Bruidsmodezaken

 

Wat een eer mij tot jullie te mogen richten!

Ooit zelf als verkoopster-coupeuse in een bruidsmodezaak gewerkt en nu met een andere creativiteit weer in deze branche terecht gekomen! Vanaf 2017 ben ik hierin gerold en heb ik mijn passie gevonden. Knetterhard, zeg 80 uur per week, werk ik aan mijn business. Het is geen uit de hand gelopen hobby, maar een gedegen kwaliteits- en servicegedreven bedrijf. 

 

 

bedrukt spijkerjasje met bloemen en Just married
Spijkerjasje bedrukt

 

Mijn visie is dat een bruid haar eigen stijl en kracht mag en kan laten uitstralen in haar bridal looks.

Mijn missie is om op verschillende manieren de bruid in haar kracht te laten staan door haar persoonlijkheid te laten terug komen in het design op haar jasje. Het liefst vang ik elementen uit hun lovestory, wat verbindt deze geliefden? Een speciaal liedje, reizen of bepaalde herinneringen? 

 

 

 

Dit soort lovestory-jasjes vallen in een duurdere prijsklasse en zijn vaak hand beschilderd. Voor de kennismaking voor de bruidsmodezaak met deze jasjes én de combinatie met een (gering) verdienmodel (kunst uit Nederland!) heb ik een introductieconcept ontwikkeld.

 

 

Laat het mij uitleggen!

 

Groet,

Sabrina

 

Breda 2021

Introductie concept

fijn een jasje voor de bruid
Fotocredits: Djessica Fotografie

 

 

Hoe ziet dat introductie concept eruit?

Op consignatiebasis (betaling pas na verkoop) kan ik een aantal jasjes leveren, dit om de drempel weg te nemen voor deze gave, nieuwe trend die online zijn weg al heeft gevonden de laatste 4 jaar. Met al zo'n 200 bruiden die ik van een customized jasje heb voorzien in Nederland en België mag je wel zeggen dat hier behoefte aan is, dat het leeft!

 

Het is aan de ene kant de stoere bruid die de festival, Rock 'n roll of bohemian stijl door wilt voeren en aan de andere kant de romantische bruid die zich toch ook wilt onderscheiden met iets hips en gaat voor mooie bloemen en krullend lettertype. Zo is er voor iedere stijl een customized jasje te maken!

 

De bruidsboetiek laat ik ook graag kennismaken met deze geweldige toevoeging voor bruiden die wel houden van iets onconventioneels en save willen zijn voor eventueel wat killer weer in onvoorspelbaar Nederland en België. Deze accessoire is een van de vele, maar wel een heel originele!

 

Als pionier en expert in het customizen van jasjes waardeer ik het zeer als een jasje mag hangen in de winkel. De kwaliteit heeft zich bewezen, is uiterst goed en ik ben erg flexibel in de uitvoering. Er zijn drie manieren om een jasje te hebben in de zaak. Ik leg het uit.

 

Soorten Customized jasjes van AIM your WEDDING

Bedrukt spijkerjasje

Beschilderd (vegan) leren jasje

 

  • levertijd 1-3 maanden
  • inkoop €150,- - €200,-
  • eenvoudig design
  • maak hier je keuze

High-end beschilderd leren jasje

  • Rijk gedecoreerd, hoge prijs
  • uit webshop snel te leveren
  • bij verkoop 10% van de adviesprijs

Advies: Download de korte brochures met extra informatie.

 

Mocht dit concept onduidelijk zijn, bel mij: 06-34627065 voor nadere toelichting.


Ik heb een vraag

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

Diensten

Verzendkosten

Betaalmogelijkheden

Levertermijn

Retourneren

 

 

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden