· 

Blog #7. Maxcript - Kalligrafie & Stationery

kalligrafie stationery trouwkaarten maxcript

Maxcript  -  Maxime

 

Maxime ken ik al een hele tijd sinds ik zelf ondernemer ben. Zij viel mij al meteen op door haar prachtige kalligrafie, styling van feed en website en rustige karakter. Op een live event, vlak voor de lockdown, ontmoetten wij elkaar op een ondernemersevent en sindsdien sparren en delen wij regelmatig van alles en nog wat. 

 

Dit is wat Maxime met mij wilde delen:

 

Als je deze nieuwsbrief leest, ga ik er vanuit dat je fan bent van handgemaakte kwaliteitsproducten waar veel liefde en aandacht in is gestoken. Vanuit dat oogpunt ontwerp ik op basis van kalligrafie allerlei stationery. Van banners tot trouwkaarten, handgeschreven enveloppen, persoonlijke boodschappen, geloftes en nog veel meer. Kalligrafie is een specifiek type schoonschrift en kan dus een unieke twist geven aan elk product. I can write on anything. What is your superpower?

 

 

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, neem dan vooral een kijkje op mijn Instagram: @maxcript of op www.maxcript.com. Berichtjes kan je via Instagram dm sturen of naar info@maxcript.com. Spreek ik je binnenkort?

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden