· 

Blog #20. Jojo's Weddings & Events - Kleurrijk, niet standaard en een tikkeltje stoer

paul Rous Jojosweddings styling rockbruiloft

Jolanda vroeg ik een gastblog te schrijven puur omdat zij in zo'n niche zit en ik haar graag een podium wil geven en ook omdat ze zo'n geweldig fijne vrouw is om mee samen te werken! Dat mocht ik ervaren toen ik werd gevraagd om deel te nemen aan haar georganiseerde styled shoot.     -Mei 2021 

 

Lees hier haar mooie blog.

 

Jojo’s Weddings & Events staat voor het vieren van de liefde op jullie manier. Je hoeft hierbij niet slaafs de heersende trends te volgen. Liever niet, zelfs. Kies juist voor wat bij jullie als individuen en als stel past.  

 

trouwen met motor, stoer, tattoo, alternatief Jojosweddings
Fotocredits: Paul Rous Photography

 

Geen zin in een boho of minimalistische bruiloft? Ook met traditionele elementen kun je een bruiloft organiseren die past bij een meer alternatief stel. Het is hierbij zaak te kiezen voor details die het traditionele voorbijgaan en de sfeer die je voor ogen hebt naar voren halen.

 

 

Om te laten zien wat ik hiermee bedoel en wat mogelijk is buiten de gebaande trendy paden, organiseerde ik een styled shoot met de titel Rockin’ Peacock. Het concept was luxe rock, stoere motoren en een vleugje pauw. Op de dag zelf legde fotograaf Paul Rous alles prachtig vast.

Alternatief trouwen jojosweddings
Fotocredits: Paul Rous Photography

 

 

Mijn "bruid" droeg een geweldige jurk van Bridalstar, beschikbaar gesteld door De  Sluier Bruidsmode.

 

Het lijfje is sexy door de transparante stof, maar romantisch vanwege het kant. Door de speelse rok, die vooraan op de knie uitkomt, maar afloopt naar een gigantische sleep, kwamen haar benen prachtig uit.

 

Om de look wat stoerder te maken, koos ik voor paarse peeptoe stiletto’s met glitterzool en –hak, en zilverkleurige stiletto pumps bezaaid met strass.

 

Killer heels voor een killer look!

stoer bikerjack persoonlijk gestyled bij rockbride
Fotocredits: Paul Rous Photography

 

 

Om de look af te maken beschilderde Sabrina speciaal een leren jasje. Niet alleen gaf dit jasje net dat beetje extra rock en biker aan de look, het was ook erg prettig gezien de toch wat frisse temperatuur die dag. Geen overbodige luxe in ons wispelturige klimaat. En zelfs bij aangename temperaturen is zo'n jasje een topaccessoire.

 

Bijkomend voordeel is dat je dit – in tegenstelling tot een trouwjurk – na afloop nog heel vaak kunt dragen!

alternatieve rocky bruid met weddingplanner
Fotocredits: Paul Rous Photography

 

De samenwerking met Sabrina verliep heerlijk!

 

Ze was enthousiast over het thema en zag het als een uitdaging tot een passende schildering op het jasje te komen. Ze deelde haar ideeën en voortgang met me en stond open voor mijn input en vragen.

 

Het jasje werd prachtig ingepakt bij me bezorgd; ook al was ik geen bruid, het uitpakken voelde wel echt als een feestje. Haar persoonlijke aanpak en betrokkenheid zorgen ervoor dat ik Sabrina van harte kan aanbevelen!

jojosweddings en colorful Femke andere alternatieve make-up voor vrouwen met lef
Fotocredits: Colorful Femke

 

Willen jullie weten hoe ik jullie kan helpen jullie bruiloft te vieren op een manier die perfect bij jullie past? Neem dan gerust contact met me op!

 

Ik ben beschikbaar voor maatwerk naar jullie behoefte. Dit kan volledige wedding planning zijn: totale ontzorging van de stress van het voorbereiden, maar wel de voorpret.

 

Een andere optie is dagcoördinatie: jullie plannen zelf jullie grote dag, maar ik zorg ervoor dat die op rolletjes verloopt, zodat jullie optimaal kunnen genieten. Kijk op mijn site of Instagram voor meer informatie.

 

 

 

 

 

www.jojosweddingevents.nl

Instagram: @jojosweddingsevents

Heb je vragen? Mail heel graag: jojosweddingsevents@gmail.com

 

Haar & make-up:  Colorful Femke

Side Note van mij

 

Met Jolanda heb ik erg prettig samengewerkt, wat een lief mens en wat secuur en volledig is zij in alles wat zij organiseert.

Zijn jullie niet het doorsnee bruidspaar dan kan ik het meedenken en organiseren met Jolanda sterk aanbevelen.

 

Wil je iets van een reactie achterlaten, dan wordt dat zeer gewaardeerd.

 

Dank voor je aandacht, tot de volgende blog!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jolanda (donderdag, 10 maart 2022 20:47)

    Dank je wel voor je lieve aanvulling!�

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden