· 

Blog #5. Vliethoeven - Trouwambtenaar

Trouwambtenaar Corine al 27 jaar actief in Nederland

Corine van Vliet ontmoette ik in 2019 op een trouwbeurs in Reeuwijk net boven Gouda. Ik was er alleen en bouwde wat onwennig mijn tafel op, Corine was er al net wat eerder en was zo aardig en enthousiast dat ik mij meteen thuis voelde daar aan de Reeuwijkse plassen! Sindsdien hebben wij een band en voelen wij ons collega's in de weddingbranche.

 

Dit schreef Corine:

 

Al meer dan 27 jaar is Corine van Vliet actief als BABS van de gemeente Woudenberg en daarnaast als Zelfstandig Trouwambtenaar in heel Nederland beschikbaar. In al deze jaren heeft zij al 1550 huwelijken voltrokken en nog steeds is zij verliefd op haar mooie en interessante werk. Ieder bruidspaar is weer uniek en heeft ook zijn eigen liefdesverhaal. Bovendien reist zij graag mee naar het buitenland voor een Ceremoniële Huwelijksceremonie!

Met veel passie, liefde en een vleugje humor lukt het Corine om steeds weer een ceremonie neer te zetten waarin het bruidspaar volledig tot zijn recht komt.

Willen jullie ook een liefdevolle, persoonlijke en vooral ook onvergetelijke trouwceremonie ? Dan ben je bij Corine van Vliet aan het juiste adres.

 

Kijk voor meer informatie op haar instagram account onder https://www.instagram.com/vliethoeven/?hl=nl of stuur een mailtje naar vliethoeven@gmail.com

Website: www.vliethoeven.wixsite.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden