· 

Blog #3. Images de Julie Trouwfotograaf in België

Julie Gielen Images de Julie

 

Voor Julie heb ik al twee keer een jasje mogen beschilderen met haar logo. Zij is een hard werkende super enthousiaste en vrolijke fotograaf. Ze heeft ooit eens zoveel gelopen voor shoots dat ze er een blessure opliep en even rust moest pakken, ze kent geen rem en is inmiddels super getraind!

 

Dit is haar stukje:

 

Toen Sabrina mij vroeg om een klein tekstje te schrijven om zelf even kort voor te stellen, niet gemakkelijk.. Maar hier ga ik dan! Mijn naam is Julie Gielen, fotograaf uit passie, met een voorliefde voor documentaire fotografie en zwart en wit (uiteraard worden er ook kleurfoto’s gemaakt!). Strevend naar kwalitatieve beelden die net die speciale seconde vastleggen, omdat mooie momenten onuitwisbaar moeten zijn, die emoties belichten, onrecht uitdrukken, actualiteit registreren en je product commercieel in de picture plaatsen. Maar ook catchy portretten, inside reportages en in het oog springende reclamebeelden die magazines een final-touch geven. Om heel eerlijk te zijn, ik ben niet het type fotograaf dat zo cliché foto’s maakt.

 

Dus dat wilt zeggen, dus geen foto’s met zo een hartje in de lucht maken of andere ‘te gemaakte foto’s’. Ik ben eerder de fotograaf die jullie laat ontspannen tijdens de fotoshoot, met hier en daar natuurlijk aanwijzingen maar voor de rest ben ik heel de dag onzichtbaar en zal je me niet snel opmerken. Ik zal net die ‘ene’ seconde kunnen vastleggen zonder dat je het hebt opgemerkt en achteraf kan bekijken van: “Hoe? Dit heb ik toch helemaal niet gezien dat je dit hebt vastgelegd!”

 

Dit ben ik (in ieder geval toch een beetje in het kort uitgelegd) afgestudeerd aan de Luca School Of Arts in Genk, wonend in Sint-Truiden (in België). Met mijn enthousiasme en spontaniteit lukt het me wonderwel om de mensen voor de lens te laten ontspannen, zodat de mooiste resultaten verkregen worden. De vele positieve reacties gaven me dan de moed om mijn eigen studio te openen.

 

Zijn er alvast kriebels om mij te boeken? En je wilt toch nog wat werk van mij zien? Kijk dan zeker eens op mijn website, Facebookpagina of instagrampagina! https://juliegielen.be/

- https://www.facebook.com/imagesdejulie/- www.instagram.com/imagesdejulie/

         


Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden