· 

Blog # 15. Floral stories - Bloemen voor eeuwig bewaren

bloemen uit bruidsboeket vereeuwigd
Floral stories

 

Jody heb ik leren kennen via Instagram. Met beiden een passie voor bloemen en hun kunstzinnige vormen proberen wij ze te vereeuwigen ieder op onze manier.

 

Floral stories heb ik de laatste jaren zien groeien en opbloeien tot een volwassen bedrijf. 

Vol verwondering bekijk ik altijd de filmpjes van Jody waarin ze de perfect gedroogde bloemen insluit in epoxyhars in de meest mooie vormen. 

 

Ook levert zij tegenwoordig de mooiste zijden bloemen onder de naam @flowersbyfloralstories.

 

Lees hier haar gastblog:

 

 

bruidsboeket gedroogd in epoxyhars gegoten
Floral stories

 

 

Je trouwboeket: onmisbaar op elke bruiloft en het maakt je look helemaal af. Hoe leuk is het om jouw bruidsboeket te kunnen bewaren na je trouwdag? Een perfect aandenken aan jullie huwelijksdag.

 

Bloemen blijven helaas niet lang mooi, dus hoe zorg je ervoor dat je je trouwboeket niet meteen weg hoeft te gooien? Je kan ervoor kiezen om het boeket zelf te gaan drogen, maar dit wordt niet altijd even mooi. Sommige bloemen hebben een hoog vochtgehalte waardoor zij snel zullen rotten. Ook zal de vorm en de kleur afwijken van de originele kleur. Om dit te voorkomen, kan je ervoor kiezen om het boeket professioneel te laten drogen. Jody, de eigenaresse van Floral Stories is gespecialiseerd in het prepareren van het trouwboeket en rouwbloemen in hars (ook wel epoxy genoemd). Zo kun je je bruidsboeket bewaren en er nog lang van genieten! Ondanks dat de kosten hiervan hoger zijn dan wanneer je de bloemen zelf droogt, wordt de kwaliteit absoluut gegarandeerd. En eerlijk is eerlijk, een blijvende herinnering aan je bruidsboeket is toch ontzettend gaaf?

 

aandenken aan jouw trouwdag
Floral stories

Naast het prachtige aandenken wat je zelf overhoudt aan de grote dag, is het ook leuk om bijvoorbeeld aan de getuigen, ceremoniemeester, familie of vrienden een stuk te geven als aandenken en bedankje aan jullie grote dag. Een uniek en bijzonder cadeau, waardoor zij jullie bruiloft nooit zullen vergeten.

 

Wil je meer weten over het proces?

Neem dan een kijkje op www.floralstories.nl 

of op Instagram (@floralstories.nl).

 

 

Liefs, Jody

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden