Gratis Shoot booster(s)!

Jouw gratis template voor super leuke poses mét of zonder jasje!

 

Je ontvangt hem binnen een paar minuten in je e-mailbox

shoot booster poses voor trouwfotograaf trouwalbum aandenken fotoreportage

 

Wat is de Shoot Booster?

De Shoot booster is een template met 21 pose-ideeën. Speciaal ontwikkeld voor jou en je aanstaande man/vrouw voor dynamische, super leuke poses tijdens de huwelijksfotoreportage voor die life time memory. 

 

Waarom de Shoot booster?

Jullie trouwshoot, hoe lang duurt die? Kort! Te kort!

Hebben jullie ideeën voor de poses en deze besproken met de fotograaf?

Het zal allemaal vanzelf gaan verwacht je, maar voor je het weet is de shoot voorbij en deze kans heb je maar één keer. 

Dus rock die reportage, bereid hem voor en haal er alles uit wat je wenst!

Naast traditionele foto's laat je ook een aantal out-of-the-box foto's maken, zó leuk voor later!

Omcirkel jullie voorkeuren en bespreek ze met de fotograaf, doe wat krachttraining waar nodig en straal geluk uit!

 

  

Deel je mij het resultaat? 

 

Voor mijn vindbaarheid is veel tekst van belang voor Google, dus bij deze even een lap tekst. Lees het vooral niet door. Zo'n trouwdag is erg spannend, je zult behoorlijk zenuwachtig kunnen zijn of denken 'het komt wel goed, ik ga lekker ontspannen genieten!'. Wat denk jij, het mooiste is als je er wat tussenin zit. Niet strak van de spanning staat, want dan ontgaat je ook zoveel, zelfs de zin in het stukje bruidstaart.

 

Bedenk dat alles goed voorbereid is en ook de leveranciers en gasten inspelen daar waar het net even anders loopt. Met een weddingplanner ben je helemaal verzekerd van een fijne begeleiding van alles op jullie trouwdag, die kan je ontzorgen, zodat jullie echt kunnen genieten van de mooie momenten. Elkaar echt in de ogen kunnen kijken en je dat kneepje in je hand voelt, die knipoog van een oom ziet ed.

 

En al gaat er wat mis, we zijn ook maar mensen en anno 2022 valt het mee met de verwachtingen, de formele tradities kunnen we meestal achterwege laten en er gewoon een hele fijne dag van maken is de ultieme uitdaging. Het enige wat je niet in de hand hebt is het weer. Ons klimaat met zijn gemiddeld aantal regendagen van zo'n 135 is onvoorspelbaar. Op deze dagen regent het echt niet heel de dag, dus je kunt altijd nog geluk hebben en je weet na regen komt...precies! En met gemiddeld 1525 zonuren per jaar is er vast ok een zonnestraal voor jullie gereserveerd!

 

Toch is het handig om in te spelen op dit wisselvallige karakter van ons klimaat. Als je iets hebt waarbij je het niet zo snel koud hebt, wat die blote schouders en armen bedekt en er dan ook nog eens leuk en hip uitziet is dat erg fijn. Je snapt waar ik op doel, op een trouwjasje. Wat is dan een trouwjasje? Heel eenvoudig, dat is een gewoon jasje, dat we omdopen tot trouwjasje of bruidsjasje, omdat we het die functie gaan geven, en de uitstraling gaan meegeven van een persoonlijk verhaal, persoonlijke voorkeur of jullie persoonlijke lovestory. Op deze website zie je talloze voorbeelden van customized trouwjasjes, ieder jasje met een eigen uitstraling. Niet omdat ik dat zo schilderde, maar puur in opdracht en samenspraak met de klant.

Haar wens en stijl staat centraal en dat wil niet zeggen dat ik niet overweg kan met een carte blanche. Als mijn stijl je aanspreekt en je weet welke kleuren er op jouw jasje mogen komen, welke tekst en welke bloemen, dan maak ik er een mooi geheel van. Eerder iets groots dan iets kleins, want ik hou van een uitgesproken design, wat opvalt en jou kracht bij zet. Maar ik lat mij leiden door jouw wensen, dat maakt mijn werk afwisselend en voor de klant erg aantrekkelijk, want iets custom mades is steeds schaarser. Maak het verschil!