MEER INSPIRATIE IN DEZE GLOSSY MAGAZINES

Naar welke informatie ben je op zoek? 

 

Vink de vakjes aan in onderstaand veld.

Loop je al een tijdje te wikken en te wegen met het idee rondom een jasje of kimono?  Download dan nu de gratis e-books, want zij geven je écht het antwoord of dit iets voor jou is.

 

De magazines zitten bomvol interessante en waardevolle informatie dat wil je niet missen. Je komt zeker op nieuwe ideeën en inzichten.

  

Een verrassende ontdekking van talloze mogelijkheden! 

 

THE ADVENTURE BEGINS

 

Naast de e-books kan je ook een inspiratiekaart downloaden die jou helpt met fotoposes voor de trouwshoot. 

 

Deze Shoot booster kan je bespreken met jullie trouwfotograaf en ondertussen wat krachttraining doen ;)

 

Hij werkt echt, ik ontvang zoveel meer speelse foto's!

DIY workshop - online

Wist je dat we voor creatievelingen ook een DIY cursus hebben ontwikkeld? 

Je krijgt een box met alle tools, handleiding, videolessen en templates zodat je meteen aan de slag kunt.

Leuk om samen te doen met vriendinnen of je bruidsmeisjes!

 

PERSONALISEREN TROUWJASJE

AIM your WEDDING levert vooral een dienst. Een dienst voor de modebewuste vrouw die zoekt naar iets speciaals om haar uitstraling op haar trouwdag te versterken. Of om de praktische reden dat een jasje wel heerlijk is om achter de hand te hebben voor als het weer wat tegenvalt.

Vele bruiden dragen ook daarna hun jasje door vol trots en als een warm aandenken. Ieder type biker jas of spijkerjasje kan je sturen, AIM your WEDDING doet de magie. 

 

MAATWERK JASJES

Maak een weloverwogen keuze door voor maatwerk te kiezen of scoor snel een hip jasje uit de webshop vol gave trouwjackjes, allebei zullen het eyecatchers zijn op jullie trouwdag en mogelijk een verrassing voor iedereen inclusief je aanstaande! 

 

LEREN DAMES JAS

Leren dames biker jas is altijd de musthave voor de modebewuste vrouw. Als je een beschildering kiest die tijdloos is, dan heb je ook na de trouwdag nog veel plezier van jouw bijzondere jackje. Bovendien bedenk welke impact het maakt als je over straat loopt en mensen omkijken, een gesprekje aan gaan, dat is geweldig en houdt de herinnering aan jullie trouwdag vers en een fijn, dierbaar gevoel.

 

LOVE STORY

zijn verschillende routes van € tot €€€ voor de bruidsjasjes en daarnaast zijn meerdere items te personaliseren. Denk aan een satijnen bruidskimono voor het getting ready moment of een beschilderde hoed. Het gave van personaliseren is dat je een uniek stuk hebt, maar bedenk dat je er ook veel symbolische waarde aan kan geven, bijvoorbeeld een bloem die je doet denken aan je overleden oma, waardoor je haar altijd bij je draagt. Je kunt ook een statement maken als je een bijzondere achternaam hebt die zich daarvoor leent of kies een stukje love song, quote, dit hoort bij jouw inner soul, bij jullie en we noemen dat een Love story. Wat is jouw love story, wat is jullie verhaal?

 

ZELF JASJE SCHILDEREN - zelf jasje pimpen (ik heb niks met dit woord)

Ben je creatief en heb je altijd al zelf een jasje willen beschilderen, dan is er nu in Nederland de enige DIY online cursus  die je thuis kunt volgen.

In de ART & BLOOMING BOX zitten alle materialen om het leukste jasje zelf te maken. De lessen worden gegeven op een speciaal instagramaccount. Maar ook zonder account lukt het je met de volledige handleiding en alle handige tools die in de box zitten. Van de leukste verf tot een schilderspalet.

Je kunt dus zelf mijn jasje schilderen met de fijnste materialen en schildertechnieken. Maak verschil en maak gebruik van alle mogelijkheden die AIM your WEDDING je biedt.

 

Let's customize together!

 

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden