· 

3. Images de Julie + Corine Trouwambtenaar

Julie Gielen Images de Julie

 

Toen Sabrina me vroeg om een klein tekstje te schrijven om zelf even kort voor te stellen, niet gemakkelijk.. Maar hier ga ik dan! Mijn naam is Julie Gielen, fotograaf uit passie, met een voorliefde voor documentaire fotografie en zwart en wit (uiteraard worden er ook kleurfoto’s gemaakt!). Strevend naar kwalitatieve beelden die net die speciale seconde vastleggen, omdat mooie momenten onuitwisbaar moeten zijn, die emoties belichten, onrecht uitdrukken, actualiteit registreren en je product commercieel in de picture plaatsen. Maar ook catchy portretten, inside reportages en in het oog springende reclamebeelden die magazines een final-touch geven. Om heel eerlijk te zijn, ik ben niet het type fotograaf dat zo cliché foto’s maakt.

Dus dat wilt zeggen, dus geen foto’s met zo een hartje in de lucht maken of andere ‘te gemaakte foto’s’. Ik ben eerder de fotograaf die jullie laat ontspannen tijdens de fotoshoot, met hier en daar natuurlijk aanwijzingen maar voor de rest ben ik heel de dag onzichtbaar en zal je me niet snel opmerken. Ik zal net die ‘ene’ seconde kunnen vastleggen zonder dat je het hebt opgemerkt en achteraf kan bekijken van: “Hoe? Dit heb ik toch helemaal niet gezien dat je dit hebt vastgelegd!”

Dit ben ik (in ieder geval toch een beetje in het kort uitgelegd) afgestudeerd aan de Luca School Of Arts in Genk, wonend in Sint-Truiden (in België). Met mijn enthousiasme en spontaniteit lukt het me wonderwel om de mensen voor de lens te laten ontspannen, zodat de mooiste resultaten verkregen worden. De vele positieve reacties gaven me dan de moed om mijn eigen studio te openen.

Zijn er alvast kriebels om me te boeken? En je wilt toch nog wat werk van me zien? Kijk dan zeker eens op mijn website, Facebookpagina of instagrampagina! https://juliegielen.be/

- https://www.facebook.com/imagesdejulie/- www.instagram.com/imagesdejulie/

P.S. Nog een klein weetje, als je een trouwreportage met mij boekt krijg je een verlovingsshoot er gratis bij! (Altijd leuk om even te oefenen voor je grote dag!)   (Onder voorbehoud, deze informatie kan gedateerd zijn)                          


Trouwambtenaar Corine al 27 jaar actief in Nederland

Al meer dan 27 jaar is Corine van Vliet actief als BABS van de gemeente Woudenberg en daarnaast als Zelfstandig Trouwambtenaar in heel Nederland beschikbaar. In al deze jaren heeft zij al 1550 huwelijken voltrokken en nog steeds is zij verliefd op haar mooie en interessante werk. Ieder bruidspaar is weer uniek en heeft ook zijn eigen liefdesverhaal. Bovendien reist zij graag mee naar het buitenland voor een Ceremoniële Huwelijksceremonie!

Met veel passie, liefde en een vleugje humor lukt het Corine om steeds weer een ceremonie neer te zetten waarin het bruidspaar volledig tot zijn recht komt.

Willen jullie ook een liefdevolle, persoonlijke en vooral ook onvergetelijke trouwceremonie ? Dan ben je bij Corine van Vliet aan het juiste adres.

 

Kijk voor meer informatie op haar instagram account onder https://www.instagram.com/vliethoeven/?hl=nl of stuur een mailtje naar vliethoeven@gmail.com

Commentaren: 0

 

 

 

AIM your WEDDING

- 2021 -

Sabrina Adriaansen

 

 

06-34 62 70 65