TIPS VOOR DE FOTOSHOOT

Het verschil is overduidelijk na de invoering van deze Shoot boosters.

De poses zijn losser, dynamischer en gedurfder geworden. Waarom zouden we stijfjes doen als we normaal zo ook niet zijn?

 

Ontvang nu jouw gratis template voor super leuke poses mét of zonder jasje!

 

Je ontvangt ze binnen een paar minuten in je mailbox.

Trouwreportage met hulpmiddelen van shoot booster
Zoiets bedoel ik! Foto: Aletha Buitink Fotografie
leuke fotoposes bruidspaar
Foto Zoet
trouwshoot met trouwfotograaf, shoot booster
Dit is zo leuk! Foto: Manon van Veen Fotografie

In een paar stappen een leuke shoot

shoot booster poses voor trouwfotograaf trouwalbum aandenken fotoreportage

 

Wat is de Shoot Booster?

 

De Shoot booster is een template  (PDF) met 21 leuke pose-ideeën. Speciaal ontwikkeld voor jullie als modern bruidspaar.  Ik kreeg soms van die hele saaie foto's, zo zonde, daar moest advies voor komen voelde ik, so it happened.

 

 

Waarom de Shoot booster?

Jullie trouwshoot, hoe lang duurt die? Kort! Te kort!

Hebben jullie ideeën voor de poses en deze besproken met de fotograaf? Meestal niet.

Het zal allemaal vanzelf gaan verwacht je, maar voor je het weet is de shoot voorbij en de kans om er iets heel bijzonders van te maken heb je maar één keer. De fotograaf is niet altijd gewend om iets te verzinnen met de achterkant van het jasje in beeld. Want jouw voorkantje is prachtig, maar ook die achterkant-investering mag mooi in beeld komen!

 

Dus rock die reportage, bereid hem voor en haal er alles uit wat je wenst!

Naast traditionele foto's laat je ook een aantal out-of-the-box foto's maken, zó leuk voor later!

Omcirkel jullie voorkeuren en bespreek ze met de fotograaf, doe wat krachttraining waar nodig en straal geluk uit!

 

  

Deel je mij het resultaat? 

 

Mocht je nog niet weten van de dienst die AIM your WEDDING te bieden heeft dan kan je hieronder nog een aantal leuke links vinden en van daaruit meer ontdekken. Heb je een vraag, neemt gerust contact op.

custom jas trouw vest voor moderne stoere bruiden
`Had je deze pagina al gezien? Foto: Wat een Plaatje
trouwen met je besties als bruidsmeisjes, bridesquad
Voor als je bruidsmeisjes hebt, jong of ouder. Foto: Marjolijn Eggens Fotografie
your wedding jacket voor de beste bridal looks en mooie uitstraling als bruid in bruidsjasje
Wel of niet? Vraag mijn hulp dan kom je eruit.

Had je hem al aangevraagd?

Je mag hem ook aanvragen als je fotograaf, weddingplanner of gewoon geïnteresseerd bent.

Laat je mij  weten hoe je hem vindt?

 ``````Zo'n trouwdag is erg spannend, je zult behoorlijk zenuwachtig kunnen zijn of denken 'het komt wel goed, ik ga lekker ontspannen genieten!'. Wat denk jij, het mooiste is als je er wat tussenin zit. Niet strak van de spanning staat, want dan ontgaat je ook zoveel, zelfs de zin in het stukje bruidstaart.

 

Bedenk dat alles goed voorbereid is en ook de leveranciers en gasten inspelen daar waar het net even anders loopt. Met een weddingplanner ben je helemaal verzekerd van een fijne begeleiding van alles op jullie trouwdag, die kan je ontzorgen, zodat jullie echt kunnen genieten van de mooie momenten. Elkaar echt in de ogen kunnen kijken en je dat kneepje in je hand voelt, die knipoog van een oom ziet ed.

 

En al gaat er wat mis, we zijn ook maar mensen en anno 2022 valt het mee met de verwachtingen, de formele tradities kunnen we meestal achterwege laten en er gewoon een hele fijne dag van maken is de ultieme uitdaging. Het enige wat je niet in de hand hebt is het weer. Ons klimaat met zijn gemiddeld aantal regendagen van zo'n 135 is onvoorspelbaar. Op deze dagen regent het echt niet heel de dag, dus je kunt altijd nog geluk hebben en je weet na regen komt...precies! En met gemiddeld 1525 zonuren per jaar is er vast ok een zonnestraal voor jullie gereserveerd!

 

Toch is het handig om in te spelen op dit wisselvallige karakter van ons klimaat. Als je iets hebt waarbij je het niet zo snel koud hebt, wat die blote schouders en armen bedekt en er dan ook nog eens leuk en hip uitziet is dat erg fijn. Je snapt waar ik op doel, op een trouwjasje. Wat is dan een trouwjasje? Heel eenvoudig, dat is een gewoon jasje, dat we omdopen tot trouwjasje of bruidsjasje, omdat we het die functie gaan geven, en de uitstraling gaan meegeven van een persoonlijk verhaal, persoonlijke voorkeur of jullie persoonlijke lovestory. Op deze website zie je talloze voorbeelden van customized trouwjasjes, ieder jasje met een eigen uitstraling. Niet omdat ik dat zo schilderde, maar puur in opdracht en samenspraak met de klant.

Haar wens en stijl staat centraal en dat wil niet zeggen dat ik niet overweg kan met een carte blanche. Als mijn stijl je aanspreekt en je weet welke kleuren er op jouw jasje mogen komen, welke tekst en welke bloemen, dan maak ik er een mooi geheel van. Eerder iets groots dan iets kleins, want ik hou van een uitgesproken design, wat opvalt en jou kracht bij zet. Maar ik lat mij leiden door jouw wensen, dat maakt mijn werk afwisselend en voor de klant erg aantrekkelijk, want iets custom mades is steeds schaarser. Maak het verschil! Trouwen doe je maar een keer en bezuinig dan niet op wat juist echt het verschil zal maken. Beeld je in wat zo'n jasje voor je uitstraling, maar zeker ook voor je gevoel doet. Je voelt je absoluut zekerder en minder bloot en stiekem is dat laagje extra ook wel behaaglijk. Zomaar een kaal jasje is een dooddoener, laat hem dan personaliseren. In 2022 ben je dan voor €150 al klaar als je gebruik maakt van de maandaanbieding voor trouwjasjes. Dan ben je toch een stoere bruid en heb je toch een jasje dat bij jullie thema past. Vooral voor herfst, voorjaar en winter bruiden is een jasje helemaal onmisbaar. Bereid je goed voor en plan het reserveren van een jasje op tijd in. Bedrukte spijkerjasjes zijn binnen een aantal weken klaar, maar beschilderde bruidsjasjes kunnen op zich laten wachten. Weet je het design nog niet reserveer dan vooral al wel. Oh we zitten op de pagina van shoot boosters, ach Google is blij met alle tekst. 

 

  

AIM YOUR WEDDING

 

 

     

CONTACT

Mail ons

Volg ons

Bel 06-34627065

Zoomgesprek  plannen