Meer inspiratie voor een jasje

 

T R E N D 

 

Nu de trend vanuit de VS om een denim of leren jasje op je trouwjurk te dragen zich hier ook begint te settelen, wordt de vraag naar dit stoere, altijd fashionable item steeds groter.

 

Vooral het PERSONALISEREN  met tekst, naam, datum en/of bloemen maakt het tot een

bijzondere toevoeging aan je bridal look.

 

Je kunt op het jasje iets laten terugkomen wat bij jullie past, wat jullie verbindt. Bijvoorbeeld een stukje tekst van jullie favoriete liedje, jullie trouwlogo, bloemen uit jullie trouwboeket of het kant van jouw jurk of sleep wat terug komt op het denim of leer.

 

Je kunt ook aan een naaister vragen of zij het jasje voert met het kant wat ook op je jurk of sleep verwerkt is of dat zij een kanten rand onder het jasje zet of pareltjes naait op bijvoorbeeld de schouders om het net wat meer richting een romantische trouwstijl te trekken.

 

Een modern jasje past bij iedere stijl van bohemian tot de meeste romantische prinsessenstijl. Het contrast tussen een stoer jasje en je romantische jurk geeft een wat ongedwongen, casual look. Dus als een jurk jou een te groot prinsessengevoel geeft kan je het wat afvlakken en je comfortabeler voelen met een jasje erover. Je draagt het meestal een paar momenten op de dag, maar oh la, la, dat zijn wel bijzondere momenten, die blijven iedereen bij!

 

 

De jurk trek je na je trouwdag niet meer aan, het jasje wel, het houdt de herinnering levend het is de investering dus zeker waard! Menig bruid neemt het jasje mee op de honeymoon, heerlijk de spontane blikken en opmerkingen, je ontkomt er niet aan en voelt je nog wat langer feestelijk en bijzonder!

 

In de bizarre coronatijd zijn er veel loveshoots geweest, ook hierbij kwam zo'n jasje dan goed en verrassend tot zijn recht. Vaak is een mooie foto ervan gebruikt als aankondiging voor de verplaatste trouwdatum. Maar ook zonder deze reden is het een out of the box manier om een origineel trouwkaartje te laten maken.

Foto: Ilona Veldhoven
Foto: Ilona Veldhoven

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden