MAATWERK - UNIEK BEDRUKT JASJE

IT'S NEVER TOO MUCH,

WHEN IT COMES TO DENIM

persoonlijke ontwerpen van kunstschilder bedrukt spijkerjasje

Kies je voor maatwerk dan wil dat zeggen dat je nog MEER PERSOONLIJKHEID wil leggen in het trouwjasje.

Met de geselecteerde prints (Blue Print, voordeligste keuzes) is dit al gedeeltelijk mogelijk, maar met het maatwerk zijn de mogelijkheden nog een stuk groter. 

 

PRIJSKLASSE GOUD

Naast schilderen teken ik ook graag op de Ipad, digitaal wel te verstaan, zodat ik alles kan gebruiken om spijkerjasjes mee te kunnen bedrukken. Dit laatste besteed ik uit bij een professionele textieldrukkerij, we gaan voor kwaliteit.

 

In de portfolio zitten inmiddels vele bloemen en steeds meer figuren, als de wens er is om een nieuwe combinatie te maken met bloemen en dit te combineren met een element, zoals 6-hoeken, ruit, hart, cirkels, maan, gewei, skull etc. dan is dat mogelijk.

 

Er ontstaat een geheel nieuw ontwerp aangevuld met jouw gewenste tekst en lettertype. Hiernaast zie je een klein aantal ontwerpen die op aanvraag zijn ontstaan.

 


Het meest wordt gekozen voor een bestaande bloemgroep die mooi past bij het bruidsboeket aangevuld met bijvoorbeeld cirkels of hexagon en een eigen tekst waar een mooi lettertype voor gekozen mag worden. Er worden diverse previews gemaakt en je mag aanwijzingen geven. 

 

In dit concept is het spijkerjasje niet inbegrepen,  je kunt het fijne, zachte LTB spijkerjasje erbij aanschaffen voor €49,95 of je stuurt jouw eigen jasje. Zie de kooptips hier.

PRIJSKLASSE PLATINA

De portfolio met losse bloemen en bloemcomposities wordt steeds verder uitgebreid, maar het kan zijn dat jouw gewenste bloem er nog niet tussen zit. Geen probleem deze kan worden getekend voor je.

 

In overleg is ook een ander figuur mogelijk of van een goede foto is ook een design te maken.

 

Zoals je hiernaast ziet kunnen ook kleine symbolen worden toegevoegd aan het design. Ze hebben een speciale betekenis en maken het design erg persoonlijk op een eenvoudige manier.


Hieronder zie je een aantal ontwerpen die met speciale aandacht zijn ontstaan. Ze hebben persoonlijke toevoegingen van speciale trouwlogo, kleine symbolen of een bepaald landschap.

SAVE THE DATE KAART

 

Soms wordt ook gevraagd of elementen van de Save the date kaart kunnen terugkomen op de rug van het spijkerjasje.

 

Zolang je een goed document hebt of het is eenvoudig  na te tekenen dan is dit zeker mogelijk en erg origineel zelfs!

 

 

 

 

 


KEUZE UIT FIELDS

bloemen op je spijkerjasje

VELE SOORTEN BLOEMEN

spijkerjasje met bloemenprint

PREVIEW


stoere bruid met motor en bedrukt trouwjasje
Deze mooie print is op een LTB spijkerjasje geprint, ook leverbaar. Foto: Noesj Moments

AIM YOUR WEDDING

Atelier:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden

     

CONTACT

Mail ons

Volg ons

Bel 06-34627065

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED