· 

Blog #8. Spoonful of Sugar - Patisserie

Spoonful of Sugar Patisserie  -  Sofie Gorris  

Sofie leerde ik kennen na of vlak voor haar bestelling van een jasje voor haar moeder die ging trouwen. Dit gebaar vond ik zo lief en de hele persoonlijkheid van Sofie is zo open, enthousiast en vol liefde dat ik graag bij haar nog eens een high tea kom doen!

 

Dit is wat zijn met jou wil delen:

 

Wil je liever iets anders dan een traditionele bruidstaart bij je bruiloft?

 

Mijn naam is Sofie. Samen met mijn man Paul run ik A Spoonful of Sugar Patisserie, een bedrijf waarmee we al je zoete dromen laten uitkomen. Spoonful is in 2016 ontstaan uit mijn passie voor bakken en styling en Pauls passie voor fotografie en specialiseert zich in  het ontwerpen en maken van sweet tables: zoete buffetten vol heerlijke taartjes, cakes, cupcakes, macarons en ander lekkers, helemaal afgestemd op het gewenste thema. Daarnaast maken we ook de prachtigste bruidstaarten, verjaardagstaarten en heerlijke (kleine) traktaties voor alles wat gevierd kan worden. Wij maken elk feestje extra lekker!

 

Geïnspireerd door en in samenwerking met onze klanten komen we tot de meest originele ideeën en gerechten: geen vaste menu’s maar jullie persoonlijkheid op een gebaksbordje. Een cupcake in de smaak van je favoriete kindersnoep, een taart volgens traditioneel Spaans recept, een sweet table in het thema van alle mooie reizen die jullie hebben gemaakt, niets is ons te gek! Paul legt deze mooie projecten vast op de gevoelige plaat, leuk voor onze website, maar ook voor jullie! Want we bewerken de mooiste foto’s en delen ze met jullie.

 

Heb je trouwplannen en wil je graag een persoonlijk en origineel taart- en toostmoment? Neem dan zeker contact op met ons. Samen kijken we naar jullie wensen en onze mogelijkheden. En die zijn bijna oneindig.

'So dream big, cause we make magic happen'

 

♡ Liefs Sofie!           

                                                                                              

www.aspoonfulofsugar.nl 

@spoonfulofsugarfood

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden