· 

Blog #34. Tien Rebelse bruiden gaan buiten de kaders

"Ga maar los met spetteren, leef je uit!"

"Buiten de kaders gebeuren de mooiste dingen"

"Dit is helemaal IK"

 

 

Mijn rebelse bruiden aan het woord, ze weten precies wat ze willen, niet standaard, niet te lief en al helemaal niet te zoetsappig. Ik connect hier wel mee, inwendig ben ik ook wat rebels, al zie je dat in mijn kledingstijl niet terug, maar daar gaat het niet om, het gaat om de stoere bruiden die met lef hun identiteit laten zien, vol trots en power, want het zijn echte power vrouwen, geloof mij! Ook hen ondersteun ik in hun wens, want het zijn niet alleen roze bloemetjes die ik schilder!

1. BRUID ODILE

rebelse bruid buiten de kaders van traditioneel, stoer, puur en met lef dragen ze hun trouwjack over hun trouwjurk
Foto: Liefdesmomenten

 

 

Als ik weet hoe los de teugels mogen, is het galopperen in die vrijheid heerlijk, of is dat tegenstrijdig paardrijtechnisch?

 

Odile was mijn eerste bruid die mijn kaders opzocht, mij tartte, mij uitdaagde. Er gingen heel wat mails over en weer, want met verf kan je geen stap terug en ik wil precies weten tot waar de verlegde kaders gaan. Nou bij Odile kon het niet ver genoeg, niet apart genoeg zijn. 

We kozen voor een tekst die voorbij het rugpand liep, je ziet dat de N en de t op de mouw geschilderd zijn. Daarbij koos ze voor twee lettertypes. "Never lose sight OF WHAT MEANS the most to you" een erg mooie tekst. 

 

Hieronder vind je meer details.

2. BRUID A.

Bruid A. koos voor een dubbele ruit met daarin haar tekst. Dit waren duidelijke kaders, maar ook hierbuiten mochten spatten komen. Toch enigszins spat ik dan gecontroleerd voor zover dat gaat (eigenlijk helemaal niet), want het moet wel in een soort balans zijn vind ik, de eeuwige balansopzoeker.

 

Zelf zegt ze het volgende en je leest ook de reactie van Odile.

3. BRUID AMBER

bruid in een bold stoer kek jasje, lef als bruid trouwen met lef en buiten de kaders, rebelse bruid
Foto: Merel Shoot It

 

Bruid Amber wilde iets bolds doen met haar nieuwe achternaam, waarom hier geen duidelijk statement van maken? 

 

Ze koos zelf het lettertype, hier geef ik altijd een link voor met 1001 mogelijke fonts, en ik schilderde alles strak op het jasje. Geloof mij er gingen wel 6 laagjes wit op voordat het mooi dekte, een geduldwerk, maar dan heb je ook wat!

 

4. BRUID LENCA

Bruid Lenca wilde eveneens iets met haar toekomstige achternaam doen. Ik stelde diverse lettertypes voor en zo kwamen we tot dit ontwerp. De preview werd goedgekeurd en we gingen weer met veel witte leerverf aan de slag!

 

bruid met achternaam op jasje stoer en rebels anders dan anders puur en met lef, trouwen in trouwjurk van andere kleur, tule rok voor bruid
Foto: MD Pictures

5. BRUID LAURA

Nog een rebelse bruid met een grote dosis lef. Ze staat haar mannetje en zocht net zolang tot we HET gevonden hadden, de draak, het doorkijkje in haar wereld over zee, vol avontuur en met ook nog mooie bloemen, want hun betekenis is zo mooi. 

 

Met bladgoud bedekte ik de zon, niet zomaar een zon, maar het hoofdje van Mickey Mouse. De plek van het aanzoek was in Disneyland!


6. BRUID MEREL

Bruid Merel was de eerste die vroeg om te spatten op een spijkerjasje. Aangezien stof verf opzuigt verbaasde het mij toch dat het zo goed lukte

7. ZWEEDSE BRUID TESSA

Zweedse bruid Tessa, van Nederlandse bodem, vond dat spattenjasje wel erg leuk. De tekst die ze erin verwerkt wilde hebben was lang, maar door hem te printen is dat geen probleem op spijkerstof.

 

"Difficult roads lead to beautiful destinations"

 

Prachtig deze persoonlijke toevoeging. Je leest het goed dit spijkerjasje is zo bedrukt in plaats van geschilderd. In mijn digitale programma bestaan ook spatten en zoveel meer, dit nodigt uit tot meer experimenten met bedrukte jasjes in rebelse sfeer.

 

 

 


8. BRUID JOYCE

Bruid Joyce was een van mijn eerste rebelse bruiden in 2018 en je ziet het aan de foto voor een stoere muurschildering en met hun motor. 

Foto: Urbex


9. BRUID ALICIA

Bruid Alicia liet haar leren jack én Dr. Martens beschilderen met een tekening van bloemen maar dan geschilderd. De verf is watervast voor lang plezier van deze investering. Ze liet er ook nog het Ierse Claddagh symbool, staande voor liefde vriendschap en loyaliteit.

beschilderde trouwschoenen dr. martens, stoere bruid
dr martens beschilderd met tattoo bloemen voor bruid stoer en vrouwelijk
Foto: ARF fotografie

10. BRUID KIM IN ORLANDO, FLORIDA

Bruid Kim was mijn eerste bruid die koos voor een... schedel. Ik schrok er niet meer van, want in Amerika zie ik het veel gebeuren. Het eren van de doden en levenden. Samen met de fel gekleurde lelies en paarse bloemetjes heeft het geheel toch mijn sausje gekregen. Kijk ze trots stralen voor het grootste Hard rock café in Orlando, Florida!

hard rock cafe orlando florida, bruidjas
stoer jack bruid met schedel en bloemen metal girl rock bride
Foto: Edmund Rhodos

Dit waren een klein aantal 'rebelse bruiden' zoals we ze maar gemakshalve noemen, er zijn er natuurlijk meer, bruiden die staan voor hun kenmerkende stijl en zich durven te laten zien. Heerlijk! Net als de bruiden die gaan voor romantiek met pastel kleurige bloemen en vogels, alles vind ik even boeiend om te schilderen, als ik de aankomend bruid maar een tof jasje kan geven.

 

Geven is een groot woord er hangt een prijskaartje aan en toch klopt dat geven wel. Mijn mood, mijn vibes, de pijlen moeten de goede kant op staan willen wij een match hebben en ik jou begrijpen. Daarbij is de uitvoering altijd spannend en vooral hoe jij het vindt is mij veel waard en ik stel het bij tot jij 150% tevreden bent.

 

Laat ik jou ook mijn knetter rebelse toewijding geven!

 

Dank voor het lezen van deze blog, ik spar graag verder met je als je mij een mail stuurt.

 

Fijne dag!

 

Liefs,

Sabrina

 

MEER BLOGS

trouwsneakers, bruid op dr martens, all stars voor de bruid  trouwschoenen, geen pumps wat dan?

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden