· 

Blog #17. Blog over We Go Cine Trouwvideo/fotograaf

styled shoot met trouwfotograaf
We Go Cine Weddings

 

Geregeld doe ik mee met styled wedding shoots. Dat zijn shoots waarbij een groep leveranciers uit de trouwbranche de krachten bundelen en een trouwsetting nabootsen.

 

In april dit jaar was ook een styled shoot georganiseerd in de Soesterduinen. Ik stuurde mijn jasjes op en ontving enkele weken later de foto’s van verschillende fotografen waaronder van We Go Cine. Ook kregen we diverse trouwvideo’s van dit bedrijf en dat was pas écht genieten. Fotomateriaal is prachtig, maar bewegend beeld vangt zoveel meer en is bijna onmisbaar voor de ultieme herinnering aan je trouwdag. Ik sprak Sarmad om hem te bedanken voor de mooie, korte video’s die hij speciaal voor mij maakte en stelde hem een aantal vragen. 

 

 

 

huwelijksfotograaf We Go Cine
We Go Cine Weddings

Sarmad komt uit Irak en werkt sinds 2014 voor diverse videobedrijven. In 2019 is hij als ZZP-er begonnen met als professie de videografie en fotografie voor bruiloften en bedrijfsfilms en dergelijke.

Die combinatie vindt hij geweldig, want in beide kan hij zijn expertise goed kwijt. Bij bruiloften is hij er de hele dag en legt hij ieder detail en iedere emotie vast. Het is zijn passie om het verhaal van die meest bijzondere dag te vangen in beeld. Meestal werkt hij met een second shooter, want video en foto’s maken dat gaat nou eenmaal niet in je eentje!

  

Hij investeert in de beste apparatuur en volgt de ontwikkelingen op de voet om de klant beeldmateriaal te bezorgen van de hoogste kwaliteit. Zelfs de muziek die hij onder de video zet wordt met de grootste zorg gekozen, soms doet hij er een week over om precies de juiste muziek te vinden die helemaal past bij het bruidspaar en de stijl. Menig echtpaar bedankt hem dan ook en zegt dat ze tot tranen geroerd waren bij het zien van de mooie beelden. Kijk dat is de kers op de taart!

trouwfoto's heb je nooit genoeg
We Go Cine Weddings

 

 

Sarmad spreekt goed Nederlands en blijft zijn taal ontwikkelen, toch merkt hij dat het hem wel eens in de weg zit en men na een gesprek afhaakt, dat zou in mijn ogen een gemiste kans zijn, omdat hij voor een ongekende kwaliteit staat.

Zijn taal gaat verder, zijn taal zit hem in beeld en geluid. Zijn taal spreekt over een love story, over de liefde tussen twee mensen en zijn taal zorgt voor sprakeloos genieten, meer heb je niet nodig!

 

 

Sarmad: “emotions of love + our cinematic touch = unforgettable film of your big day”

 

 

 

Neem eens een kijkje op zijn prachtige website.

www.wegocine.com

 

Dank je wel Sarmad voor je verhaal, we gaan je volgen en genieten van alles wat je nog gaat laten zien!

 

Trouwen: @wegocine.weddings

 

Bedrijven: @wegocine

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden