TREND

 

De voorbereidingen voor je trouwdag zijn in volle gang en na het regelen van locatie, fotograaf en trouwjurk speelt de vraag ook door je hoofd wat je aantrekt als het weer wat tegenvalt, of omdat je trouwt in de herfst of winter. Een (bonten) bolero, omslagdoek of kanten doek zijn altijd een goede manier geweest om de kou af te wenden, maar de modebewuste, zelfverzekerde, stoere bruid kan ook voor iets heel anders kiezen:

 

een spijkerjasje of leren jasje !

 

Aan het idee moet jij, of je (schoon)moeder even wennen, maar hoe vaker je het ziet en wetende

hoeveel indruk zo'n jasje kan maken, maakt jou vast nieuwsgierig naar de mogelijkheden

en voor je het weet ben jij ook ON TOP in jouw jasje!

 

The cherry on top for your wedding outfit !

 

Wist je dat Kim Kardashian en Kanye West op hun trouwdag in mei 2014 ieder een leren jasje aan hadden, matchy-matchy 'JUST' en 'MARRIED', zij hebben mede de trend gezet om op jasjes te gaan customizen, later is het personaliseren natuurlijk snel erbij verzonnen en dat maakt het allemaal nog leuker!

 

Made by AIM your WEDDING

 

T R E N D 

 

Nu de trend vanuit de VS om een denim of leren jasje op je trouwjurk te dragen zich hier ook begint te settelen, wordt de vraag naar dit stoere, altijd fashionable item steeds groter.

 

Vooral het PERSONALISEREN  met tekst, naam, datum en/of bloemen maakt het tot een

bijzondere toevoeging aan je bridal look.

 

Je kunt op het jasje iets laten terugkomen wat bij jullie past, wat jullie verbindt. Bijvoorbeeld een stukje tekst van jullie favoriete liedje, jullie trouwlogo, bloemen uit jullie trouwboeket of het kant van jouw jurk of sleep wat terug komt op het denim of leer.

 

Je kunt ook aan een naaister vragen of zij het jasje voert met het kant wat ook op je jurk of sleep verwerkt is of dat zij een kanten rand onder het jasje zet of pareltjes naait op bijvoorbeeld de schouders om het net wat meer richting een romantische trouwstijl te trekken.

 

Een modern jasje past bij iedere stijl van bohemian tot de meeste romantische prinsessenstijl. Het contrast tussen een stoer jasje en je romantische jurk geeft een wat ongedwongen, casual look. Dus als een jurk jou een te groot prinsessengevoel geeft kan je het wat afvlakken en je comfortabeler voelen met een jasje erover. Je draagt het meestal een paar momenten op de dag, maar oh la, la, dat zijn wel bijzondere momenten, die blijven iedereen bij!

 

 

De jurk trek je na je trouwdag niet meer aan, het jasje wel, het houdt de herinnering levend het is de investering dus zeker waard! Menig bruid neemt het jasje mee op de honeymoon, heerlijk de spontane blikken en opmerkingen, je ontkomt er niet aan en voelt je nog wat langer feestelijk en bijzonder!

 

In de bizarre coronatijd zijn er veel loveshoots geweest, ook hierbij kwam zo'n jasje dan goed en verrassend tot zijn recht. Vaak is een mooie foto ervan gebruikt als aankondiging voor de verplaatste trouwdatum. Maar ook zonder deze reden is het een out of the box manier om een origineel trouwkaartje te laten maken.

 

Steeds meer stellen willen beiden in een customized jasje aan op hun trouwdag, waarom ook niet?

Verruil dat colbert gewoon even voor een casual look!

Het geeft zo'n andere dimensie.

 

Do it!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Lex Draijer

 

Corona heeft een grote invloed gehad voor het trouwseizoen 2020.

Voor een Love shoot zijn deze jasjes gebruikt om de nieuwe datum aan te kondigen op een originele kaart.

 

Ze komen weer terug om de nieuwe trouwdatum erin te schilderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Debby Elemans Photography

 

En dan de mannen, de bruidegommen in spé, ook zij willen wat gepersonaliseerds hebben, heus!

 

Denk aan beschilderde nette leren schoenen, sneakers of een jasje.  

 

 

 

 

 

 

 

Maar wat dacht je van een beschilderd vlinderdasje met jullie trouwlogo, ook zo subtiel en leuk! Ook leuk voor de vaders en eventuele getuigen en het zijn de kosten niet!

 

Ben jij echt zo'n GIN genieter en lijkt het jou als bruidegom ook leuk om na de ceremonie jouw colbert om te ruilen voor een spijkerjasje, of wil je het in het dagelijks leven dragen met een aandenken aan jullie trouwdag, dan is een beschildering op jouw jasje ook een idee. Het kan een afgeleide zijn van ieder etiket, je favo biertje, wijn of what ever samen met een leuke quote is het ook weer iets gepersonaliseerds, dé trend!


Commentaren: 8
 • #8

  Erica (woensdag, 16 september 2020 21:31)

  Ik heb mijn beschilderde spijkerjasje afgelopen februari al mogen ontvangen, maar onze bruiloft in maart werd uitgesteld door de corona pandemie. Afgelopen augustus zijn we dan toch getrouwd en werd onze liefde bezegeld in een prachtige kasteeltuin. Wie had dat kunnen bedenken! Voor de temperatuur had ik mijn jasje niet nodig, maar voor de fotoshoot heb ik hem uiteraard wel aangetrokken. Het leuke is, dat ik hem gewoon kan door dragen en dat het een blijvende herinnering mag zijn aan een toch wel bizar jaar, waarin we ons niet van ons pad hebben laten brengen. Sabrina enorm bedankt voor het prachtige ontwerp. Ik had er zo mijn ideeën bij en jij hebt deze fantastisch uitgewerkt met ook nog je eigen touch erin verwerkt. Super!! Nog altijd heel blij mee :-)

 • #7

  Maud (maandag, 14 september 2020 15:07)

  Echt een aanrader! Vanaf het begin af aan fijn mailcontact gehad. Voorafgaand aan het beschilderen werd door Sabrina nog even gecheckt of ‘t ontwerp nog steeds naar wens was. Ook tijdens het beschilderen werd ik op de hoogte gehouden van de vorderingen. Toen het eindresultaat nog niet helemaal naar mijn smaak was, heeft Sabrina het meteen aangepast en nog wat vragen gesteld om er zeker van te zijn dat het zou worden zoals ik wilde. Echt heel erg fijn! En het resultaat mag er zijn: ik heb mijn jasje vandaag binnengekregen en hij is helemaal zoals ik ‘m in gedachten had, superblij mee.

 • #6

  Simone (dinsdag, 28 juli 2020 15:47)

  Als verrassing voor mijn zusje is een jasje beschildert (ze wilde dit zelf al wel maar dacht dat ze te laat was om het nog te regelen). Het was vrij last minute maar alsnog is alle tijd genomen voor een mooi ontwerp, wat tussendoor ook steeds overlegt werd. Het resultaat is dan ook erg mooi en is enthousiast ontvangen! Later bedachten we nog dat we ook een strikje voor de bruidegom wilde, dit was ook geen probleem en het werd er snel bijgemaakt. Alle communicatie verliep vlot, en het is helemaal geworden zoals ze in gedachten hadden :).

 • #5

  Sanne Meul (woensdag, 01 april 2020 20:10)

  Ik heb vandaag mijn jasje ontvangen en ik vind het écht PRACHTIG !! Ook de manier hoe het is ingepakt als een echt cadeautje, met het kaartje bij. Echt een fijne verassing!

  Ik wil je ook nog bedanken voor het fijne en persoonlijke contact!

 • #4

  Marieke (zaterdag, 20 april 2019 21:38)

  Voor mijn dochter en mijzelf heb ik Sabrina gevraagd spijkerjasjes te beschilderen. Ze zijn werkelijk prachtig geworden! Heel veel dank! Ook na de bruiloft zullen wij met veel plezier de jasjes gaan dragen..
  Echt een aanrader ❤️

 • #3

  Jessica Wittenberg (donderdag, 10 januari 2019 11:55)

  Wauw wat een plaatje. In het begin vond ik het zeker spannend komen mijn gedachtes wel uit. Sabrina heeft veel mailcontact met mij gehad en was heel lief in het mee denken.
  Door omstandigheden is onze trouwdatum vervroegd maar toen stond de verkeerde datum er dus op. Met wat aanpassingen staat nu de juiste datum erop en wat ben ik er blij mee.

 • #2

  White Wedding Chairs (donderdag, 01 november 2018 17:07)

  Ik heb mij bedrijfsnaam en logo op mijn spijkerjasje laten schilderen: helemaal leuk! Het is erg mooi geworden, en ik had mijn jasje heel snel weer terug. Ik ben erg blij met het resultaat!!

 • #1

  Marlous (vrijdag, 26 oktober 2018 20:43)

  Vorig jaar Juni ben ik getrouwd en heb ik door Sabrina mijn spijkerjasje laten beschilderen. Ik wilde iets stoers voor op mijn witte trouwjurk ipv iets standaards. Het contact was zo gelegd. Er is veel over en weer gemaild tijdens het beschilderen van het jasje. Elk idee werd besproken en uiteindelijk is een heel persoonlijk jasje gemaakt. Ik draag het jasje nog regelmatig en het is me erg dierbaar. Ik zou iedereen Aim your wedding aanbevelen!