· 

Blog #28. Waarom geen trouwsneakers?

 

Ben je geen hakken-mens en zie je op tegen pumps op je trouwdag?

 

Waarom zou je jezelf kwellen met blaren en kromme tenen, onder een trouwjurk ziet men toch niet welke schoenen je draagt. Uiteindelijk verwacht men ook wat bij jou past en volg je eigen wens hierin.

 

Om makkelijke schoenen, sneakers, All stars toch een feestelijk, bijzonder tintje te geven kunnen we ze beschilderen, ik laat zien wat mogelijk is, ook op pumps.

toffe schoenen pumps of sneakers voor bruiden geen hakken en geen pumps voor de bruid

De schoenen kan je helemaal in stijl met het jasje laten schilderen. Tekst is ook mogelijk.

 

Het proces gaat net zoals bij de jasjes, je legt contact, we spreken jouw wensen door, je ontvangt een offerte en bij een akkoord stuur jij jouw schoenen op. We streven er naar de schoenen minimaal een maand voor het trouwen klaar te hebben. Ze zijn afgelakt met een matte lak zodat ze goed beschermd zijn en jij er jaren plezier van hebt.

 

 

Welke schoenen kan je laten beschilderen?

In principe al het leer, suède, stof, mesh. Plastic delen kunnen beschilderd worden, maar zijn eerder gevoelig voor slijtage. Bij Nikes zie je bijvoorbeeld verschillend gebruik van materialen, houd hier rekening mee.

 

Denk aan:

  • gymschoenen
  • All stars
  • Sneakers
  • Dr. Martens
  • cowboy laarzen
  • pumps
  • balerina's
  • heren schoenen

 

Schoenen zijn klein in verhouding met een jasje, toch hebben ze zeker 4 zijdes dus kan een ontwerp ook arbeidsintensief zijn, vooral klein priegelwerk, onderschat de investering dus niet. Dit is natuurlijk afhankelijk van de details en stijl, dus vraag altijd een offerte en bepaal je eigen budget.

Als je ook jouw schoenen wilt laten customizen precies zoals jij dat wenst, zoek dan ruim op tijd contact met AIM your WEDDING, want de agenda is in het trouwseizoen vaak al erg vol.

 

Een reservering gebeurt met een aanbetaling van €100,-

 

 

Heb je nog vragen of opmerkingen laat het mij graag weten, het lijkt mij fijn met je in contact te komen.

 

Wist je dat je ook zelf jouw schoenen kunt beschilderen? 

Als jij een groep kunt regelen van 6-15 mensen kom ik op locatie een leuke workshop geven. Wil je graag alleen of met iemand anders komen vraag dan wanneer de eerst volgende data gepland staan voor workshops in Terheijden bij Breda.

Ook leuk voor niet-bruiden natuurlijk!

CONTACT

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

 

 

     

CONTACT

Mail ons

Volg ons

Bel 06-34627065

Zoomgesprek  plannen