COMBINATIEVOORDEEL

 

Om jouw bruidslooks nog meer te laten passen bij de styling op jullie trouwdag, te laten passen bij jou als persoon kan ik een COMBINATIEvoordeel bieden.

 

Wat houdt het in?

  • bedrukt spijkerjasje* +
  • kimono met hetzelfde design 

Normaal betaal je €79,95 voor een bedrukte kimono, nu slechts €59,95. Je kunt kiezen uit blush, champagne of wit in de maten S-5XL.

 

* Bij Blue print is het INCLUSIEF LTB spijkerjasje (of je stuurt jouw eigen jasje), in de andere maatwerkroute kan je een LTB jasje erbij kopen (met voordeel) of jouw eigen jasje sturen.

 

 

 

Hoe werkt het?

  1. Hier onderaan de pagina schaf je een kimono aan met korting, er worden nog geen verzendkosten berekend.
  2. Je maakt een keuze uit een print, een BLUE PRINT waar je op de pagina bestelt en afrekent. Eventueel meerwerk zoals een trouwdatum onder de kraag wordt later in rekening gebracht of kies je uit het dropdownmenu.
  3. Beide bestellingen worden samengevoegd en je ontvangt twee previews ter beoordeling, voordat daadwerkelijk bedrukt gaat worden.
  4. Of we stappen de ontwerproute in, dan ontvang je later een factuur voor jouw jasje en wordt de kimono erbij gevoegd en krijgt hetzelfde ontwerp.
  5. Heb je hier een vraag over? Stel hem hier.

 

Kimono passend bij bedrukt jasje

Combinatie

Zelfde bedrukking op jasje én kimono.

Je betaalt nu de kimono zonder verzendkosten en je kunt het spijkerjasje  hier bestellen of na contact als je iets anders wilt dan de Blue print designs.

De print voor op de kimono is mooier met een donkere tekstkleur, hierover wordt contact gezocht. Je kunt kiezen uit zwart, cognackleur of kleur naar wens. Metallics zijn niet mogelijk.

 

 

Kimono:

95% polyester, 5% elastan

Kleur blush / champagne / wit

Kenmerken:

Normale fit

3/4 mouw

geen stretch

Machinewas

Combinatievoordeel kimono
€ 79,95

€ 59,95

  • 0,5 kg

BEDRUKT JASJE

 

Maak je gebruik van het combinatievoordeel, dan vind je hier een link naar de Geselecteerde Blue prints voor het ontwerp op zowel spijkerjasje als kimono.

 

Zit daar niet is tussen wat je aanspreekt, dan gaan we ervoor zitten en voor jou een ander ontwerp maken. Ook dit nieuwe ontwerp gaan we dan bedrukken op de kimono. 

 

Een complete set, voor een bijzonder gevoel als bruid.

 

 

Na de trouwdag draag je beide items lekker door, een duurzaam aspect.

bruid danst in custom jasje over trouwjurk, bruidszaak La Nova trouwfotograaf Trouwfoto.nl
Foto: trouwfoto nl fotografie

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden