsen geef ik diverse prijzen en je geeft akkoord als het helemaal goed voelt met je budget en je gevoel. 

 

Je krijgt dan een link voor de aanbetaling (voorschot) zodat jouw plek in de agenda is gereserveerd. Dit bedrag wordt later in mindering gebracht op de totale factuur. 

 

Je kunt jouw eigen jasje sturen of brengen, of je neemt een spijkerjasje van mij (LTB, twv. €79,95). (imitatie) Leren jasjes heb ik heel beperkt op voorraad, vraag er gerust naar.

 

Wil je mij beter leren kennen? Vrijblijvend kunnen we kennismaken, ik kijk er naar uit!

DOWNLOAD GRATIS E-BOOKS

orienteren op trouwdag beste met een open mind, probeer te visualiseren jij in jasje op trouwjurk met goedkeuring gasten

 

 

BESCHILDERDE JASJES

 

Wil je alvast meer weten over Beschilderde jasjes download dan in 2 stappen het gratis magazine.

 

Je ontvangt leuke tips, de styling op diverse trouwjurken, love story's van andere bruidsparen etc.

 

 

Klik hier voor het downloaden.

 

 

trouwdag oriënteren goede informatie van trouw leveranciers complete coole gave stoere bruidsmode

 

 

BEDRUKTE JASJES

 

Trekken Bedrukte spijkerjasjes jou meer, weet dat hier ook heel veel over te vertellen is. Je zult ideeën opdoen, vele foto's zien van bruiden en bruidsmeisjes die je er al in gestraald hebben en reviews lezen.

 

 

Kortom de magazines zijn super informatief. Pak er snel een kop thee met lekkere chocola bij!

 

Klik hier voor het downloaden.

 


Inmiddels zijn er sinds 2017 meer dan 300 bruiden blij gemaakt met een gepersonaliseerd jasje. Vooral op Instagram en Pinterest vind je vele foto's. Ook is deelgenomen aan styled shoots, hiervan heb ik ook een korte samenvatting gemaakt.

Fotocredits: Demi's design

AIM YOUR WEDDING

Atelier:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden

     

CONTACT

Mail ons

Volg ons

Bel 06-34627065

Zoomgesprek  plannen