· 

Blog #24. 10x Trouwen met bruidskind(eren)

Trouwen als je samen al kinderen hebt is geweldig! In deze blog worden huwelijken met jonge gezinnen getoond, waarin kleine meisjes en jongens op hun mooist zijn en een taakje krijgen. Zoals de ringen brengen of een eigen snoepkraampje mogen 'runnen'.  Ze zullen zich helemaal vereerd voelen met hun speciaal uitgezochte kleding, mooie jurkjes of voor de jongens bijvoorbeeld een bermuda met overhemdje en gilet.

 

Je wilt niet dat je kindje het koud krijgt, dus koop je ook iets voor over die mooie kleding, bijvoorbeeld een spijkerjasje of (faux) leren jasje als je van een beetje stoer en onconventioneel houdt. Hier komt de toevoeging van AIM your WEDDING om de hoek kijken. In overleg wordt namelijk een ontwerp gemaakt voor op deze jasjes, hoe gaaf en so cute kan dit eruit zien?!

 

In deze blog worden 10 voorbeelden uitgelicht. Het gaat hier om kinderen onder 12 jaar. In blog #13# worden customized jasjes voor volwassen bruidsmeisjes besproken, zie hier (maar lees eerst deze blog!)

bruid in bruidsjasje met bruidsmeisje met jasje op jurk. schattig bruidsmeisje met stoere twist
Samen een mooi team in matchende jasjes. Foto: Marjolijn Eggens Photography

 

1. Timo & Kim met dochtertje Sev.

 

De dag startte met regen en onweersbuien, de jasjes kwamen dus goed van pas. Fijn om dit achter de hand te hebben. Dochter Sev voelde zich de fashionista puur sang en droeg bijna de hele dag het jasje. Hier gaat natuurlijk een voorbereidende fase aan vooraf.

 

Bruidegom Timo was blij verrast om de matchende jasjes te zien, hij was totaal niet op de hoogte dat zijn bruid dit geregeld had, dus de verrassing was groot.

Die kleine Sev heeft het helemaal gemaakt die dag en stal de harten!

 

Zie onder deze blogpost de reel met de foto's van deze real wedding.

 

 

 

2. Tijdens de styled shoot van Dhr en Mw Fotografie en organisatie Cake Queen Styling droeg het meisje een beschilderd spijkerjasje. De denimblauwe kleur matchte goed met de zoete kleurtjes van de bloemetjes in de bloemenkrans om het hoofd.

 

Als voor een kort spijkerjasje wordt gekozen blijft het silhouet met het jurkje mooi. Vaak is het wel even goed zoeken naar dit soort korte jasjes. Je kunt altijd vragen of ik toevallig een tip heb.


trouwen met gezin, kinderen in gelegenheidskleding, stijlcoach advies spijkerjasje met tekst little miss
By Dianne Fotografie

 

3. Mirjam trouwde haar Jeroen en hun dochters wilden ook graag iets speciaals voor deze trouwdag. Naast de mooie Prinsessenjurkjes was een spijkerjasje sowieso erg fijn in Mei. De complimenten stroomden over en weer en dat de gasten zeiden "jullie lijken op mama" gaf ze wel een trots gevoel. 

 

Mirjam vertelde dat de jongste dochter het hele zomerseizoen het jasje heeft doorgedragen en er zuinig op is, toch een herinnering om te koesteren.

 

Deze jasjes zijn beschilderd, bedrukken is ook mogelijk.

 

 

bruid en bruidsmeisje in bedrukte spijkerjasjes volgens stylecoach advies
Esther Hameleers Fotografie

4. Ilona en dochter Maélin

 

Niet van alle bruiden weet ik de naam van de bruidegom, ook omdat we het vaak achter zijn rug om uitvoeren, de impact is dan des te groter.

 

Ilona vond twee jasjes die in kleur goed bij elkaar matchten en de bedrukking doet dat ook. Romantische rozen en bloesemtakjes. Wist je dat ik bloemcomposities in allerlei kleuren en vormen heb? Vraag er naar of er iets is wat bij jouw voorkeuren past.

 

Ilona koos het lettertype uit en we maakte de bloemcompositie naar wens, ik stelde diverse lay-outs voor en dit is het eindresultaat. Twee bedrukte spijkerjasjes binnen drie weken die deze geweldige foto opleverde! Is het geen dropje dit bruidsmeisje?

 

 

5. Alizia en dochter Jackie

 

"Wauw wat een geweldige dag hebben wij gehad met die super mooie jasjes van jou! Ze maakten de outfit helemaal af, zo blij mee!"

 

Alizia trouwde in November en vroeg of ik herfstkleuren en herfstblad toe kon voegen aan het ontwerp, je ziet dat het mooi mee kleurt met de achtergrond en het bruidsboeket.

 

Op het jasje van kleine Jackie kwam Little Miss Jackie in twee lettertypes, dat geeft vaak een stoer en speels effect.

 

Aangezien kleine kinderen snel groeien kan je het beste een jasje op de groei kopen en bedrukken is voordeliger dan beschilderen en het ziet er bijna even mooi en zelfs nog strakker uit. Het kan alleen op stof, schilderen kan op alle materialen.

 

Vraag gerust een offerte op, want de prijs kan heel erg meevallen als het jasje in combinatie met een jasje voor de bruid gemaakt mag worden.

6. Katrien - Antwerpen

 

De Belgische Katrien schreef een prachtige review en daaruit blijkt dat zij bewust op zoek was naar deze extra toevoeging voor haar en haar dochtertje. 

 

Ze schreef onder andere: "Een herinnering voor altijd, het is iedere euro meer dan waard". 

 

Al groeien kinderen uit het jasje, de herinnering en de impact maken wel erg veel goed in deze beleving. Een reis is ook voorbij na x dagen, maar heeft je goed gedaan en herinneringen achtergelaten, vergelijk deze investering hiermee.

 

 


outfit bruidsjongens bij bruid passend samen in dezelfde outfit drieling, tweeling trouwen gelegenheidskleding
Piece of Kate Photography

7. Junailis met haar mannengezin

 

Na intensief overleg liet Junailis haar jasje beschilderen en de linnen gilets van haar zonen bedrukken. Een tijgerkop is voor de jongens natuurlijk erg cool en om er een trouwtintje aan te geven kwamen er enkele geometrische figuren bij. De namen van de jongens werden in een lettertype gedrukt met de kleuren die matchten met de rest van de outfit. Een compleet geheel en zonder deze samenhang was het plaatje heel anders geweest. 

 

Overigens bij bedrukte items wordt op >2 stuks flinke korting gegeven als het design nagenoeg hetzelfde blijft.

tweeling outfit op trouwdag, beschilderde spijkerjasjes matchend bij de bruid festivalbruiloft thema
Marlies Dekker fotografie

8. Malou en haar tweeling 

 

Op de festivalbruiloft van Malou en Frank liepen twee heel trotse meisjes rond. Hun spijkerjasjes waren beschilderd met hun namen en daar waren ze erg blij mee. 

 

Als er geen polyester in de stof zit kan een spijkerjasje of gekleurd katoenen jasje ook bedrukt worden. Dit is binnen een aantal weken uitgevoerd. Ten tijde van deze bruiloft was deze print on demand service nog niet in volle gang, maar nu wordt daar vaak voor gekozen, vooral voor bruidskinderen. De ervaringen zijn erg goed en de jasjes kunnen gewassen worden, erg fijn natuurlijk. Prijs voor het 2e jasje is vanaf €50 voor het bedrukken. Je stuurt zelf het jasje naar het atelier. 

 

 

9. Marloes en dochter Floor

 

Aangezien Floor al wat ouder is wilde ze een stoerder spijkerjasje, we kozen ervoor om haar voorletter uit te vergroten met wat bloemen ervoor en erachter. Onder de kraag werd Witness met de trouwdatum geschilderd. Wat een mooie rol als dochter!

 

Bij de reviews heeft Marloes een mooi stukje achter gelaten.


10. Kim en haar dochters Jolene en Paige

 

 

Kim zelf had een zandkleurig suède jasje dat ik mocht beschilderen met outline bloemen, ze had ook geweldige jasjes gevonden voor haar dochters. Deze waren van een katoen met metallic coating en daarom spannend om te bedrukken.

 

We kozen voor deze techniek zodat het veel kosten zou schelen, bedrukken is altijd voordeliger dan schilderen en vooral bij een bewerkelijk design is dit een slimme keuze. De print kwam er erg mooi uit en de meisjes hebben vol trots gestraald op de bruiloft.


 

11. Toegift, al zijn er veel meer bruiden geweest met hun bruidsmeisje.

 

Nele en haar dochter waren dol enthousiast toen ze hun jasjes ontvingen. Zoals iedereen zegt: "In het echt zijn ze nog mooier dan op de foto!". 

 

De designs zijn bijna hetzelfde, best een uitdaging met het schilderen zonder mal, want alles gaat uit de hand.

 

Na het zien van deze 11 voorbeelden zie je de diversiteit in soorten jasjes, designs en uitvoering en voel je wat het kan toevoegen aan jouw bruiloft. Vraag mij gerust of ik mee wil denken, jou kan adviseren of een offerte kan maken. 

 

Voor het beschilderen kan je het beste op tijd een reservering maken, dit kan door een aanbetaling. Als je wilt wachten met het insturen van het jasje in verband met de groei is dat prima, reserveer dan wel zodat ik het in de planning kan meenemen.

 

Voor het bedrukken (alleen stof)  is de agenda nooit te vol en binnen 3 tot 4 weken kan je jouw jasje weer terug ontvangen in een mooie verpakking. AIM your WEDDING heeft geen kinderjasjes op voorraad, de bruiden sturen zelf de jasjes toe. Voor de bruid hebben we eventueel wel hele zachte spijkerjasjes van LTB, maar dit is slechts een optie, de keuze is aan jou.

 

Vind je deze blog compleet en inspirerend dan waardeer ik enorm een berichtje hieronder, het kan kort zijn. Dan weet ik dat het gelezen wordt of kan ik nog wat toevoegen aan de tekst. Dank hiervoor!

 

Tot de volgende blog,

 

Groet,

Sabrina

 

P.S. zie hieronder nog een leuke reel met een aller schattigst klein bruidsmeisje, dit maak ik als ik diverse foto's van de bruid ontvang.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden